Úton a pusztulás felé (Liverpool – Arsenal 4-0)

Tudtam, hogy mi fog történni. Egyáltalán nem lepődtem meg – Thierry Henry

Azt hiszem bátran kijelenthető, hogy Henry egyáltalán nem volt egyedül. Mindannyian tudtuk mi fog történni. Szurkolók vagyunk persze, úgyhogy reménykedtünk, de tudtuk, mi fog történni. Lassan a két kezemen is nehezen tudom megszámolni azokat az alkalmakat amikor az Arsenalt megalázták a pályán. A négy gólos különbség persze önmagában nem jelenet még semmit, de aki az elsőtől az utolsó percig végignézte ahogy a Liverpool darabokra szedi Wenger csapatát, az érzi, hogy az eredmény még számunkra hízelgő.

Az elmúlt két hétben láttam a Liverpool mindkét meccsét a Hoffenheim ellen a Bajnokok Ligájában, és bátran mondom, hogy a tegnapi meccsen Kloppéknak fele annyira sem kellett megizzadniuk, mint a németek ellen a párharc bármelyik pillanatában. Mert bár az összesítésből úgy tűnhet a Liverpool simán jutott tovább, de a Hoffenheim folyamatosan kérdéseket tett fel nekik amelyre válaszokat kellett találniuk. A Hoffenheimnek volt terve arra, hogy mit szeretnének játszani. Nem tudták sikerrel végrehajtani a tervet, ez világos. Viszont volt tervük. Ez az amit az Arsenalról még a legnagyobb elfogultság mellett sem lehetett állítani.

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy valaki rájöjjön mire kell számítani a Liverpool ellen. Gyorsak lesznek, méghozzá nagyon. Nem csak futásban, hanem átrendeződésben is. Ha túl sok területet is időt hagysz nekik akkor véged. Mert ők pont ezeket fogják elvenni tőled. Még csak azt sem kellett volna elvárni Arséne Wengertől, hogy a Liverpool legutóbbi meccsei alapján készítse fel a csapatát. Mióta Jürgen Klopp átvette a Vörösök irányítását egyértelműen stílust szabott a csapatának. A Liverpool játéka messziről felismerhető, és bár a tervet nem mindig sikerül tökéletesen végrehajtani, mindig van egy terv. Ez az amit az Arsenalról már jó ideje nem lehet elmondani, és hatványozottan igaz ez a legutóbbi meccsre.

Egyetlen olyan pillanatot sem tudok felidézni a meccsről, ahol csak halványan is, de feltűnt volt, hogy mit akar játszani az Arsenal. A labdát birtokolva próbáltak fölényt kialakítani? Szerették volna ellentámadásokkal zavarba hozni a Liverpool védelmét? Magasan próbáltak letámadni, hogy az ellenfél játékosai ne tudjanak kibontakozni? Az igazság az, hogy mindent, és közben semmit. Az Arsenal ugyan próbált letámadni, de olyan alacsonyon intenzitással, és olyan szervezetlenül, hogy azt a Liverpool nevetségesen könnyedén semlegesítette. Próbáltak ugyan védekezni, de mégis folyamatosan annyi játékost vezényeltek előre, hogy az ellenfélnek egy egész pályányi területe volt támadásokat vezetni. Ha pedig építkezni próbáltak, akkor a lehető legegyszerűbb labdákat is képesek voltak elszórni. Ennek pedig nem az az oka, hogy a pályán lévő Arsenal játékosok abszolút tehetségtelenek, és még a legelemibb passzokat sem képesek végrehajtani. Csupán nem kapták meg a megfelelő felkészítést arra, hogy nagy nyomás alatt tudják, mit kell tenniük. Ha 2 másodperced van dönteni, és még akkor kell keresned hol van a következő csapattársad, akkor hibázni fogsz. Ezt csupán megfelelő felkészítéssel lehet elkerülni. Az Arsenal játékosai pedig egyértelműen nem lettek felkészítve megfelelően, és Arséne Wenger mindezt megfejelte néhány egészen érthetetlen döntéssel is.

Miért hagyja valaki a kispadon a rekordösszegért szerződtetett csatárát a szezon első rangadóján? Miért szerepeltet valaki poszton kívül játékosokat, miközben a megfelelő ember a kispadon ül? Miért dob mélyvízbe olyan játékost akiről egy hete még azt gondolta, hogy egy gyengébb ellenfél ellen sem áll készen a játékra. Miért erőltet bele a csapatba olyan játékost, aki világosan megfogalmazta, hogy nem hosszabbít szerződést, és távozni szeretne?

Ha eddig valaki azt mondta, hogy Wenger ugyan nem a legjobb taktikus, de igazán kiváló menedzser, akkor mégis mit lehet mondani ezek után? Oxlade-Chamberlain láthatólag már nem akar az Arsenalban futballozni – ennél komolyabb bizonyíték a tegnapi meccsnél nem is kell – Wenger mégis kezdőként számított rá a szezon első igazán komoly meccsén. Mindeközben a klub történetének legdrágább védője épp a távozás szélén áll alig egy évvel azután, hogy szerződtettük. Miközben a védelem egyébként sem áll túl magabiztos lábakon. Lucas Perez, szintén távozhat, annak ellenére, hogy csak egy éve érkezett. Mit mondd ez el a klubról? Mit mondd ez el a játékosmegfigyelésről, a kiválasztásról?

Félreértés ne essék, úgy gondolom, hogy ez jóval túlmutat Wengeren. A klub teljes struktúrájára a káosz jellemző, és a vezetőség ebben még inkább hibás. Ugyanakkor cinkos az is, aki néma. Ha Arséne Wenger úgy érzi, hogy a klub nem biztosítja számára azokat a feltételeket, amelyekkel megfelelő színvonalon tud dolgozni, akkor távozzon. Ha Arséne Wenger úgy érzi, hogy már ő maga nem tudja olyan színvonalon végezni a munkáját ahogy az elvárható lenne, akkor távozzon. Ez viszont soha sem fog megtörténni. Arséne Wenger bevallottan retteg attól mi lesz vele a futball után. Az Arsenal a mindene, és fogalma sincs mi lesz akkor, ha már nem foglalkozhat ezzel. Viszont ha igazán szereti ezt a klubot, ha törődik a szurkolókkal akkor be kell látnia, hogy már nem ő a legalkalmasabb ember a feladat végrehajtására.

Tegnap a Sky Sports közvetítésében Henry a fején találta a szöget. A vezetőség számára kényelmes, hogy Wenger megteszi a tőle telhetőt, és többé-kevésbé hozza az elvárt minimumot. Wenger számára kényelmes, hogy nincs rajta nyomás a vezetőség részéről. Ezek után mégis hogyan várhatnánk el azt, hogy a játékosok ne kényelmesedjenek bele ebbe a szituációba? Mégis miért kellene vért izzadniuk, ha senki sem kényszeríti rá őket?

Többen megkérdezték tőle, a májusi kupagyőzelem után, hogy még mindig azt szeretném-e, hogy Wenger ne hosszabbítson szerződést. Mindenkinek határozottan igennel válaszoltam. Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy néhány jó eredmény, vagy egy-egy jól sikerült sorozat feledtesse velünk a tragikus összképet. Hiába ígért a klub fűt-fát a szezon végén a változásról, és az előrelépésről. Jelenleg úgy állunk, hogy szeptembertől gyengébb kerettel folytatjuk a szezont, mint ahogy az előzőt befejeztük, miközben jól látható, hogy Arséne Wenger sem változtatott semmin.

A tavaszi nihil közepén azt írtam, minden vágyam azt, hogy Arséne Wenger nyerje meg az FA kupát, hogy némi dicsőséggel tudja lezárni azt a fantasztikus két évtizedet amit az Arsenalnál töltött. Wenger teljesen újjáépítette a klubot, új identitást és a sikereket adott neki. A legnagyobbak pedig tudják mikor kell hősként távozni, és mikor nem tehetnek már többet.

Arséne Wenger úgy döntött a dicsőség helyett a lassú pusztulást választja. Nekünk pedig végig kell majd néznünk.

 

 


 • Balázs Kozó

  Még mindig nem jó.
  Szerintem ezt a meccset nem napokba, hanem hetekbe kerül majd kiheverni.

  • Frimpong

   Addigra a dinamótól is megkapjuk a fülest.

   • titok84

    Már megkaptuk. De legalább 35 millába került nekik.
    Szerintem Papa kihozza nyereségesre a nyarat, aztán eladják a klubot egy kínainak.

 • Frimpong

  Kb. Így érzek én is. Csak a lassú pusztulásba félek hogy én is beledöglök.

 • white__widow

  fasza lett

  • white__widow

   szarházi banda

 • changemynamekukac

  A poszt nagy részével egyetértek, egyedül erre a mondatra mondanám, hogy fordított a felállás:

  ‘Ha Arséne Wenger úgy érzi, hogy a klub nem biztosítja számára azokat a feltételeket, amelyekkel megfelelő színvonalon tud dolgozni, akkor távozzon.’

  Nem a klub nem biztosít megfelelő feltételeket Wengernek, hanem kókler, focihoz nem értő hülyék vannak a boardban. A CFet kihozzák pozitívra, de a taktikát, meg hogy mi kell a folyamatos sikeres foci szempontból jól működő szerepléshez, nem értik. Ezért adtak neki még szerződést az eddigi hibái ellenére.

  A vezetőség azért cinkos, mert hagyja a papát garázdálkodni. Nincs olyan a klubnál, amire a mai Arsene atyaúristen vagyok az Arsenalnal -mellesleg jogosan – Wengernek nem kell rábólintania. Semmit nem ad ki a kezéből, övé a döntő szó mindenben. Öregszik, lehet hogy már lassabban fogja fel a dolgokat, de a feladataiból nem ad le. Szóval Kroenkét azért vegyük elő, hogy Wengernek változatlan szerepkörrel adott egy plussz 2 éves szerződést. Ne azért mert nem teremti meg a feltételeket. Milyen feltételeket kéne neki megteremteni úgy, hogy mindent Wenger okéz le, a tulaj meg fullhülye a focihoz?

 • ZERO_L

  EL meccsig nem vagyok hajlandó elengedni a szezont…

  keep the faith, Welbeck out, Kola IN!!!

 • Wide open

  Szóval most ott tartunk röpke 2 hét után, hogy a csapat elsődleges esélye a BL-re az EL megnyerése lett. Az fasza.

  • titok84

   Igen, mert az EL még nem kezdődött el. Amúgy a PL-ből kieső csapat indulhat a BL-ben? (Ha megnyeri ez EL-t.)

 • Frimpong

  Állítólag megegyeztünk a cselszkivel oxról. Az orvosit letudják az angol válogatott edzőtáborban

  • Frimpong

   35m£

   • jimboy

    lesz megint cuntozás meg mezégetés. csak h tudjam érdemes-e felnézni twitterre

    • Auréliano Buendia ezredes

     Akinek Ox hiányozni fog, az melyik csatornát nézte eddig?

     • changemynamekukac

      nem azzal van a gond, hogy megy. Sőt majdhogynem örülök is. Csak ne deadline day előtt pár nappal dobbantson, mert ezt tudta nyár elején is. Ha meg mondta a papának, hogy menni akar és ennek ellenére ment bele ilyen teszetoszán ebbe a Lemar dealbe, akkor meg az öreg egye meg amit kifőzött.

   • Bálint

    Nem egy nagy összeg, főleg egy angolért riválistól

 • Mr. Dhoan

  Chapman módon akar a padon meghalni, szerintem ennyire fél a a nyugdíjtól. 😮

 • Trollséne
 • Auréliano Buendia ezredes

  Most már komolyan azon szurkolok, hogy ne igazoljunk senkit ebben a pár napban. Nincs kedvem ezredjére is végignézni, ahogy idejön egy tehetséges, szimpatikus, ambiciózus játékos, és 2. meccsén azt kell látnom az arcán, hogy “Ó, bazmeg, hova keveredtem”. Aztán 2 hónappal később már ő is leszarja.

 • kalocsapi

  Ismét lehangoló dolog Arsenal drukkernek lenni. Bár mondjuk az Fa kupa döntőket leszámítva, mikor nem az? 😀 Azt pedig, hogy ismét ott tartunk, hogy közvetlen riválisokat erősítünk az embereinkkel már nem is említem. Ha Ox elmegy, üzenet értékű a City-nek is, hogy lehet vinni Sanchezt is, mert töketlenek vagyunk megtartani. Ha a Pool leigazolja Lemart, azt is elmondhatjuk, hogy szépen a képünkbe hazudtak egy mesével, mint valami óvodásnak, hogy lecsendesítsék a hisztit. Mert lehet, hogy lesz az a pénz amiért elengedik. Vagyok annyira jóhiszemű, hogy azt gondoljam Wenger is tisztában volt vele, hogy többet kellett volna csengetni érte csak a vezetőség mosolyogva megveregette a vállát, hogy idén már megvolt a gyereknap, majd jövőre kapsz megint. Találj ki valami diplomatikusat. A Pool pedig ha meg tudja tartani a Coutinho-t és / vagy elhozza Lemart elmondható, hogy visszatért a big four-ba.

 • pataKi[ng]_49

  Számomra kétségbeejtő,hogy olvasom a híreket,hogy más rivális csapat kiket igazol, ráadásul a Chelsea tőlünk , plusz oxladen kívül Mustafi is menni fog.. és még nem is ez az igazán kétségbeejtő,hanem az,hogy nemsokára bezárul az átigazolási ablak és mi nem fogunk igazolni senkit.. borzalom.

  • Trollséne

   szabadúszó edzőt szerencsére bármikor lehet igazolni

   • pataKi[ng]_49

    Alexis elvileg beadta a TR-t, alakul az este.

    • Wide open

     Az a hír kacsa, már cáfolták a klubtól. Bár a Mustafi trade-et sem látta előre senki szóval még akármi lehet.

     • ZERO_L

      3 napig mindenki zárja be az internetet, az a biztos

     • pataKi[ng]_49

      Miért? szeretem az önkínzást. Szerinted miért vagyok Arsenal szurkoló? :D:D

  • ZERO_L

   a nem elköltött pénz még mindig jobb mint a rosszul elkötött…

   dont vöri, tankolunk és jövő tavasszal 1/1-el behúzzuk a franchise irányítónkat 😀

   • Woolwich

    Nem lehetne inkább Belichicket elhozni?
    Lehet nem sokat ért a soccerhez, de a ‘do your job’ mentalitást igazán meghonosíthatná az Emiratesben.

