Slide TOPCLASS PODCAST EZT IS WENGERNEK KÖSZÖNHETED! [ AZ ÉTER LEGÚJABB
ONLINE FUTBALL MŰSORA ]
ELŐFIZETÉS

AKTUÁLIS MŰSOR

A legfrissebb adásunkban örömtáncot járunk az év híre miatt!

#011 | MY LIFE IN RED AND WHITE

TOPIC: EGYRE JOBB MINDEN…

Mint ahogyan korábban is igen hangosan belengettük már, bizonyos Szabó Christophe fordítja magyarra az októberben megjelenő Bibliát, azaz Arséne Wenger önéletrajzi könyvét, tehát nem maradhatott el, hogy erről örömködve beszélgessünk egy picit, ugyanis ez tényleg az év híre.

A könyv mellett azért természetesen szót ejtünk az elmúlt hét igencsak kardinális történéseiről az Arsenal háza táján, értekezünk Raul Sanllehi kirúgásáról, a következő szezon versenynaptáráról, az új idegenbeli mezünkről, és persze badarság lett volna nem beszélgetni a játékosigazolásokról is.

Műsorvezető: Ablonczy Gábor

Beszélgetőtársak: Szabó Christophe (DIGI TV, Omlett du fromage), Szabó Peet (Spíler TV), Márthon Geri (KNOWS)

KORÁBBI ADÁSOK

Egy ideje már gyártjuk őket, itt vannak és lesznek a legjobbak.

A FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE SORÁN

az alábbi gyártók eszközeit és szoftvereit használjuk.

A PODCAST SZERKESZTŐI

és állandó szakértői, valamint vendégei.

Korábbi hálóőr, civil életében közgazdasági programozó matematikus, így aztán egyértelmű, hogy ő a legnagyobb rajongója Arséne Wengernek. A KNOWS alapítótagja és szellemi vezetője, a Budapest is RED rendezvénysorozat megálmodója, és nem utolsó sorban kiváló szakács. Egy picit lassan beszél.

főszerkesztő

A KNOWS blogjának szerkesztője, a SPÍLER TV angol meccseinek szakértője, 2 méter magas, klasszikus fotelblogger. Ő a brutális hosszúságú elemzések írója, és Olivier Giroud rendíthetetlen védelmezője. A hangja rengeteg középfrekvenciát tartalmaz, így mindegyik mikrofon őt veszi.

A DIGI Sport TV szakértője, a nagyszerű Omlett du fromage bloggere, a francia futball hazai apostola. Robert Pirés góljain nevelkedett, régi vágású wengerista, igazi mesélő, a futball romantikus oldalának nagy kedvelője. Hangja, mint egy éppen kinyíló futball-lexikoné, olyan.

A KNOWS pubjának vezetője, valamint egyik tulajdonosa. Kreatív fejlesztő, online marketing szakértő, grafikus és pedál-őrült. Erősen geek, van egy csomó vicces GIF-je, ő felel az online felületeinkért, de a tévéket is ő szerelte fel a kocsmában. Orgánuma leginkább a lágy karamelléhez hasonlítható.

műsorvezető

A podcast szerkesztője, a Budapest is RED megmozdulások főszervezője, a KNOWS másik tulajdonosa, szabadidejében pedig troll, tehát ő a Facebook posztok írója is. A macskáját II. Arséne-nek hívják. A műsorban rendszerint folyamatosan röhög, legtöbbször a saját poénjain.

TOVÁBBI ADÁSOK

A korábbi műsorok felvételei megtalálhatóak a Youtube-on, a Spotify-on és a SoundCloudon.