ÉLETEM PIROS-FEHÉRBEN

3 .990 Ft

11 éve tartó munkánk koronaékszere, amiről a mai napig alig hisszük el, hogy megtörténhetett. Óriási megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy Partvonal Kiadó minket kért fel a magyar nyelvű változat létrehozásában való közreműködésre. A művet az Omlette du fromage bloggere, Szabó Christophe fordította magyarra, a könyv előszavát pedig a KNOWS alapítói, Ablonczy Gábor, Lantos Imre és Szabó Peet írták.

Esti olvasmány, egy igazi futballszerelem-könyv, akkor vedd elő, amikor már mindenki alszik és csend van körülötted.

Elfogyott

Kategóriák: , SKU: KNWS012

Leírás

Arsène Wenger, az Arsenal korábbi edzője és menedzsere önéletrajzi könyvében először meséli el személyes történetét. A titokzatos, komoly tiszteletnek örvendő szakembert egyedi játékfilozófiája, sajátos értékei és a futballban alkalmazott újításai a nemzetközi sportvilág legkülönlegesebb személyiségei közé emelték. Önéletrajzából megtudhatjuk, hogyan lett a Duttlenheimből származó, elzászi kisfiú a világ egyik legsikeresebb vezetőedzője, hogyan építette fel az Arsenal legendás Invincibles csapatát, azaz a Legyőzhetetleneket, amely a 2003-2004-as szezonban veretlenül nyerte meg az angol bajnokságot, a Premier League-et; illetve hogyan formálta át a régimódi alapokon nyugvó, hetven fős labdarúgóklubot a világ élvonalához tartozó, több mint hétszáz embert foglalkoztató intézménnyé.

Arsène Wenger élete tele van szenvedéllyel és tanulságos leckékkel, amelyeket nemcsak az Arsenal-szurkolók vagy Wenger-kedvelők érezhetnek magukénak, de minden érdeklődő olvasó is, aki e kötetből megismerheti azokat az értékeket, amelyek huszonkét éven át vezérelték az Arsenal menedzserét egy gyökeres átalakuláson átesett labdarúgóvilágban.