    • ZERO_L

     Alexis verne egy 5öst a MU-nak, egy kis duzzogás a köv meccsen és máris elcseréli :DDDD

     mondjuk elég nagy kontraszt lenne, a mostani simogatás helyett olyan szavakat hallani edzéseken mint “ez milyen passz volt te utolsó senkiházi” 😀

    • titok84

     Én benne vagyok. Gyorsan megszoknám a cipzár helyett a kapucnit. Go Pats!

 • Bill F Murray

  hány játékost kell eladnunk hogy tudjunk mindenkit regisztrálni?

 • Mr. Dhoan

  Ox megy, Conte jön. Deal?

  Ui.: persze Ox helyére!

  • Frimpong

   Szegény Bellerin

 • Frimpong

  Állítólag a Monaco visszadobta a Pool ajánlatát Lemarért. Lehet mégse kamuzott az Öreg.

  • Trollséne

   Lufi pár napja megmondta róla a frankót

   https://youtu.be/YoQ3GYqLHIo?t=919

   • changemynamekukac

    ennek fényében mégúgysem értem, hogy miért 30 millával kell nyitni… miért nem 40, elsőnek őt elviszi a Monacoból puszil mindenkit és megy Lazacért másodikra.

    • Trollséne

     az elhangzottak alapján a 40 is kevés lett volna :S
     talán a piac nyitásakor, még az 50 millás Walker-deal és a Neymar-saga előtt, egy akkor még valószínűtlenül nagynak számító 70-80 millió közötti összeggel nem vágják ránk az ajtót

     • changemynamekukac

      ehh…

      eleddig az volt a mantra hogy B. Silva azért ért 50 milliót nyitásnál, mert több tapasztalat van mint Lemarnak. Ha piac kezdetén jött volna a 40-45ös ajánlat, és elsőnek beesünk, akkor mehetett volna a deal. Hogy utána a Monaco látta, hogy itt egy szezon alatt meggazdagszik, az más kérdés. Ott felszaladt az ár, de az elején, ha a papa nem 30al indít, hanem 40-45tel, akkor pillanatok alatt meglettünk volna.

      Btw. láttad, hogy Chelseanál mennyi a bevételi oldal ezen a nyáron? Citynek van lemaradás, de ott is összejött 80 milla. Az ilyen oligarchaklubok, mint Monaco-City-Chelsea, csak ha erre áll rá, pillanatokon belül ki lehet dobni ezt az FFP dolgot. De Dortmund-Lipcse-Sevilla is erősen zárkózik, a hogyan gazdagodjunk meg ha jó fiatalokat/embereket választunk ki versenyben.

     • Trollséne

      amit írtam az csak az én teóriám abból kiindulva, hogy ha ő volt a legfontosabb, akkor csak valami extrém magas áron váltak volna meg tőle

      utóbbiról meg fölösleges ábrándozni, itt ilyen nem fog kiépülni

     • changemynamekukac

      nem mondanám, hogy nem fog kiépülni, inkább úgy fogalmaznék, hogy amíg az öreg a fejes, addig ilyenbe nem fognak fektetni. Nem mondom, hogy nem potyog ki néha jó ember a rendszerből, mint Gnabry-willock, a gond, hogy mivel csak hitegeti őket az öreg, hogy talán az első csapatba kerülsz, megragadnak a fejlődésben, és jobb esetben 5 millákért váltanak klubot 20-21 évesen.

     • ZERO_L

      mit hitegeti, folyamatosan betette Gnabry-t… ha valahol egy fiatalnak van esélye sok játékpercet eltölteni a felnőtt keretben az PONT ITT VAN, akkor te mégis miről beszél????

     • changemynamekukac

      Hány percet kapott Gnabry?

      http://int.soccerway.com/players/serge–gnabry/213651/

      Ez nem a folyamatosan bevetette kategória.

      Holdingra számít, azt elhiszem, de ha 20-21 évesen még mindig ott tartasz, hogy peremember vagy, nem pedig olyan aki 25-30 meccseket kap a szezonban, akkor szar helyen vagy. Lásd nevezett Lemar-Martial vonal.

     • ZERO_L

      mondjuk ha áprilisban nincs a sérülése, akkor lehet többet játszott volna…

      ettől még messze több percet kapott, mint az általad agyonszopkodott cfc utánpótlásából kikerülők legtöbbje, szóval hagyjuk ezt a “hitegetés” dumát mert baromira messze áll a valóságtól

     • changemynamekukac

      Az agyonszopkodott Chelsea utánpótlásában legalább van annyi agyuk az embereknek, hogy nem Pulishoz adnak kölcsön a padra, hanem olyan helyre, ahol a fél szezonban legalább pályára lépsz.

      Nézd meg Christensen, Akét, Piazont, Kalast random olnnan kipotyogó embert. Érdekes módon tudnak nekik olyan csapatot keresni ami a szöntjük. Lehet hogy nem Lukaku tehetség, de mégis a saját szintjén játszik fixen!

     • ZERO_L

      1, szerintem az utánpótlásnak az első csapatot kellene ellátnia tehetségekkel nem pedig a holland középmezőnyt meg profit teremtésre tartani

      2, még ha profitot is termelne, mire mennénk vele? pénzünk most is van elég, elköltjük? nem, akkor mi szarnak kell ezen a utánpótláson nyavalyogni amikor baromira nem ez a sikerességük kulcsa, totálisan felesleges rugózol ilyen marhaságokon és fújod fel mintha ez lenne a klub legnagyobb problémája

      ha te most azon álmodozol, hogy majd Mbappé–ket, Lemarokat, meg Dembeléket veszünk 5-10M fontért, akiket kinevelük akkor nagyon fordítva ülsz a lovon, mert ez annak a beismerése hogy nem cél a top4, a bajnoki cím vagy bármilyen jelentős siker elérése (halkan megsúgom, te lennél az első aki habzószájjal elküldene mindenkit a kurva anyjába, amiért az Emirates projekt után ide züllöttünk)

     • changemynamekukac

      Ebben egyetértünk,

      DE

      1) számtalanszor megkaptam tőled, pl pár sorral feljebb, hogy ez a PL, bestlíg, kellenek a pontok stb.
      Ha az első csapatot akarod ellátni velük, akkor valahol fejlődniük kell. Nem biztos, hogy azzal a fejlődéssel, amit produkálnak valaha is bekerülnek majd az első csapat keretébe, de többre mennek vele, mint hogy csücsülnek és isszák Wenger francia akcentusát. Kalas sosem lesz Chelsea meghatározó ember. Mondanám, hogy Jenkinson-féle, csak a Chelseanél. Csak míg nálunk Jenko nem egy szezont lehúzott, Kalas mindig kölcsön volt adogatva Coq 2.0ként. Ez az első csapatot ellátni játékossal csak akkor működik, ha kbre valahogy kész játékosként kerülsz vissza a keretbe. Ellenben ha beépíteni nem akar nagyon az öreg, akkor hol szerzel játékperceket? Ez igenis valid megoldás. A holland bajnokság is többet ér, ha játszol, mint a PL, ha pályára sem lépsz.

      2) mert közgazdász vagyok, és eléggé a money körül forog a fejem. Wenger is ilyen, ül a zsákon. Én mondjuk költenék belőle, mint befektetést fogom fel ezt a pénzhalomt, főleg ilyen megtérülések, TV deal mellett, de azt is értem, hogy ő miért nem költ. Kockázatkerülő vs. kockázatvállaló magatartás, és még azzal is meg lehet etetni, hogy 70hez közeledve, már nehezen állsz fel a pofonokból, így kerüli a buktákat, ha teheti. A gond, hogy ha nem vállasz kockázatot, akkor nem lesz fejlődés.

      Ellenben ha ilyen szánalmas vergődésre lehet számítani a csapat részéről, akkor a BL nélküli szezon, nem egyszeri kisiklás lesz, és hosszabb távon csütörtök-szombat/vasárnap ritmusra nem lenne jó ráállni. Ha meg teljesen leadod, akkor meg a koeff pontok esnek le a csapatnak. Szóval ez a most money csücsülünk, még korántsem biztos, hogy elég lesz akár csak rövidtávon is a jövőben. Főleg úgy hogy jönne valamikor egy új edző, és mondjuk Snachez-Özil meg a csapat fele lelép, mert nem köt új szerződést. Egyből 0ázzuk az egyenleget.

      Bármiféle szurkolás felesleges. Erről volt egyszeri hosszabb posztom. Ma is tartom. Ellenben legalább kiírom magamból a feszkót. Nem csak Wenger basz fel, más is, de így legalább ‘kulturált’ módon kijön random helyen. Ok boxzsák is megoldás, úszás, futás, vagy csak hagyni a faszba az egészet. Variálom ezeket, mikor hogy.

      Utolsó bekezdésed szerintem nem valid. Már vannak arra jelek, hogy erre építve is lehet jót menni. Spurs kerete is jó saját nevelés, Lipcse-Monaco jó példák. 5 éven belül jön egy eredmény majd valakinél (bár a Monaco mostani bajnoki címe is ilyen), ahogy jött a Leszternél is. Ugyanígy megdől a mantra, hogy nem lehet. Volt erről anno cikk, talán Keegan mondta Fergiéknek, hogy mit akar azokkal a tejfelesszájú 20évesekkel, nem nyer sosem velük ligát. Nem mondom, hogy gyakori lesz, de lesz, és fel lehet húzni erre egy életképes klubmodellt, ami végig ott van a tűznél. Nekem a fejemben egy ilyen ifi gyerek limitált képességekkel rendelkezik. Ha úgy tetszik, az EB-n a válogatott is limitált képességű emberekből állt, egy dolgot aztán Pál meg Strock megtanított nekik és kijutottunk, meg továbbmentünk a csoportból. Persze ehhez kell egy edző, meg szakmai stáb is, meg elengedni azt, amit Peet is írt, hogy menj fel a pályára, csinálj amit akarsz mentalitást, amint Papa képvisel. Ehhez kell egy edző. Wenger már nem jó edző.

     • changemynamekukac

      jah ahogy nézem, Iwobinak több játékperce van csak a PL szezonját nézve tavalyról, mint Gnabrynak összesen, minden Arsenal mezben eltöltött játékpercét tekintve a nálunk töltött szezonjaiban. Csak hogy lássuk, hogy az öreg betette Gnabryt, meg számított rá.

     • ZERO_L

      bmeg ha már memóriád nincs legalább nézz már utána Gnabry sérüléseinek…

     • changemynamekukac

      b+ ezt mondom az istenverje meg… 21 évesen Matrialnak van 7000 játékperce. Ha áprilisban beteszi Wenger, akkor mennyi lenne Gnabrynak? 1000? Úgy hogy fél évvel idősebb, mint a francia?

     • ZERO_L

      mert tehetség és tehetség között nincs különbség, ügye? miért nem Messi játékperceihez mérsz mindenkit?

      Martial egy nevelő csapatban, L1-ben kapott ennyi percet, Gnabry a PL top4-ért harcoló csapatban, miről beszélünk?

      megint össze vissza hasonlítgatod az almát meg a körtét, senki nem mondta, hogy itt bármelyik ifista fix kezdő lesz (bár erre is van példa Bellerin és Iwobi is elég sokáig fixen játszott) mert egy bizonyos szintet (top4) meg kell ütni, amit nem lehet ifisták játszatásával elérni

      egyébként meg mikor fix kezdő helyet adunk a fiataloknak (lsd Jack, Ramsey), akkor meg az a baj, hogy túljátszatja az öreg és ezért lesznek sérülések, nincs új a nap alatt csak az, hogy neked mindig valami hülyeségen kell fennakadnod, akár van rajta sapka akár nincs

     • changemynamekukac

      Kezdem azt hinni hogy troollkodsz…

      Igen PL top4ért menő csapatban van. Fejlődik azzal, hogy a padon ül? Nem… Fejlődik azzal, hogy Pulis keze alatt a padon ül? Nem. Ezt kéne megérteni, fejlődni akar, az meg csak úgy megy ha játszol, ha elhiszed, hogy itt van jövő, mert folyamatosan fel vagy építve, elején mondjuk kapva néhány meccset, mint most Holding (aki ugyancsak nem top4 szint, mégis baszki, hogyan fejlődjön, ha nem játszik?). Idén Holding valszeg még többet fog kapni, és számítani fognak rá.
      A bellerínes, jackes, ramsey példa azért sánít, mert az öreg egy FASZ! fejben nem mindenki képes elbírni még ezt a upsz itt a lehetőség, mostantól fixen kezdő leszel a szezon hátralévő részében dolgot. Lásd Chambers hogyan összeszarta magát, hogy a kezdőbe került a Stoke ellen. Az öreg ebben szar, vagy a padon ülsz, vagy csak akkor kerülsz a kezdőbe, de akkor egyből a mélyvízbe, ha valaki lesérült, vagy kiesett a kegyéből. És addig is maradsz ott, míg le nem sérült túljátszás miatt. Olyna hogy rotáció, hányszor mondom ezt el és már nekem uncsi, nincs jelen az öreg szótárában. A fokozatosság is ilyen szó.

      Ilyen korban fix kezdőként vagy jelen máshol, mert megvolt a fejlődési íved, hogy felépítenek, meg szeded magadra a rutint. Márpedig ez a buzi egy német gyerek, látja a VB-n, EB-n, mikor össze van hívva a bagázs, hogy ki hol tart. Mikor egy Meyer, Brandt, aki a poszton a közvetlen vetélytársa, fix kezdő a klubjában, nem lámpalázas, játszik a BL-ELben, ő meg csak a padon ül, akkor ő hozzájuk méri magát. Ezt hívják ambíciónak bassza meg. Játékperceket akarsz, fejlődni akarsz, játszani akarsz. Nem mindenki Gibbs, aki elül a tökeit vakarva a padon 60kért, hogy majd valamikor szóhoz jut. Ha azt látod, hogy itt vagy 20 és Arsenal jatékosként van ezer perced összesen, akkor itt nem néz ki nagy karrier. Nézd meg Chambers hogyan megállt a fejlődésben, pedig milyen szépen indult, mikor tudott játszani a Sotonban.

     • ZERO_L

      Komolyan nézz már utána kicsit, ha már tényleg ennyire fing fogalmat nincs mi történt
      térd sérülés miatt egy teljes évet kihagyott, pont amikor kaphatott volna súlyos perceket akár nálunk akár kölcsönben, egy ilyen súlyos sérülés után már csak ilyen WBA meg Champo helyekre lehetett elküldeni, hogy újra felépítse magát
      ezzel hozod párhuzamba azt, hogy Lemar egy nevelő klubban megkapja folyamat percét ki tudja hány polccal lejjebb, komolyan gratulálok

      még egyszer mondom, ALMA-KÖRTE

      meséld már el ki nem volt megbecsülve az ifisták közül, ki nem kapott elég játékpercet
      az egyik pillanatban azért sírsz mert nem játszanak eleget az ifisták, utána meg azért miért ennyire szar a keret és miért nem igazolunk rendesen… nem látod mekkora ordas nagy ellentmondásban vagy magaddal?

     • changemynamekukac

      lásd lejjebb, az első pontot

     • ZERO_L

      megint tolod ezt a marhaságot, hogy “nyitó ajánlat miatt besértődtek”… bmeg ez nem az óvoda

      megszabták Lemar árát (lehet el sem akarták adni csak az értékének a többszörösért, lsd Mbappé) aztán az alatt meg nem hallgatnak meg kérőket, ennyi a történet, nem kell ide Barátok közt féle szappanoperát kreálni

      Fabinho-nál lehet szintén ez a szitu, akit megint elég sokra tartanak, mégse engedték el mert azért az egész keretet nem akarják elengedi (és lehet ezt a két-három játékost tartják a legtöbbre)

     • changemynamekukac

      nem marhaság, voltál már tárgyaláson? Ha alázósan alacsony ajánlattal nyitsz, ami a másik fél szerint méltánytalan, akkor megiszod a kávét, és záros határidőn belül búcsúzol, hogy akkor majd legközelebb talán összeülünk, de nekem is drága az időm, neked is, ne basszuk el egymásra, ha csak ilyen szinten megy az egyeztetés. Lehet hogy az Isztambuli bazárban van ennek egy kultúrája, meg ott tényleg kurva alacsonyan is kell nyitni, de talán a Monaco boardja nem díjjazza az ilyet.

     • ZERO_L

      mert ezek egy játékosért érkező ajánlatot egy kávé mellett beszélgetnek meg… JESUS!!!!!
      (elég vicces lenne egy 30M-s ajánlatot “alázósan alacsonynak” titulálni, de hát a konteó gyártásnak pörögnie kell tovább)

      tavaly Aulas kinevette Lacazette-ért tett ajánlatunkat és cement sokszor áradozott mennyire nem kedveli AW-t és így az Arsenalt (mert lerabolta a franciákat stb), aztán láss csodát na kinek adta el a játékosát

      kicsit agyadra ment ez a konteózás, az az érzésem

     • changemynamekukac

      Baszki, tőkebevonás, igen kávéval nyitsz (udvariasság btw), jössz adatokkal, és a másik fél is felkészülten ül az asztal másik végén. Ha azt látod, hogy a másik fél szart bele a munkába, akkor ott nagyon gyorsan vége van a tárgyalásnak, és nem is igen akarsz vele leülni egy darabig, míg nem pótolja ezt a hiányosságot. Jön a következő befekettő/vagy cég, amelyik tőkét akar, csinál jobb portfóliót, jobb a pitch és lépnek tovább.

     • ZERO_L

      FUTBALLJÁTÉKOS VÉTELI AJÁNLATRÓL BESZÉLÜNK EMBER!!!

      szerinted AW minden egyes ajánlattételre odautazik és kávézik az adott klub boardjával???

      (mondjuk így már legalább tudjuk mire adunk ennyi fizut az öregnek)

     • Trollséne

      magyar kormány is elutazgatja egy 60 millió fontos játékos árát 😀
      https://mno.hu/belfold/huszmilliard-forintos-keret-a-kormanyzati-utakra-2410471

 • Bálint

  Próbálom elképzelni, hogy mi összehozunk egy ilyen dealt, de nehezemre esik.
  After wrapping up the Naby Keita deal, Liverpool remain favourites to sign Bayern’s Renato Sanches on loan. (Bild)

  • titok84

   Na, R. Sanches pont nem kellene. Nem tudom, mit látnak benne, szerintem az Eb-n is gyenge volt, és Münkenben se sokat mutatott.

 • Filpo

  Ez màr inkàbb a rohadàs felè hajaz. Jòl pofàn kène baszni öket egy döglött vidràval. Hazug, pènzèhes banda. Remèlem az èv egy nagy kàosz lesz, talàn akkor lesz majd egy nagy clear-out.. Szerintem a vègèn mèg egy barò edzöbuktatàs is összejöhet. Amugy lehet erre fogadni?? Lehet megraknàm vagy 100$ -al.. 😀

 • Balázs Kozó

  Szeressétek a Papát, nem érdemli ezt meg.

  • titok84

   Sajnos de. És hiába szeretjük.

  • jimboy

   szeresse a medve

  • BVick

   A jatekosoktol nem, tolunk de.
   Jah es ettol szeretjuk, csak neha elfeledteti ezt velunk.

 • ZERO_L

  bájdövéj ilyen szánalmasan szar meccsek után mindig jön egy hosszabb veretlenségi sorozat, a mostani tragikus védekezésünkkel ez komoly teljesítmény lesz a javából 😀

  • Gordon Cole

   Hat, igazabol a sorsolasunk se vetit elore egy veretlensegi sorozatot, meg ha stabilizalnank a vedekezesunket/kozeppalyankat (lol). November kozepeig vannak meg ilyenek, hogy Chelsea, Everton, City (a) es Spurs (h).

 • Trollséne

  Sterling-Welbeck-Walcott támadóhármas azért elég metál lenne

  https://twitter.com/johncrossmirror/status/902440026423820289

  • Frimpong

   Sírok

   • white__widow

    ikszdé és egy divatos lol

  • pataKi[ng]_49

   Istenem csak Sterlingtől ments meg minket

 • penito

  Wenger: Bemegyek és kibaszok mindenkit
  https://twitter.com/GeoffArsenal/status/902456164314644480

  • Frimpong

   Bye-bye Csáncsi?

   • BVick

    Ha flegmazik, akkor en nem bannam. Akkor sem ha eddig az volt hogy marad, meg kapkodas, meg minden. Menjen a picsaba o is, csomagban Oxival 100ert.

    • Trollséne

     Hát ezzel az újabb cinikus röhögéssel komoly mélyütést adott a 100%-os vérprofi hozáállásnak + a “nem adunk el” döntés tiszteletben tartásának.

     • changemynamekukac

      de most komolyan, te nem röhögnél? Elmúlt 3 szezonból 2szer is ha ő nincs, akkor nem tudom mi lett volna velünk. Nem rajta múlik, hogy ilyen szarul állunk. És mindezt úgy hozta le, hogy most volt az első nyár, hogy kicsit pihent a szívem szottya.

     • BVick

      Nono, ot az csak hatraltatja.
      Marmint a pihenes,

     • Trollséne

      nem

      lebutítva a dolgot: ha a munkahelyemen én vagyok a legjobb dolgozó és tudom, hogy 1 év múlva már máshol leszek, akkor nem az a helyes hozzáállás, hogy a hátralévő időben, ahogy alkalmam adódik rá röhögök a többieken és a főnökömön (legyen az bármennyire is inkompetens)

     • changemynamekukac

      hát, akkor fordítsuk meg

      munkahelyeden vagy, egy év múlva lécelsz, van egy projekt, és ÚJRA!! elbaszta Pista a tizedeszvesszőt, így kibasztatok 8 órát a számolásokkal meg a Prezivel, Karcsi ÚJRA leöntötte a gépét kávéval, így elvesztek az adatok, és Józsi ÚJRA bebaszott előző este, magára hagyva a sorsdöntő prezi előtt a társaságot. DE, kínomban kurvára de röhögnék, mert ha nem valakinek elvágnám a torkát az idegtől.

     • Trollséne

      ebben az esetben, én vagyok 1 nagy fasz, hogy már kiismerve mindenkit belemegyek abba, hogy igen elfogadom a helyzetet maradok még 1 évre
      ahelyett, hogy addig verném a seggem a földhöz amíg bele nem egyeznek a felmondásba

      (izzadtságszagú a hasonlat, mert tulajdonképpen most vagyunk a segget a földhöz verős fázisban, csak ez rohadt cink így 2 nappal a piac zárása előtt)

      ahogy fentebb is írtam: megszopatták egymást + naiv is volt mind2
      az egyik bekajálta, hogy itt idén tényleg radikális változások lesznek a másik meg azt hitte, hogy majd nem jön a téli-kora tavaszi hiszti folytatása, ha netán ezzel az eddig fantasztikusnak tűnő, kicsit feltupírozott (értsd +2 érkező) háromvédős csodával belefutunk egy apróbb(?) (kurvára nem apróbbnak tűnik) hullámvölgy

     • changemynamekukac

      van mikor hagynál csapot papot mindent, csak szabadulnál már egy kilátástalan helyzetből. A pénz nem minden. És igen, szar ez így két nappal a vége előtt, nem tudom hogy mit gondol, beszéltek korábban, de az oxos storyból kiindulva, itt is kommunikálva lehetett Wengernek, hogy jól gondold meg mit csinálsz, mert dobbantok. Nem vette komolyan. Ez nekem Sanchez részéről nem naivitás. Ha neked azt mondják hónap elején, hogy Trollséne, van munkád, de itt van ez a tanulmány, amit meg kéne írnod, és ha nem írod meg ki vagy rúgva, akkor nem hiszem, hogy nagyon meglepődsz, ha hónap vége előtt két nappal, mikor még kbra csak a felét írtad meg, és esély sincs befejezni, mert lekommunikálnod (nem veszünk már több embert ebben a transferidőszakban), akkor meglepődsz, hogy behívat a főnök és kirúg a cégtől.

     • Trollséne

      radikális változás alatt nem feltétlenül az igazolások elmaradására gondolok, hanem pl. Wenger meccselési szokásaira

      Stokeban is leszopott a tükörszárnyvédőkkel + a Sanchez helyén játszatott Welével, Ramsey sem igazán működött, hogy szinte mindig a 16-oson várta a labdát erre Liverpoolban?

      ismét tükörszárnyvédők, kiveszi Lazacot, aki a legjobb helyzetkihasználási mutatóval rendelkezik a keretben és Welét rakja a helyére, ha már Sanchez posztján nem játszhat, Ramsey pedig hasonlóan világtalan, mint a 2. fordulóban (ha Kos nem jött volna vissza az eltiltásból, 100% hogy megint Monreal a CB)

      zéró konzekvencia levonás, ha valami egy jóval szarabb ellenfél ellen sem működik, akkor majd az erősebb ellen nyilván hatékony lesz (erről tavaly már volt Peet-féle írás, hogy Wenger nem nagyon gondolkodik sémákban, hanem meghagyja az alkotói szabadságot a játékosainak és bízik az egyéni villanásokban)

     • changemynamekukac

      hát, de ez az… ahhoz hogy ez működjön, nem Ramseykkel kell operálni, meg két embert hozni. Erről írtam egy pár pontos összevetést, hogy Wenger még úgy ahogy az igazolásokban hozza a szintet, se taktika, se motiváció, se orvosi szoba, nem az erőssége. Ha össze tud rakni egy olyan keretet, ami valóban ütőképes, akkor talán megoldják a pályán lévők. De ehhez ki kell nyitni a bukszát… oh wait…

      no de már csak pár nap. Kíváncsi lennék, mi lenne az első meccsen, ha dobbant Sanchez. Mennyire lennének kreatívak arsenalfantv, meg molinók terén.

     • BVick

      Komolyan szarnek ra az Oreg helyeben hogy mit nyilatkozott eddig arrol hogy marad. Ha az en beosztottam honapokig jol teljesitene es honapokon keresztul futtatnam hogy orokke itt kellene dolgoznia, meg o lesz az utodom blabla, aztan az odaszarna a tanyerra, elzavarnam a picsaba azzal hogy bocs, eddig nem ez volt a terv, valtozott a hozzaallasa.

      En nem vetnek ra kovet ha most elengedne (lehetoleg mondjuk munkenbe vagy olaszba vagy mittomen hova), es elmondana hogy megvaltozott a csili hozzaallasa, nem kerjuk az Arsenalba. Masert vagyok / leszek ra pipa.

  • Trollséne

   és mindezt augusztus 28-án?
   nálunk aztán komoly szakmai munka folyik 😀

   • penito

    vicc, gyakorlatilag megismételjük a 8-2 utáni időszakot

    • Trollséne

     lehet pont te írtad korábban itt a blogon, de tán hoztunk idén valami hatalmas szerződésmágust
     igen hálátlan a munkaköre…

    • titok84

     Nem hiszem. Akkor gyorsan vettünk két épkézláb játékost, és amúgy jóval gyengébb volt a konkurencia is.

   • Frimpong

    Aztán irány szánkózni

    • penito

     lesz rá két hét szünet 😀

  • titok84

   Akkor marad Czeh, Kos és Holding?

   • jimboy

    meg persze TO

    • BVick

     Illetve az egyetlen kivetel Perez, aki menne, de nem engedjuk, tusz marad. De jatszani sem fog.

     • titok84

      Hát ez az. TO-t elküldeni sem tudjuk, Perez meg nem játszhat. Hogy Mustafit elengedjük, azt már nem is sírom ide.

   • penito
 • titok84

  Szerintem ez még nem hír, de Wright wengeroutozása Titi minapi nyilatkozata után azért mutat egy irányt.
  http://www.justarsenalfans.com/posts/bbc-breaking-arsenal-legend-confirms-wenger-is-out-of-emirates-stadium/

 • ZERO_L
  • Trollséne

   bassza meg 😀
   nagy kétsgébeesésünk közepette, még a végén abból az N’Zonzi pletykából is valóság lesz 😀

  • penito

   érik a Gibbs+15 millió = Evans deal :)))

 • Frimpong

  Gipsz nem fogadta el a Watford ajánlatát.

  • penito

   legalább ő maradni akar :DDD

   • Frimpong

    60.000£ az hatvanezer pont

   • Bálint

    Meg kell becsülni a klubhűséget (mellesleg ez miért ne lenne meg benne, saját nevelés)

  • Trollséne

   arra játszhat, hogy a nagy káoszban majd Wenger tol egy Marrinert és elé is odarakja azt a heti 180k-s szerződést

 • Athlon

  Nem is bánom, hogy ez a sok kókler focizni nem akró 8Sanchez,Ox,Özil ) menne, talán a helyükre kerülő fiatalok, vagy azok akik kevesebb lehetőséget kaptak-kapnak jobban hajtanának mint EZEK !!

  • Csaresz

   Mint Holding?

   • Balázs Kozó

    Wilshire kell ide, nem lesz baj!

    • jimboy

     azért ezt te se gondolod komolyan remélem

  • white__widow

   ez egyébként egy érdekes téma lehetne… mármint ha azzal értenék h wenger maradjon, akkor én is inkább a saját háztájit erőltetném a húspiaccal szemben és kurva jól tudnék érvelni is mellette, de mivel annak szurkolok h még 6 meccsen kapjunk 40 gólt és akkor talán feláll/elküldik az öreget, így ez mindegy is. Ja és igen egy hálátlan geci vagyok, mert nem respektálom mit rakott le az öreg, no nem az elmúlt 10-13 évben, de hát én még türelmetlen is vagyok amellett h geci

   • ZERO_L

    voltak olyan naiv kis lurkók akik hosszú évekig mondogatták, hogy a top4 ellen kell szurkolni mert akkor tuti kirúgják az öreget…

    saját csapat elleni szurkolásnál nem tudom van-e lejjebb, ha te ezt korrektnek érzed, szíved joga

    • white__widow

     istenem ez a moralizálás :), ha ez kell ahhoz h komolyabb változás menjen végbe a klubnál akkor vállalom h emberi/szurkolói nulla vagyok. Gondolom az le sem jön, h én alapvetően ezzel klub és a csapat érdekét nézem, mert jobbnak tartanék egy féléves szarakodást, mint egy minimum két éves vajúdást. Ha te úgy gondolod, h inkább szívesen nézed végig a plusz két évet ám legyen, de ne szarozzuk, meg “van-e lejebb”-ezzük egymást tesó… köszi

     • pataKi[ng]_49

      szerinted milyen komolyabb változás jönne egy rossz fél szezon után?? mert,hogy Wengert nem fogják elküldeni az biztos. Megmondták,hogy addig lesz menedzser amíg ő az akar lenni, innentől kezdve felesleges bármiről is beszélni mert n-e-m fogják elküldeni és pont. Az meg,hogy bármi szándékból is valaki a csapata ellen “szurkol” az nekem se tetszetős dolog,próbáltam nem nyersen fogalmazni.

     • ZERO_L

      attól hogy te “ellenszurkolsz” 1, még nem fog megtörténni 2, ha meg is történik kicsit tovább is kellene látni minthogy AW-t tesszük meg egy szem felelősnek minden szarért

      aki komolyan azt hiszi, hogy CSAK edzőváltással itt minden rendben lesz az nagyon vakon van, de ez már milliószor át lett beszélve, de nyilván most egyszerű az öregre húzni a vizes lepedőt (a Pool meccsért és a hasonló korábbiakért maximálisan meg is érdemli, ez nem kérdés), csak akkor ne gyere ezzel a “klub és csapat érdeke” bullshittel, mond azt hogy rohadtul eleged van az öregből és akkor szépen tovább haladhatunk

      amit most próbálsz előadni (mint normális szurkolói hozzáállás), az kb azzal egyenértékű minthogy minden meccsen azért szurkoljunk. hogy Welbeck lábát törjék már el, mert ha nem történik meg akkor a büdös életben nem takarodik el a kezdőből…

      bocsásd meg nekem ha ezt nem tudom összeegyeztetni a szurkolói léttel

     • white__widow

      olyan dolgokat akarsz a számba adni amit nem állítottam. Hol írtam azt h wenger távozásával minden rendben lenne? Sehol, és nem is gondlom így, mi több még ez a poszt is részben ezt magyarázza. De ha rákérdeztél, azt gondolom ezt az “intézményt” wengernél kell elkezdeni lebontani mivel ő mindenki számára “kényelmes”, de számomra – és szerintem vagyunk még egy páran rajtad kívül akik számára – nem annyira. Ha nincs wenger nincs kényelem. Pont ebből kifolyólag szerintem a mielőbbi távozása a “csapat és a klub” érdeke, ha te ezt bullshitnek tartod azt én kábé leszarom, mert olyan valid érveket hoztál fel ellene, hogy még most is wiki-zek, hogy cáfoljam meg őket. Erre az ócska welé analógiára, meg a “szurkolói létre” inkább nem reagálnék és nem csak azért mert ennél többet nézek ki belőled.
      Skippeljük ezt a témát, mert kurvaunalmas

     • ZERO_L

      attól várod el, hogy feladja ezt a “kényelmet”, aki pár hónapja megadta neki a +2 évet (ergo ragaszkodtak ehhez a kényelemhez)…

      mi ez ha nem naivitás? ezért a csalfa reményért megéri lemenni kutyába? számomra csak ez a furcsa dolog

      (arról ne is beszéljünk, ha ez a “szakmai” banda fogja kiválasztani a köv managert, akkor kb Howe szintnél jobbra ne számítsunk 😀 )

     • white__widow

      nem, én senkitől nem várok semmit ha nem lett volna egyértelmű, én azt mondom pusztán h wengernek bukni kéne csúnyán ahhoz h változás legyen, kurvára irreleváns ebben a szituban az oksági rész, ami releváns az a megoldás. mivel én nem látom, h bármiféle kulturált helyzetkezelés megvalósítható lenne, ezért gondolom azt h “atom” kéne a klubnak, még radikálisabb mint pl a kelszi 2 évvel ezelőtti zuhanása. Nyilván ez nem “szép” tőlem, de nyitott vagyok életszerű(!!) forgatókönyvre a részetekről ebben a dizaszterrikoveriben, én perpill nem tudok jobbat

     • ZERO_L

      miért lenne irreleváns az oksági rész? azért az ok-okozati összefüggéseket figyelembe kéne venni
      én is szeretném ha Giroud/TO/Welbeck/anyone PL gólkirály lenne, de hát limitáltak a képességeik, ez sosem fog bekövetkezni tudjuk jól

      fel vázolhatunk itt “életszerű(!!) forgatókönyveket”, de azokban elég hátul lesz az, hogy meccsenként/minden második meccsen ennyire szarul játszunk és talán egy hajszállal van csak előtte az, hogy a nyár után idény közben kirúgják AW-t

      leginkább akkor van rá esély (de számomra ez is elenyésző), ha év végén se kupa se BL vagy ha addigra megérti, hogy mondjuk DoF-ként vagy L1-ben simán levezethetne ( egy Jardim-AW csere? 😀 )

      legéletszerűbb viszont tényleg az, hogy két évig semmi változás

    • Gordon Cole

     Meg jo, hogy nem veszed tul komolyan a szurkolast 🙂 Szerintem eleg lett volna, ha azt mondod, nem tudsz azonosulni ezzel az attituddel. En is kicsit utaltam magamat, hogy kb. fel napig tudtam orulni az FA kupanak, mert tudtam, hogy ez kozep-/hosszutavon nem jo a klubnak. A helyzet az, hogy ezek a negativnak cimkezett szurkoloi megnyilvanulasok elsosorban a klub kibaszottul abszurd helyzetet tukrozik, nem igazan a szurkoloi korrektseget (vagy annak hianyat).

     • Bill F Murray

      ezt hozza ki belőlünk a tapasztalat, miszerint a langyos szar állapotot a klubvezetés és Wenger elfogadhatónak tart.

  • changemynamekukac
   • Bálint

    Lehet csak AW sértődött be, hogy annyit bántották és leépíti a klubot arra szintre, ami 96-ban volt.
    Még fel kell gyújtani az Emiratest, de látva a FanTV-n kik vannak szerintem megoldják valahogy.

    • changemynamekukac

     95ben Kek döntő volt, 94ben be is húztuk. Szóval papus rendben, Deal done, EL döntőt hozol, utána pá puszi.

     • Bálint

      Ha a hírek beigazolódnak ezt egy szaros EL címmel sem lehet jóvátenni, meg ha még hozzátenné az FA-t akkor sem.
      Ez olyan szintű presztízs minőségi leépülés, ami megbocsáthatatlan és szégyenletes hogy ő és Kroenke ezt nem látja be.
      Őszintén harag és szomorúság van bennem, amikor látom hogy leépítette magát ez a remek ember, kurva szar volt nézni a csapatot, de még rosszabb volt őt nézni, ahogy az idegtől remegve az arcát takarta. (az hogy mellette Bould 6 éve nem szólalt még meg meccsen abba most bele se menjünk, mert csak felbasz az ideg).

     • changemynamekukac

      nálam ez más 2 éve van, de legalább közös nevezőre jutok a nagy többséggel errefelé :-d lássuk meg a jót a storyban 😀

     • Bálint

      Tény sokat vitáztunk AW megítélésén, de nyilván ez a hozzáállásunktól is függ.
      Én hajlandó vagyok sokáig (naivan) bízni valakiben és 2013-2015 közötti időszakban tényleg úgy tűnt elindultunk felfelé (kupák, igazolások), voltak akkor is már kilengések (amikor csak Cech jött, nagy zakók), de szerintem lehetett hinni ebben a projektben.
      Az elmúlt 2 év viszont teljesen más, egy-egy rangadón az első gól után úgy törik el a gerinc, hogy annak csak zakó lehet a következménye.

 • Frimpong

  Állítólag a Pool emelte a tétet Lemarért…

  • Frimpong

   Állítólag Keita megy a Lazioból a Monacoba, és akkor zárul is a kör.

   • white__widow

    Állítólag

    • white__widow

     4.

 • penito

  Aguerot akarjuk, Delph-t kapjuk 🙂
  https://twitter.com/afcstuff/status/902494385128034304

  • changemynamekukac

   kurvára be van fosva az öreg, a gond, hogy az agyában elborult a felhőktől minden… papa itt volt egy egész kurva nyár, ültél Lazac után a pöcsödön mint a jógyerek és most az utolsó héten ilyenekkel akarod megnyugtatni a szurkolókat?

  • Wide open

   Jééézus ereje, Delph?!
   Inkább hozzuk vissza Denilsont….

 • Woolwich

  https://twitter.com/JPercyTelegraph/status/902505915945013248
  Na ez azért furcsa, mert elvileg egyszer már elzavartuk Pulisékat, hogy nem elég a 10m, 12-15mt szeretnénk érte.

  • Bill F Murray

   ez van akkor amikor 31 játékosod van az első csapatban augusztus 29-én. Az érdeklődő csapatok tisztában vannak hogy eladási kényszerben vagyunk, így fos alkupozícióból indulunk.

   • changemynamekukac

    de miért lennénk fosban? lemegy tarcsiba, vagy ott is van nevezési kényszer?

    • Bill F Murray

     Cserékkel együtt 18 játékos vehet részt egy PL meccsen, tehát jelenleg a Gibbs, Debuchy, Merte, Chambers, Wilshere, Cazorla, Coq, Elneny, Walcott, Lucas, Campbell csoport mondjuk felét a semmiért fogjuk fizetni a köv szezonban, mert epizódszerephez sem nagyon fognak jutni. Miközben tovább csökken az értékük.

     • Balázs Kozó

      Nononono, ezért a ballasztért ha egy fontot is adnak, örülni kell. Gipsz mehet oda, ahova akar, hatalmas alibi játékos, a “futok az alapvonal mellett 30 métert és visszapasszolok” koronázatlan királya

     • Bálint

      A keret másik felét meg azért hogy ilyen teljesítményt tegyen le a pályán mint vasárnap #demagóg

 • Frimpong

  A citynél biztosak benne, hogy csak pénzért is odaadjuk Csáncsit. Csuhaj

 • Woolwich
  • BVick

   Gondolom a hosszabbitas felteteleirol egyeztetnek.

  • changemynamekukac

   ha elmegy Sancho, Trollséne-t kiveri az ideg… 😀 na jó nem csak őt.

   https://twitter.com/afcstuff/status/902588659928625152

   • Trollséne

    jaja, valóban azt írtam még a Leicester meccs előtt, hogy ha képesek lesznek mégis eladni a legvégén, akkor szarni bele az egészbe, úgy ahogy van
    csak éppen azt nem láttam jönni, hogy a vérprofi attyityűd már a 3. meccs után menni fog a levesbe és repül a TR

    • changemynamekukac

     szerintem Sanchez megadta az esélyt, itt volt egész augusztus, látta, hogy Lazac, Kola… majd nagy csend. Most a 4-0 betette a kaput, ember sem jött, ő meg dobbant még a végén, mert egy év így 30hoz közel már nagy érvágás pénz ide vagy oda.

     • Trollséne

      így legalább vice-versa megszopatták egymást Wengerrel, de főleg minket szurkolókat

     • changemynamekukac

      Oxról van cikk a skyon. Abban a sky forrása szerint nyár elején mondta, hogy menne. Wenger meg nyomta, hogy de nem, maradj számítunk rád stb. Ox újra, hogy de ő menne tényleg, Wenger nem, maradj csak itt minden jó lesz.
      Sanchez esetében ez kbre így hangozhatott el, RvP 2.0. Papa, megerősíted a keretet vagy elgúzok a g*cibe. Wenger, okok, nem lesz gond. Sanchez, Papa tényleg komolyan mondtam, megerősíted a keretet vagy elhúzok bárhová innen… És Sancho nem mondhatja, hogy ez a két igazolás nem erősítés, a gond, hogy más dimenzióban gondolkodtak erősítésről mind a ketten.

     • changemynamekukac

      f5

     • les 400 coups

      ja, és papa megerősítette a keretet, sancho mégis lép
      akkor ki itt a fasz?

     • changemynamekukac

      ha szerinted ez a két ember elég volt, meg -50 milla egy transferablakban, akkor nemigen érted ezt az erősítés dolgot

     • les 400 coups

      igazad van….így utólag belegondolva Sancheznek kellett volna nyáron irányítani az igazolásokat ,továbbá lehetne ő az edző, mint messi a barszába

     • changemynamekukac

      nem nyáron, és azt sem mondom, hogy a két ember nem jó. Annyit mondok, hogy darabra kevés. Sanchez PL címért akart menni, RvP anno mikor benyomta a TR ugyanezt mondta Wengernek. Szar látni hogy semmi sem változott, pedig 5 év lement. Van Özilünk Sanchezünk, nem csak egy klasszis a csapatban és most szarabbul állunk, mint 5 éve. Mi egyhelyben álltunk, szintet tartottunk, a többiek meg felzárkóztak, vagy elhúztak mellettünk. Unom ezt már magyarázni de tényleg.

     • BVick

      Az jo ha a 4:0 betette neki a kaput, mert emlekeim szerint a meccs ketharmadan a palyan volt.

     • changemynamekukac

      tényleg, mintha értetlenek között lenne az ember… nem a 4-0 tette be neki a kaput, hanem az hogy ilyen kutyaütőkkel kell egy csapatban lennie, és már unja a banánt, mert 4. éve ez menne.

      https://twitter.com/RomanoFirstHalf/status/901851058695270400

     • Woolwich

      Ennél a gólnál mondjuk nekem Holding Mertesacker gyorsaságú mozgása verte ki a biztosítékot.

     • changemynamekukac

      Sok minden kiverheti a biztosítékot, de Sancho eredményszemlélettel gondolkozva: mindegy ki baszta el, a lényeg hogy el van baszva már megint a krvaistenit és hátrányban vagyunk sokadjára újra, új szezonban és kurvára de unom már.

     • Charlie Mops

      Sancho eredményszemlélettel gondolkozva külön pofánvágnám őt a Pool elleni produkcióért, és az ezt kísérő teátrális nyafogásért. Ő egy kibaszott profi élő szerződéssel, hagyjuk már ezt az el van baszva, nem ilyen lovat akartam, ki a hibás durcimurcit.

      Tényleg hibás Wenger, hibás a klub, meg van egy csomó faszság, de a faszombamár, hogy megint a kéztárogatás meg a böszme nézés meg a rinyálás megy, meg az üres fogadkozás. Van egy szedett-vedett banda, de legalább az aláírt szerződések számítsanak már, hogy a vállalt ideig mindenki egy kibaszott csapatember legyen, és a rendelkezésre álló állománnyal minél jobb eredményt teljes erőből elérni akarjon, a kurvaéletbemár. Ox is bazmeg elmehet a picsába.. hogy a kurva Monaco ellen a szépítő gól után elrohan a faszba, évek óta idiótábbnál idiótább döntéseket hoz a pályán, és akkor ő nőtte ki a szeretett klubomat?? Hagyjukmár..

     • changemynamekukac

      Ha ő profi – aláírom, hogy az, akkor a keret többi tagja micsoda? Mert profinak nem nevezném egy-két kivételtől eltekintve.
      Az aláírt szerződések számítanak. Illetve a teljesítmény. Ezért érzi Gibbó kényelmesen magát 60kval a padon, és ezért veti szét az ideg Sanchezt, illetve mostmár nem veti szét, csak el akar húzni a vérbe innen, mert már nem hisze ebben a projektben. Adott 3 évet, és legközelebb akkor voltunk a bajnoki címhez, mikor 10 pontot ránkvert a Leszter (!!!) egy kripli szezonban. Ez sokat elmond a projekt sikerességéről.
      Ha Dembele-Keita szinten verte volna ki a hisztit egy jó szzeon után, igazat adok neked, hogy egy fostos fürdőskurva. DE ugyanazt a storyt láttuk te is, én is, ő is. És 4edjére már nem akar nekifutni. Ő letett teljesítményt az asztalra, ezért akarja elvinni a PSG-City-Chelsea nagy pénzért, úgy hogy egy év van a szerződésedből. Nemigen pörög fel az ember ugyanarra a számra egymás után negyedszer, hacsak nem tinidiscoban nyomja a slágert a dj és 16 éves vagy.

     • Charlie Mops

      Megértem az egyéni ambíciókat, csalódásokat, újratervezéseket, de azt szeretném, ha az élő szerződés időtartama alatt ez megmaradna a felek között, nem menne át sértett, nyilvános cicaharcba megmérgezve az egész környezetet, és legeslegfőképp nem látszana meg a pályán a nyoma. Az a kurva Lewandowski utolsó dortmundi évében BL negyeddöntőig jutott és gólkirály lett a bundásban. Sagna is riválishoz ment ingyen, de hanyagolta a nyilvános balhét, megbízhatóan tette a dolgát ameddig kötötte a szerződése.. Igen, a klubnak fel kellene mutatni valami fejlődést, igen, ki kéne használni a lehetőségeket, unalomig ismételt sérelemlistát elmondhatjuk újra. de azok a kibaszott meccsek jönnek sorban, amikor kiállunk egy Anfielden, akkor hadd szarjam már le hogy ki milyen célokkal, tervekkel került a klubhoz, ebből mi valósult meg, hogy mi kinek a hibája, és hadd várjam már el hogy mindenki tegye a kibaszott dolgát. Sanchez előtt nyilván muszáj a kalaplengetés, rengetegszer húzta ki a többieket a szarból. (Nem neveztem, és nem is fogom fostos fürdőskurvának nevezni, mert nem érdemli meg.) Ha ezt idén is megtenné, a többiek pedig újfent nem nőnek fel hozzá, ezért év végén ingyen megy a riválishoz, akkor nyugodtabban bírnám csak a klubot hibáztatni. Ha utána hisztis-balhés pusztulás marad, akkor viszont szerintem kettőn áll a vásár.

     • changemynamekukac

      Én is értem az érveidet, de szerintem ennek ideje már lejárt. Nála elszakadt a cérna. Orvosokat sme tudom elővenni, itthon, hogy bejárnak dolgozni úgy hogy patkány hullik le az ápolóra, vagy a vakolat, nincs wc papír fertőtlenítő stb. Ideig óráig csinálod, majd fogod magad és elmész a németekhez 4-5* annyi bérét, és normálisabb munkakörülményekért. Itt nincs olyan hogy felmondási idő, 3 hónap, és simán lelécelsz.
      Bennem is elveszne a motiváció, hiába vagyok profi, ha a körülmények nem adottak ahhoz, hogy profi módon végezzem a munkám. Kbre mintha az afrikai szavannád lennél orvos, és számon kérnék rajtad hogy miért nincs normálisan fertőtlenítve a műtét előtt a beteg a szabad ég alatt, miközben egy magánkórházba adtad be a CV-t, hogy nyugati színvonalon tudsz dolgozni.

     • BVick

      Charlie-val maxi egy kovet fujunk, orvosos peldadra muszaj vagyok rafuzni: amig nem koltozott ki 4-5szoros penzert nemetbe, es a vakolathullos magyar korhazban dolgozik, addig nem hagyja megdogleni a beteget a folyoson a karjat szettarva, hogy dehat itt minden szar es a beigert berfelzarkoztatas se jott, rothasztva az itthon maradt tarsasagot. Ismetlem ujra: mar ha tenyleg ez tortent / tortenik.

     • les 400 coups

      az megvan ,h pl sanchonak volt a meccsen a legszarabb a passing rate-je 66%-al?

     • BVick

      Es ez azutan a lelketlen szar utan jutott eszebe amit lerakott o is az asztalra a hetvegen, meg miutan hetek ota az o hozzaallasa van vedve orszag-vilag elott. Ez nem igy mukodik basszameg.

      Masreszt allaspontom ugyanaz mint amirol korabban RvP eseten mar beszeltunk. Ha akkor nem kurvul el a penz miatt, a serulesmentesen lehozott kovetkezo szezonja alapjan aranyert megyunk. Most azert az arany meg vele is tavolinak tunik, de ha alairt volna es mindenki lenyugszik a picsaba meg a focira koncentral es nem a 400k heti fizura, akkor talan stabilabban beszelnenk top4rol, meg most nem lenne valsagstabolas.

     • changemynamekukac

      Szerintem ha Sanchez a pálya közepén kiveri, akkor is elnézem neki azért a két szezonért, amikot a csapatot a hátán cipelte, mert mindenki hótszar volt. Szal ja, de így működik. Harmadszorra nemigen akar ennek nekifutni.

     • BVick

      En is csipaznam ha maradna (azert ha lehet ne meccs kozben verje mar ki), csak ez a “megsincs kedvem az egeszhez mert csak ket upgrade jott” dolog nem kimondottan faszipantos.

     • changemynamekukac

      miért? az faszipántos, hogy belemondod a sajtóba, hogy 2017ig bajnok leszek, aztán a kertek alatt elsunnyogsz, hogy nem sikerütl összehozni? Nem a két szép szeméért jöttek ide Özilék, hanem hogy itt valami épül. Ehhez képest ugyanott vagyunk, mint 5 éve, csak most van Özilünk, Sanchezünk akikkel elviekben előrébb kéne tartani, és mégsem látszik ebből semmi.

     • BVick

      Latom ez beakadt. Szerintem van kulonbseg akozott ha kituzol egy celt, elmondod a klub ambicioit amit vegul nem sikerul teljesiteni, meg akozott hogy ha esetleg kiderulne hogy a palyan indiszponaltsagal zsarolod ki hogy lelepj miutan eddig vedtek a segged a temaban.

      Faszipantossagilag nalam nem egy kategoria a ketto.

     • changemynamekukac

      Igen beakadt, és szerintem Sancheznek is. Ezért jött ide. Szerinted 2014ben a VB-n azzal győzte meg wenger az ideigazolásról, hogy lesz két FA kupád, de márciusra kiszállunk mindenből, sőt megesik az a szégyen hogy az 1:5000hez oddsal adott Leszter erősebb tavaszt nyom mint az Arsenal és behúzza a kriplibajnokságot? Nem életszerű. Sanchez elhitte, hogy meglehet.. Mostmár nem hiszi el, hogy meglehet és ezért akar menni. A hit, meg az hogy wengerknows párolgott el. A király meztelen, lófaszt nem tud.

     • Auréliano Buendia ezredes

      Nem lelketlenség volt, amit láttál egyik játékosunkon sem, hanem totális tanácstalanság, mert az edzőjük vízipisztollyal küldte őket a gépágyú ellen.

     • BVick

      Utkozes, szereles, lesreallitas, labdakezeles. Csak par hiba ami most beugrott es kozvetlenul a vereseghez vezettek. Ezek korabban azert idokozonkent mentek, most elfelejtodtek. Nem hiszem hogy a meccs elott kellett volna elmagyarazni nekik.

      Igen, erthetetlen volt a terv a meccsre, elbaszott a strategia a hosszabitasokkal es igy a motivacio, de ezt a szart a palyan levo kislanyok hoztak ossze, nem az edzo.

     • Auréliano Buendia ezredes

      Ebben nem értünk egyet. Ez egy az egyben Wenger sara. Érdekes módon az ő keze alatt az utóbbi 10 évben minden keret, minden játékos varázslatos módon balfasszá vált a kulcsmeccsek 95%-án.

     • BVick

      Igen, az o sara is. Tobbek kozott kivalasztasnal (muvesz vs nyertes). De a palyan levo jatekos ne talalja mar ki hogy azert akar elmenni mert szar volt a preformansz – mar ha tenyleg ez a szitu, errol beszeltunk. O maga is a performansz es o maga volt azon a meccsen a defekt is ha altalanos defekt van. Meg persze az edzo, meg a masik 10.

     • titok84

      Szerintem ez óriási tévedés. Ez a keret akkor sem top4-es, ha mindenki nyugodt.

     • BVick

      Sose tudjuk meg.. De egy “talan top4rol beszelni” azert szerintem nem lett volna oriasi tevedes a ma meg meglevo emberanyaggal, ha ide koncentralnak es nem a matekra.

     • ARSNL

      Módosítanám: Ez a keret Wenger irányításával nem top4-es. Nem az egyéni képességekkel van baj, hanem azzal hogy játékosok nincsenek rendszerbe illesztve. Szerintem ez világosan látszott a tavalyi meccseink nagy részében(is).

     • changemynamekukac

      igaz is, meg az is, hogy vannak itt azért olyanok, akiknek nagyon nem kéne keretben lenniük egy top4es klubban

     • titok84

      Ez az.

  • pataKi[ng]_49

   Ez már kicsit kezdd hasonlítani a Coutinho ügyre, ha menni akar menjen, ő is meg coutinho is jobban jár ha elhúznak gyorsan onnan ahol vannak.

 • changemynamekukac
  • BVick

   En retelem, lehet hogy nem 35re tavalyi arfolyamon, de az egy tavalyi beszelgetes. Most hogy mar itt van el nem kuldenem.

  • skiz

   és én meg aszittem, papó reménytelen
   kopf hoch, biatches

 • Frimpong

  Ha a Csáncsi, Ox, Mustafi hármas helyett felmutatunk egy Evans, Delph kettőst az Öreget széttépi a népharag a következő meccsen.

 • Bálint

  Viszont ha összejönnek az üzletek top of the leage lehetünk cash reserveben!!!

 • Frimpong

  INTER MAKE NEW MUSTAFI BID

  Inter Milan have made a new offer to Arsenal for German centre back Shkodran Mustafi, according to Sky in Italy.

  Inter are offering a £4.6m loan fee with an option to buy for £23m which could become an obligation to buy.

  The Italian side would have to buy Mustafi if he played in 50 per cent of their games this season.

  It is understood Arsenal still expect him to stay.

  • changemynamekukac

   az azért igencsak fasza lenne, ha buknánk 20 millát az üzleten, #knows lenne ez meg minden

   • skiz

    véletlenül valakit helyén kezelnek és megy a bazmegolás

    • changemynamekukac

     amilyen árak vannak, meg le lehet szedni a hülyéket, hát igen… Interről beszélünk, ha megcsinálják ezt, akkor fogom a fejem.

 • Woolwich

  Amennyiben az a player nem Agüero vagy esetleg De Bruyne, ne is fáradjanak a faxszal.
  https://twitter.com/bbcsport_david/status/902631824710623232

  • Bill F Murray

   most eléggé reálisnak tűnik egy bűnrossz szezon, aminek a végén ingyen távozik alexis és özil, amivel alsó hangon 100+millát bukunk (mármint a játékosok utolsó éves értékéről beszélek, nem a kimaradó BL-pénzekről). Nem tudom hogy hová kellett Wengernek ez a stressz…

   • changemynamekukac

    ezért ült a pénzen és nem költött el belőle, hogy 0án legyen majd. #knows

  • Wide open

   Szóval akkor Sanchez azért kérte ki magát a nemzeti csapattól hogy ne történjen semmi? beszarás mik vannak…

   • Bill F Murray
    • BVick

     Az a kurva internet..

    • Wide open

     Kezdem úgy érezni magam mint aki véletlen kihagyott 2-3 részt a Lost-ból és már rohadtul nem értem mivan. A legjobb az lesz ha megvárom a szezonzárót 😀

     • titok84

      Hát újranézni nekem se lenne kedvem.

     • Attila Balla

      Én hétfőn egészségügyi okokból kiszálltam az internetből, most időben haladva darálom a kommentfolyamot. Ütős cucc.

 • ARSNL

  A mai nap margójára: Amikor egy csapat már nem képes az edzőéjért küzdeni, abban a pillanatban kell lecserélni az egész csapatot.

  • Woolwich

   Előbb utóbb a szurkolókat is le kell, hogy cseréljék akkor…

   • titok84

    Ott a pont.

   • ARSNL

    A szurkoló egy életre választ klubot, vagy mifene.

    • Woolwich

     Hát nálunk a menedzser is.

  • Gordon Cole
   • BVick

    Ritka fos a szitu. Es mivel se ertelme se realitasa nincs most utilaput kotni a talpara, muszaj leszunk bizni benne a kovetkezo napokban hogy maradt meg tarcsiban valahol egy kis dugi knows.

    • changemynamekukac

     Tuchel szabad, btw…

     • BVick

      Aug 29. van, gyakorlatilag 30, lezaratlan transferek tomkelege, nem tudom eletszeru-e pont most. Szerintem transzferidoszak lezarodasa es WW 40 golja utan lehet aktualis ujra a dolog.

     • ZERO_L

      Hogy egy jo szezon után menjen ö is a Barcaba 😆

     • changemynamekukac

      ha egy jó szezont lehúz (ami látva Ranieri-Conte teljesítményét, meg hogy utána mind a kettőnek kifelé áll(t) a rúd, akkor legyen. Átmeneti edzőnek, hogy felkavarja az állóvizet, meg pár változást beindítson, tökéletes. Hiddink ezt kétszer eljátszotta a Chelseanél ugyanígy.
      Egyszer el kell kezdeni átszervezni a dolgokat a klubnál, és jobb korábban. Azt te sem tagadod, hogy Wengerrel nő a lemaradás az élmezőnyhöz képest, így minden év olyan mintha kidobnánk az ablakon.

     • titok84

      Mindennél fontosabb most az állóvíz felkavarása. Nyilván nem most fog fölállni, hanem kb. két zakó múlva.

 • Frimpong
 • ZERO_L

  A köv 2 napban mindent megírnak és annak az ellenkezöjét is
  https://twitter.com/afcstuff/status/902641591604609024

 • penito
 • changemynamekukac
  • Gordon Cole

   Sanchez’s selfishness and overt desperation to leave the club has, we are told, snapped the patience of his poor, long-suffering team-mates.

   If this is the case – and it is not Arsenal trying to deflect attention from the fact that their best player so vehemently wants out – then it is another damning indictment of the laughable mental toughness of Arsene Wenger’s squad.

   https://twitter.com/TeleFootball/status/902830989814226944

   • changemynamekukac

    This is a club where under-achieving players are rewarded with bumper contracts that make them unsellable.

    Bajnok leszek 2017ig. Booom… Még két éves szerződést neki, háta 2019ig összejön.

  • les 400 coups

   mondjuk eddig is kb 80%ra biztos voltam benne , h ő az ,aki szétbassza az öltözőt
   tavaly (mármint idén a szezon utolsó felében) majdnem egész évben úgy viselkedett, mint ahogy 1 18 éves menstruáló tinipina nem viselkedik
   lehetett volna ő simán klublegenda, v az arsenal messije, de sajna nincs meg benne az ehhez szükséges értelmi és erzelmi intelligencia

   • Bill F Murray

    inkább úgy mondanám, hogy az ő lelkesedése, ambíciója kiemelkedett a csapat többi tagjától, és ez okozta a feszültséget.

 • Gordon Cole

  30 millios Pool ajanlat Oxert visszadobva.

  https://twitter.com/standardsport/status/902823947103854594

  • white__widow

   gyorsan fognak pattogni az ún ajánlatok

  • ZERO_L

   50M kell kérni, úgyis már a kutinyó pénzt költik

   • sANYNWA

    Szerintem annyira nem jó ötlet húzni nektek ezt a transzfert, mert ha meg rajtatok marad jövőre ingyen megy. Nem hiszem, hogy a Pool 40-nél többet (szerintem már ezt sem mondjuk) adna érte.

    • Wide open

     Nekünk már úgyis mindegy. Ha nem ismerném az öreg módszereit, azt gondolnám kicsinyes bosszúból el sem fogja engedni csak szépen leülteti a padra á la Costa. De valószínűbb hogy az ügylet végére holnapig pont kerül 35 milla körül.

     • sANYNWA

      Remélhetőleg nem, mert ha lehet inkább Lemart választanám, amire szintén van akkora esély, mint Oxra. Kettő együtt meg kizárt, hogy jön. Valószínűleg Ox is csak B opció a csapatnál, ha Lemar nem jönne össze. Plusz a Monacot is így “kénszer helyzetbe” hozhatja a Pool, hogy tessék van B opció is megvagyunk Lemar nélkül

     • Wide open

      Én azt gondolom hogy a Monaco már tényleg annyi embert veszített hogy Lemart már tuti nem engedi el. Persze ha odatoltok 80 milliót bármi megeshet, de ezt nem tartom sanszosnak. Ox lényegesen reálisabb opció + még angol is.

     • changemynamekukac

      miért kerülne kényszer helyzetbe a Monaco, ezt nem értem. Kitömték már pénzzel őket idén, szerinted az a 80 milla hiányzik nekik a büdzséből, amit ti adtok? Ok értem én hogy Pool, meg szurkolás, de baszki, gyertek le ti is a földre kicsit, racionalitás címszóval.

     • sANYNWA

      Látod remélem, hogy ott az idézőjel. Arra gondoltam, hogy ha el akarják adni (már a helyettese ott van Keita személyében) akkor még nagyobb ajánlatokat nem kérhetnek folyamatosan

     • changemynamekukac

      Miért nem kérhetnek? Tényleg érdekel. Egy évvel vagyunk VB előtt, tavaly azt hittük, hogy jóideig nem fogják megdönteni Pogba átigazolási árát, erre idén nem is egyszer dőlt meg. 180ért eladták Mbappe-t, és nem mehet feljebb még az ár? Tényleg?

     • sANYNWA

      Nem, arról beszélek, hogy a Liverpoolon kívül nem olvastam más komolyabb érdeklődőt, a csapat pedig nem fog kiadni érte 100 milliót, ha ott van Ox 35-ért. Jóval jobb a srác, de háromszoros pénzt már nem fog érni.

     • changemynamekukac

      Azon lovagolok, hogy most ti javítottátok az alkupozíciót, azzal hogy Ox megjelent a piacon, meg ők beszerezték Keitat. Kalapot emelek, ha megcsináljátok, de ha racionálisan szemlélem két kérdés adódik előttem:
      1) bejött 160 milla idén nyáron, alig költöttem el, hova teszem?
      2) 3 ember elment a kezdőből, szükséges-e eladnom idén egy 4-et is úgy hogy tavaly bajnok voltam? – nem Soton ELben nyomulok csapat vagyok, aki viccet űz abból, hogyan húzza le a Poolt pénzzel.

      Ezért mondtam amit. Papának is akkor lett volna erre ‘reális’ esélye, ah elsőnek ide és nem Lyonba utazik még B. Silva megvásárlása előtt.

     • sANYNWA

      Szerintem ugyanúgy eladják a negyedik embert az Arsenalnak, ha nem két havi zsebbpénzzel állít oda Wenger mint ajánlat.

     • changemynamekukac

      31 millával nyitott az nem két havi zsebpénz. Itt baszta el az öreg, bajnokcsapatba kevés, de a piacon azért 31 millió egy olyan ajánlat amire azt gondolta hogy tartható. Visszatérve pár évvel ezelőttre, ha nem 40 millás ajánlat ment volna Suarezért, hanem 45, akkor lehet hogy elengeditek. Zsugori ilyen esetekben, máskor meg bőven túlfizet.

     • sANYNWA

      Hát de 31 millió érted mikor most már 75-80-90 milliókról van szó. Még az év végi felárat leszámítva is kicsinyes. Odament volna, ajánlott volna 55-60 milliót és már ott szaladgálna a gyepen, Sanchez meg lehet nem fogja a fejét, hogy nem jött elég minőségi igazolás

     • changemynamekukac

      most van annyiról szó, nem az elején, ezt vedd figyelembe, meg a Neymar deal felhajtó erejét. Még egyszer mondom, B.Silva volt 50 milla, egy évvel több tapasztalattal.

     • sANYNWA

      Azért is írtam oda, hogy felárral, láthatod. A Cityt meg úgy lehet lehúzni ahogy akarod, nézd csak meg az átigazolási politikájukat, + vedd hozzá, hogy Pep van ott.

     • ZERO_L

      ezeket a milliószor megcáfolt konteókat mi értelme van még mindig gyártani???

      Suarez-t csak brutálisan túlfizetve lehetett volna elhozni, ő el akart menni ezért sztárjkolt is, viszont a Pool nem akarta eladni és rögtön elzavarták az edzésről… hol engedték volna el 45-ért, max 70-80-ért(elnézve mennyiért vette meg a Barca, PL ellenfélnek ez lehet még alacsony becslés), amit meg nyilvánvalóan nem fogunk kiadni egy játékosért

     • changemynamekukac

      Ott, hogyvolt egy 40 milliós release clause rajta.

      “And he had a buy-out clause – I don’t know what degree I should go into this – but he had a buy-out clause of £40million – more than 60 million (US) dollars. So Arsenal, one of our prime rivals this year … they offered £40million and one pound for him and triggered his buy-out clause.

      “But what we’ve found over the years is that contracts don’t seem to mean a lot in England – actually not in England, in world football. It doesn’t matter how long a player’s contract is, he can decide he’s leaving.
      http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/transfer-news-release-clause-in-luis-suarez-contract-was-activated-by-arsenal-but-liverpool-owner-9164948.html

     • lacko

      Henry apank itt egy kicsit nagyot mondott, ha lett volna RC, akkor nem tudott volna mit tenni. Suarez a PFA-hoz fordult segitsegert, akik megneztek a szerzodeset, es megallapitottak, hogy nincs mit tenni, a 40 millios osszeg nem kivasarlasi ar, nem kotelezi semmire a Liverpoolt.
      http://www.espn.co.uk/football/news/story/_/id/1516468/pfa-deny-liverpool-forced-sell-luis-suarez

     • changemynamekukac

      Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de van erre jogász, majd kijavít. Ha annak a vállalatnak az elnöke bevallja, hogy az ő értelmezésében el kellett volna engedni, mert volt release clause, mégsem tették, mert úgy találták, hogy mindenki leszarja a jogászkodást a PLben, akkor magyarázgathatjuk, hogy nem volt egyértelmű, bár szerintem ezzel eléggé jól tisztázta a helyzetet

      + Henry apátok gyónása 2014ből volt, az általad linkelt cikk 2013as.

     • lacko

      Vagy egyszeruen csak nagyot mond. Ezt az egeszet egy amerikai uzletemberek elott tartott beszedben mondta, joval az eset utan. Nem hiszem, hogy barmilyen szinten befolyasolna, vagy felulirna a szerzodesben foglaltakat.

     • ZERO_L

      Igen, és ennek ellenére sem engedték el… nyilván az a +5 millio jobb belátásra sakalta volna öket

     • Wide open

      Utólag okos az ember, Wenger sokmindenben sáros, de a csatárkérdés megnyugtató megoldása prioritást élvezett a nyár elejétől fogva, Lemar csak utána kerülhetett képbe egyáltalán. Az hogy közbe lerabolták szegény Monacot a csillagzat szerencsétlen együttállása. Meg lehetett volna gyorsabban is oldani a Kazetta trade-et ez igaz, de a fene sem gondolta volna hogy így alakulnak a dolgok, nameg hogy fukar ajánlattal kezd majd Wenger.

     • changemynamekukac

      Ok Wenger el volt késve ezzel a dologgal, meg ugyebár nekünk a hülyesége miatt a szezonvége olyan volt amilyen. De Kolaval is szezon előtt egyeztünk meg, Keitát-Matipot is szezon előtt húzza be Klopp. Ha akarta volna ezt igazán, májusban élvezte volna párszor ezt a riviérát.
      És ebben most nem értek egyet, Monaco a bajnok, a Lyonban nem volt nagyon mit szétkapni, a Monacoért meg sorba kellett állni.

     • Wide open

      Ja, hát ha comingoutoltak volna márciusban hogy “hello srácok + 2 év” akkor lehet hamarabb indult volna a nyári építkezés szervezése. De ez már fantasy kategória. Összességében inkább az a probléma hogy Wenger egész menedzseri pályafutása során komoly alkudozásokkal csikarta ki a klub számára lehető legelőnyösebb vételeket (szigorúan vételi oldalon, eladási az egy másik sztori) és az elmúlt 2 évben annyira felszaladt mindenhol a játékostarifa, hogy szerintem képtelen felvenni a ritmust ezzel a szétinflálódott játékospiaccal. Ez a tökölődés meg jelen esetben most abban manifesztálódik hogy nem jön/nem annyiért/elmegy.
      Tényleg már csak azt várom mikor robban a futballpiac “dotcom lufija”….

     • ZERO_L

      kb már az összes nagy csapattal összeboronálták, lehet nem csak liverpooli lapokat/bennfenteseket kell olvasni :DDD

     • sANYNWA

      Aközött, hogy a goal.com lehozza, vagy ajánlat érkezik érte, van némi különbség.

     • ZERO_L

      szerinted más csapat nem küldött ajánlatot?

     • sANYNWA

      Kimondott ajánlatról én nem olvastam, kivéve Wengert, bár azt nem tudom pontosan, hogy ajánlat volt-e vagy megkörnyékezés

 • Frimpong

  Bye-bye Gipsz kapitány 🙁

  • Mr. Dhoan

   @disqus_VDek1DjSiU:disqus , @white__widow:disqus , @Zero_L:disqus arcok itt problémáznak, hogy ki a jó szurkoló, meg ki nem… meg kinek nagyobb a cicije… pedig valójában a legszomorúbb dolog most történt meg. Kieran ‘Fakin’ Gibbs elhagyta a hajónkat. Szomorú vagyok. West Bromban tuti mélységi irányító lesz már…. 🙁

   #keptönlídörledzsönd

   • titok84

    Hát, azért ezt is túléljük valahogy…

    • changemynamekukac

     Mondjuk röhgönék egy nagyot ha ligaelit teljesítményt nyomna le a WBA-ban és elviszi valamelyik top6 klub. Érdekes kérdéseket vetne fel, hogy nálunk vaj miért nem jött ki ez 😉

     • titok84

      Azt hiszem, ez nem Papa sara, több poszton kapott lehetőséget.

  • jimboy

   if you can’t beat them, join them

  • BVick

   Lehet tudni mennyi az annyi..? Vmi 7misirol volt talan szo? Vagy 12?

   • Trollséne

    Júliusban a 10-et visszadobtuk, most 7-ért megy #fucklogic

 • ZERO_L
 • Trollséne
  • Trollséne

   abba meg bele sem merek gondolni, hogy jövőre az ultimate liebling Ramsey elé heti hány százezres fizetés lesz lerakva, ha Ox 10 huzamosan lejátszott jó meccsért kiérdemelte a 180-at

  • ZERO_L

   ettől még egy próbát megért…

   szerintem angolokra/britekre szükség van a keretben, most hogy ezek nem az európai utánpótlás legnagyobb csillagai az sajnos rendszer szintű hiba, amit mondjuk ideje lenne felismernie az FA-nek

   • titok84

    A mostani 18-asaik azért már jobbak. Mondjuk, én annak örülnék, ha jó magyar fiatalokkal lenne tele a keret. Oké, elég lenne kettő is.

    • ZERO_L

     azért még várnék ezzel a jobbak kijelentéssel

     18-21 év között nagyon sok minden eldől, márpedig a PL (ennyi pénz pumpálásával) nem igazán a fiatalok beépítését, fejlődését szolgálja… PL2 meg hát igazából nem forradalmasít a korábbi helyzeten

  • les 400 coups

   attól függ ,h honnan nézzük
   utoljára 2012-ben bsztuk meg a poolt az anfield-en , Gibbóval a balon, Jenkóval a jobbon :DDDD
   érdekes idők voltak

   https://uploads.disquscdn.com/images/80b7fb316ffaed93c13c7e992beb794c6f382caf35bf7643947728a3a7a1ac96.png

   • ZERO_L

    egy jó Diaby hiányzott a hétvégén is…

 • Trollséne
  • Frimpong

   Másoknak egész jól bejött a kölcsön + később megveszik opció.

  • Frimpong

   Egyébként, ha Ox megy, akkor frankón plusszal zárjuk az ablakot? Csodálatos

   • titok84

    Éljen!

  • white__widow

   nem csoda, h az öreg nem tudott igazolni, de ezzel együtt sem kéne itt tartani ugye

 • ZERO_L

  Ox ügynöksége

  Ilyen drágán 3 pontot még nem vásároltak 😀

  https://twitter.com/colossalsportsm/status/902926937726885888

  • Frimpong

   Wenger már nézi is az akciós betétlekötési ajánlatokat.

  • Frimpong
   • BVick

    Na az o motivacioajat aztan vegkepp nem ertem. A Papara szava nem lehet, szerintem o aztan kiskedvenc volt. Csapatbol ki nem logott semmilyen iranyba (vagy inkabb lefele amikor elovette agyatlanabbik enjet), de semikepp nem mondhatjuk hogy “kinotte a csapatot”. Marad a matek, akkor meg azert baszodjon meg.

    Van a sracban valami, birtam amikor bejottek a meglodulasai, meg neha lott egesz ertelmeseket kapura is, benne volt valahol melyen annak a direkt focinak a csiraja amit gyakran hianyoltunk – de mindezek ellenere ha tenyleg pengetnek erte 40et o meg nem akar itt hosszabbitani 180ert sem, akkor az nekunk egesz jo deal, nem? (nyilvan azert jobb lenne ligan kivulre, de evvan)

    • Trollséne

     körülményekhez képest ki lett maxolva az ár (amivel egyébként ő lett a rekord eladásunk)

     • ZERO_L

      lehet ez a kivétel, mert a többi fronton valami pocsék az eladási értékek

     • Auréliano Buendia ezredes

      Verném a seggem a földhöz, hogy ezt a bohócot ennyiért rásóztuk a pudlira, csakhogy “Unlikely that #AFC will sign a replacement”.

     • white__widow

      ez a bohóc a legjobb volt a leszter, de még a sztók ellen is, a pool meccsen mondjuk beleszart, de ott ki nem …

     • Auréliano Buendia ezredes

      Dehogy volt a legjobb.

     • white__widow

      a kedvedért még a ws-re is ránéztem

      https://www.whoscored.com/Teams/13

     • Auréliano Buendia ezredes

      Ok, akkor letudta az évi 4 jó meccséből az első 2-t, legjobbkor adjuk el.

     • white__widow

      szerintem tavaly sem volt szar, de végül is tök mindegy, én azé sajnálom…

     • Bill F Murray

      nekem konkrétan egyik kedvencem volt régebben, aztán talán ő is belefásult ebbe a csapatba, jót fog neki tenni a csapatváltás

     • white__widow

      szerintem is, még valhol becsülöm is benne h inkább választja 120ért h vért kell hugyozni, mint 180ért a habzsidőzsit

     • titok84

      Szerintem is. TO-t a feléért is boldogan adnánk.

    • ARSNL

     Kis túlzással a kapus posztot leszámítva szinte mindent játszott Wengernél. Ez egyetlen játékos fejlődését sem segíti elő. Abból csak profitálhat, hogy csapatot vált, a tehetsége megvan hozzá, hogy bejátssza magát a Pool kezdőbe, és Kloppo talán kicsit határozottabb irányt mutat neki a fejlődés útján, mint tette azt Wenger.

  • white__widow

   kurvajó lesz a poolban és 180 helyett amit mi ajánlottunk csak 125 fog kapni, ezt csak úgy….

   • Frimpong

    Majd az idő eldönti. Nála a sérülékenység nagy kérdés lesz.

    • white__widow

     nálunk a chilein kívül ki nem sérülékeny? Klopp koncepciójába kurva jól fog illeszkedni

     • Frimpong

      Mondjuk Ox Wilshere szinten van ebben

     • white__widow

      ez talán túlzás, de meglátjuk

     • Trollséne
     • ZERO_L

      a padon?

     • white__widow

      hát a pool pont nem következmények nélküli klub és még verseny is van 🙂 nahát, ki látott ilyet. gondolom oxlade sem azért ment a poolba a kelszi helyett heti 60 ezer fonttal kevesebbért mint amit mi ígértünk, mert nem lát rá esélyt h beférjen a kurva kemény höndörszon, csan, wijnaldum csoda trióba. ennyi erővel 60-al többért maradhatott volna és még játszott is volna nálunk

     • ZERO_L

      ja, hát én középen nem látok benne akkora fantáziát, védekezni nem tud, játékot szervezni szintén olyan hatalmas upgreadet nem látok akár csak Hendersonhoz képest
      aztán lehet az északi levegőn megtáltosodik

     • ARSNL

      Giroud.

     • white__widow

      jó válasz, jó fodballista

 • Frimpong
  • Bill F Murray

   nem utasították el a barcát korábban?

   • white__widow

    hát nem is vagyunk egy barkelóna :))))

   • Frimpong

    Barca lépett vissza emlékeim szerint, de lehet fordítva volt.

  • Woolwich
   • Frimpong

    Seri nem is RWB 😉

  • white__widow

   nagyon fasza lenne

  • changemynamekukac

   Múltkor Zero linkelte, a kérdés, hogy mi neki a hideg. A brit időjárás hideg? 0 fok felett van, csak szeles az idő…
   “I have ingrown toenails and when it’s cold I need special treatment,” he admitted. “I don’t see myself playing in a country where it’s cold. I hurt everywhere and I struggle to train.

   http://www.goal.com/en-us/news/more-creative-than-lionel-messi-meet-nice-star-jean-michael/1lsit3qgt90zl1ift4ww3c9026

   • ZERO_L

    valamikor meg idéztek tőle, hogy x,y,z klubba nagyon szeretne menni és köztük volt az Arsenal is… ki faszom érti már ezt 😀

   • Bálint

    Navas meg gyógyíthatatlan honvággyal küzdött, amíg nem látta meg a fizucsekkjét

 • https://arseblog.com/2017/08/arsene-doesnt-know/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

  ” A good manager solves problems, an average manager is just about able to paper over cracks via trial and error and a bad manager creates problems for his own players.”

 • Regeth
  • Frimpong

   Elvitte a cica, vagy mifasz?

   • Trollséne

    Sokat zabálnak a jószágok a texasi Kroenke tanyán.

  • changemynamekukac

   ez most valami vicc? elviekben 100 millán ül az öreg

   • Frimpong

    +25 millió a net spending

   • Trollséne
    • BVick

     Ez a szabaly jo nagy faszsag. Egyreszt kb bunteti az eddig bocsulettel gazdalkodokat, masreszt ertelmetlenul tekint el legjelentosebb beveteli forras vizsgalatatol (marmint persze azoknal a klubboknal ahol az nem az olajeladas).

     Aztan meg kivancsi lennek mi van azzal aki megszegi.. Ua. mint a FFP-nel? Bunti es mehet tovabb..?

    • changemynamekukac

     Hát nézzük, így is rekordmagasan vannak a jegyárak, szal ez kilőve.
     Marad a commercial, amiben amúgy is mindenki után kullogunk. => kellenének eredmények, hogy a kis ázsiaiak, Wengeres pizsiben menjenek aludni, vagy Arsenalos kotonban dugják a csajokat => kellenének izgalmas emberek, akikért felrobban a Zinternet (Pogba, Neymer, istentudja milyen újbuzi) esetleg lehet rájuk fixen számítani, nem középszer => őket sajnos meg kell fizetni. És a kör bezárult. Ez lesz az új stadionduma. :-S

     Amúgy tényleg scout, vagy ifi a megoldás akkor. Vissza az alapokhoz, ha máshogy nem megy, de mire ezt felhúzzuk normálisan az 4-5 év. És azt nem az öreggel kéne. 140k itt van, miért is kap 140kt? Kos meg közben 70en tengődik. Ebből a szempontból, naivan kérdezem, hogy ez a Sanchonak adok 400k-t, vagy Oxnak 180at mégis honnan jött?

     • pataKi[ng]_49

      ArsenalFan.hu

      2 órája ·

      Sajnos nem tudunk jó híreket közölni átigazolás témában;

      Meg nem erősített forrádok szerint Kroenke cége az elmúlt hetekben
      tőkeáttételt hajtott végre a cégei között, ez azt jelenti, hogy nem áll
      Wenger rendelkezésére az a mennyiségű pénzösszeg, ami be volt ígérve.
      Magyarán senki nem fog jönni, ha nem adunk el senkit.
      Oxlade hiába közelít szélsebesen a Poolhoz, belőle a hiányzó BL-bevételt pótoljuk.

      Mustafi meg azért marad jelen állás szerint, mert nem sikerült megegyezni az Interrel.

     • changemynamekukac

      ez is egy okos ember azért, hogy nem tud várni pár hetet-hónapot, de ha igaz a trollséne által linkelt dolog, akkor másról van szó

     • jimboy

      nem véletlenül működik olyan jól a többi csapata is…

    • Bálint

     Végülis miért pont a pénzügyeinket menedzselnénk jól?

    • Bálint

     Ebben csak azt nem értem, hogy a Citynek is kb ugyan akkora a nem TV-s bevétele (más a megoszlás, de 203k vs 217k).
     Ott ilyen probléma nincsen?
     http://swissramble.blogspot.hu/2016/10/arsenal-new-sensation.html

  • pataKi[ng]_49

   Egyre jobbak ezek a napok nekünk.. még a végén kiderül,hogy csődbe megy a csapat

  • Bálint

   Ha Alexist eladjuk minek erősíteni?

 • Bálint

  Kricho így leépült, hogy már csak a WBA-nak kell?

  • Trollséne

   vagy Leicester 2.0 épül a szemünk előtt

   • Bálint

    Na az lesz a vége, amikor Pulis megelőz minket. A klubot is megszüntethetjük azután

   • BVick

    TOval bajnokok lesznek

 • Frimpong

  https://twitter.com/afcstuff/status/902966386716270593
  Akkor miből adtunk volt 180-at Oxnak?

 • ZERO_L
  • Frimpong

   Velszeg nem O_O volt.

  • Bálint

   Kola helyre tette vagy mi történt?

   • ZERO_L

    csak nem akarnak Snake-kel együtt zuhanyozni… engem is frusztrálna

  • Frimpong

   Can likes it

 • jimboy

  nem lehet hogy a Papu(c)s azért ad szabadkezet a támadásokban, mert fingja sincs arról, hogy kell koncepciózus támadójátékot felépíteni?
  erre tökéletes példa ox, akinek fingja se volt, hogyan kell beadni, helyezkedni, játékot irányítani és kb sehol nem volt hasznos megoldás pont azért, mert nem volt senki aki megmondja neki, hogy “idefigyelj fiam, ezt és ezt csináld. és csak ezt”. simán elképzelhetőnek tartom, hogy habár annyi esze sincs mint egy zsák szarnak, Kloppo beleveri a fejébe a legalapvetőbb dolgokat és nagyot megy nála.

  • white__widow

   mondjuk az egész arsenal vagy inkább wengeri filozófia egy elég kötetlen “rendszerre” épül, szal ebben semmi új nincs. a poolban azért vannak sémák és a klopp féle gegenpressinghez oxlade alap skillsetje elég faszán illeszkedik – sztem

   • jimboy

    csak azt nem látja be, hogy ez a rendszer nem kétbites játékosokra van kitalálva. a keret java részét pedig ezek töltik ki a támadószekcióban.

 • Bálint

  Állítólag 25m ajánlottunk Evansért, de visszadobták.
  Remélem tényleg nincs pénzünk igazolni.

  • Wide open

   Ekkora troll még Wenger sem lehet

   • changemynamekukac

    de, itt a teljes story, viszont ez kútba esett, azzal hogy az Inter nem tudja megfizetni Mustafit.

    https://twitter.com/ArsenalUrban/status/902526267093909504

    • Wide open

     Szóval Wenger ezt az egészet – nyilván – azért csinálta hogy blokkolja Evans Citybe igazolását. Knows. (lol)

  • white__widow

   😀

 • ZERO_L

  Az mekkora lenne, ha Ornstein csak bedobta ezt a kacsát, hogy a panic buy alkalmával ne tudjanak lehúzni :DDD

 • changemynamekukac

  https://twitter.com/marcazette/status/902590602457513984

  nstről, aktuális így ha megy Sanchez

  • zoekkent

   https://www.youtube.com/watch?v=VjEpC1MKfyo

   https://www.youtube.com/watch?v=HUgZCpNWmqQ

   az nyilvánvaló hogy ezek a legboldogabb pillanataid “úgynevezett” ARS.e-részvényesként: a szezonvégi átállás után… 😀

   https://www.youtube.com/watch?v=HUgZCpNWmqQ

   ?!? az előző szezonos váltás után + ahogy a Laca-dealt intéztük a staff upgréddel – ott fordult bukóba minden,
   mikor elkezdtük ezt az elkelladnunk/eladunk-kommunikációt – azóta csaka reménykedés maradt, hogy idén
   majd nem pont megint Klopp ellen akarja újrafeltalálni a zsíros deszkát..

   • changemynamekukac

    Miért lenne öngól? főleg ha tényleg a mai nap kiderül, hogy Sanchez már City-s? ha nem tévedek a párhuzamos valóságok korát éljük, ebbe magyarként igazán beleszokhattál volna itthon. Levágod a videóból az utolsó 5 mp és kész is. A másik két videó bevágása felesleges, majdnem nem is láttam a szöveget, amit írtál.

    Én ezt nemigen értettem sosem, és btw jelenleg egy platformon vagyok W_Wvel, de mégis miért örülnék annak, hogy a klubnak szarul megy? Tényleg érdekel, hogy ilyenkor a Wenger_In-esek fejében mi játszódik le. Nem örülök, hogy így állunk. A klubnak jót akarok, ezért mondom, hogy pá Papus, mert vele folyamatos az ilyen brainfart.

    Kola deal szezon előtt behúzva, kva fasza.
    Lazac deallel már baszkuráltunk két hetet, de úgy ahogy ok.
    Azóta meg kbre egy alsóházi csapat igazolási technikája jobb, mint a mienk. Nem volt minőségi upgréd nyara 2.0. Akkor is az elején jött Cech, aztán a nagy semmi utána.

 • Frimpong
  • changemynamekukac

   há’ ez gyors volt feleim…

 • ARSNL

  Teória: Nem lehetséges, hogy a pénzcsap hirtelen elzárása Wenger jövő nyári távozását vetíti előre?

  • Frimpong

   Vagy azt, hogy fel kell tölteni a készletet a shop-ban, mert nem volt biztosítás

 • Frimpong
 • Frimpong
  • pataKi[ng]_49

   Ennél az igazolásnál semmi sem lepett meg még jobban ami nálunk történt eddig, emlékszek mennyire örültem neki 😀 Bárcsak ma is lenne egy ilyen, de jelen helyzetben úgy tűnik pénzünk sincs igazolni

 • ZERO_L

  @white__widow:disqus felvetésére milyen életszerű forgató könyveket lehet elképzelni ami kiváltja a(z egész) klub működésének megváltoztatását

  Lehet ez Alexis eladása lenne…

  Lehúzni nem fognak, sőőt 60-70M font egy 12 hónap múlva távozó játékosért (még ha klasszis is) igen jó pénz, viszont ha ezt nem költjük el és képesek vagyunk egy 5. hely után 80-90M PLUSZOS nyarat produkálni, akkor erre akár érkezhet egy komolyabb reakció a szurkolóktól és nem arra gondolok, hogy 200 emberrel több sétálgató lesz az AW-KROENKE OUT molinó mögött a meccsnapokon

  • changemynamekukac

   Ha Sancho elmegy, akkor nem csak hogy a jelenlegi keret legpiacképesebb játékosa távozik, hanem az is, aki egy 20 gólt fog hozni a szezonban, meg pár assistot. Ha jött volna helyette egy ugyanolyan egészséggel rendelkező szélső, akkor az meg Lazac ketten kiváltják Alexis góljait. Draxli technikában meglenne, az a gond, hogy sérülés nem kerüli el. Ezzel nem lennénk előrébb, a szintet úgy tartanánk, hogy olyan távozik, akinek egy év van a szerződésből, és a cseréi olyanok akiknek 4-5 év. Ez is előrelépés, de nem hiszem, hogyha ma távozik Sanchez, bárki jönne aki nem panicbuy, hanem valóban kvality.

   Márpedig ha megy, akkor 4 nem lesz, ez szerintem most kijelenthető látatlanban. Sanchez nélkül ez a csapat nem megy Bl helyekre. Ezért lenne felháborodás a szurkolók részéről, mert a Spurs-Pool is szarabb gazdasági helyzetben van mint mi, és ők meg valszeg odaérnek.

   • Balázs Kozó

    Inkább Kroenke, aki ripsz-ropsz eltüntette a likvid tőkénket.

    • changemynamekukac

     hát most azt mondom, hogy Kroenke azt mondta Wengernek, hogy kapsz még két évet az ótvarszar performanszodra, ha kivehetem a tőkét. #tibrou_szelleme

  • white__widow

   szerintem ezek naiv gondolatok, ennek semmilyen hatása nem lenne nemhogy a klub működésére, de leginkább semmire. Én két verziót képzelnék el szívesen:

   1; “Atom”-ot a klubra, tízenxedik hely decemberre, 2-3-4 gólos szopások everton, soton, wba kaliberű csapatoktól, ha mód van rá minél többet az emirécben. Igen, tudom mekkora szar vagyok, lapozzunk…

   2; Ha wengernek maradni kell, felejtsük el teljes mértékben az ún piacról beszerezhető minőségi playákat és ne legyenek irrális céljaink, különösebb ambícióink. Koncentráljunk az up-ra, a felnőtt csapatba integráljuk a lehető legtöbb fiatalt és max apróért igazoljunk. 6-9 helyre targetáljuk magunkat és játszunk tökös, de ha lehet nem naiv támadófocit. Azért gondolom h ez akár működhetne, mert wenger már nem képes a saját avitt filozófiájával motovilni olyan játékosokat akik top klubból jöttek és látják/látták h működik egy profi gépezet menedzsment, analitka, felkészülés, meccselemzés, taktika, stb oldalról….a saját fiataljainkat viszont lehetne/tudná motiválni.

   Igen, a 2. szcenárióban is wenger a szűk keresztmetszet.

   én így látom

   • Woolwich

    “ne legyenek irrális céljaink, különösebb ambícióink”
    Mármint Wenger nyilatkozza le azt, hogy nem érzi képesnek a csapatot a top4-re mondjuk?
    Amíg Wenger a manager addig ilyen biztosan nem lesz.
    Az elmúlt 11 év másról sem szólt, minthogy nem mondta ki a nyilvánvalót, azaz hogy ezzel a kerettel nem fogunk tudni bajnokságot nyerni.

    • white__widow

     nem, nekünk ne legyenek irreális céljaink h pölö PL-t nyerünk egy 19-20 éves csikócsapattal, mert nyilván nem fogunk

   • ZERO_L

    de amiket te felvázolsz azok belső folyamatok, amiket valakinek belülről kéne elindítania, mégis ki tenné ezt meg?

    AW nem, ő hisz még ebben a projektben(top4, competitive stb) vagy függőséget okoz neki, mind1 melyik a végeredményt látjuk, ergo nem lesz semmi

    Stan szarik bele, neki jó AW
    többieknek meg nincs szava, Ivan pajtás (állítólag) ellenezte a +2évet, majd utána jó politikus módjára körbeszopkodta a döntést

    én csak azt látom, ha kívülről a szurkolók nyomást helyeznek a klubra, hogy vagy az edzőt vagy a tulajt (ez mondjuk mocskos nehéz és hosszú folyamat lenne) elzavarják

    • white__widow

     ha becuppanunk a 10x-re decemberre és szopunk középcsapatoktól a nördlöndöni katlanban, az azért indukálhat olyan folyamatokat (népharag,szurkolók, sajtó, más részvényesek, stb) ami elmozdítja wengert a helyéről, vagy ő maga áll fel…

     a másodiknál belátom,h nincs realitása és inkább a saját emócióim tükrözik, azaz ha megkapom a “jó”/”vállalható” támadófocit a rendelkezésre álló erőforrásokkal (ifik) arányban, akkor nekem azzal nincs bajom, ha 7-8 helyen végzünk egy átlag 19-20 éves csapattal….De ne buziskodjunk már itt képmutatóan h top klub, meg pl győzelem, meg ez+az ha kurvára nem tudjuk kihasználni amink van

     • ZERO_L

      azt nem látom magam előtt, ahogy az eddig őket a tenyerén hordozó, fejsimogatós, kvázi őket kinevelő, évekig megannyi bizalmat megadó edzőjüket a busz alá lökné az egész csapat… máshogy nem igen tudna összejönni a 1x hely

      most a pool elleni meccsből nem vonnék le messzemenő következtetéseket(=edző buktatás volt), máskor is szoptunk már ki idegenben lélektelen játékkal utána minden ment tovább

     • white__widow

      deja vum van, ezt a pool elleni meccs előtt már lepingpongoztuk, amikor mondtam neked h nem itt kéne tartani a felk után és kurvára nincs játékunk, akkor is ezt írtad, aztán kaptunk 4et a pooltól, majd szólj ha már úgy érzed gáz van :))

     • ZERO_L

      mert AW megint vicc csapatot küldött fel… oké ettől még nem kellett volna ennyire belefosnia a játékosoknak, de már a kezdés előtt borítékolni lehetett a szopást

      majd ha Lacaz-Alexis-Özil + hátul normálisan mindenki a helyén van, és ezzel is totálisan fogalmatlanok leszünk akkor lehet hozni a sót

     • Gordon Cole

      Ment minden tovabb, mint pl. a februari Chelsea zako utani jo kis sorozatunkban? A Pool meccs utan a Mail meg a Mirror mar hozta az elso “broken dressing room” sztorikat, erted, augusztus vegen.

      “And despite the change in faces, the club’s training sessions — on the pitch and off it — are largely the same, much to the players’ disapproval. They have been going through the same old routine for years. No wonder they are producing the same old results. … That’s not to say those disgruntled players don’t have respect for their manager. They do. But they no longer believe the Frenchman will make the changes necessary to put Arsenal back on track.”

      Persze ez tabloid szint, es lehet, hogy (jelentos) reszben fikcio, de kepzeljuk mar el, hogy pl. mit gondolnak a jatekosok az Ox-transzferrol, arrol, hogy a 180k helyett inkabb Klopp projektjet valasztotta. A jatekosok jol tudjak, hogy Wenger a szurkolok jelentos reszenek, ill. a Board egy reszenek a bizalmat is elvesztette, ujabb rossz eredmenyek (Chelsea, Everton, City, Spurs is lesz november kozepeig) utan beindulhat egy negativ spiral, amibol siman lehet 10-12. hely. Szerintem nem kell a jatekosoknak “aktivan” busz ala lokni az edzojuket, hogy ez a dolog szetessen, “eleg” hozza, ha Wenger nem tud megint elohuzni a kalapbol egy 3 vedos rendszerhez hasonlo pszichotrukkot, ami mukodhet ideig-oraig. Hogy aztan Kroenke esetebe hol van a fajdalomkuszob, az mas kerdes. Realisan persze nem lehet varni szezon kozbeni valtast, de talan egy szezon vegi 7-8. hely utan mar nehezebbnek talalja, hogy meg egyszer kialljon az oreg mellett. Ha Wenger kitolti a 2 evet, akkor zsinorban 3 BL-en kivuli szezon varhato es ne feledjuk, hogy 2019-ben kell megujitani a szponzorszerzodeseket, szoval ez mar arthat a biznisznek is.

      http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4831194/Inside-Arsenal-s-broken-dressing-room.html

   • Charlie Mops

    Sztem a 2. is atom.

    • white__widow

     😀 az

   • penito

    Szerintem jelen helyzetben a 2. a megoldás, mivel Wenger 2 évig marad, nem lesz esélyünk semmi érdemleges trófeára, tegyük be a fiatalokat, és készítsük fel őket 2019 utánra…

    • penito

     Ez azt jelenti, hogy inkább pénzt csinálnák most már Sanchóból is…

    • white__widow

     ja, csak ez nem így megy vater, pedig nekem sem lenne vele bajom

 • Wide open

  Arsenal pénzügyekről röviden, avagy Stan (Kroenke) kalandjai a tőkeáthelyezéssel.
  https://www.youtube.com/watch?v=TGwZVGKG30s

 • Charlie Mops

  Magasról szarnám le az átigazolásokat, ha azt látnám, hogy a meccsekre azért valahogy megpróbálunk felkészülni, van valami elképzelés meg ilyenek. Így, hogy kéztárogatás, meg böszmén nézés közben rendszeresen le is mészárolnak.. Ráadásul nem is csak az Anfielden meg ilyen “híres helyeken”, hanem kimegyek egy szendvicsért, három perc múlva bumm kettőnull a Watfordnak; bútorszállítás és -szerelés után ránézek hogyan verjük a Bournemouth-t – hopp háromnull nemide; meg Crystal Palace, meg WBA és ilyenek.. A Papában azt szeretem és tisztelem a mai napig, hogy halálig hisz az elvégzett munkában. Ettől a szezontól már csak azt várom, hogy ezt még viszontlássam a pályán, legalább néhány meccsen.

 • ZERO_L
  • white__widow
   • Woolwich

    Lassan annyit tweetelt az elmúlt 2 napban, mint az elmúlt 12 hónapban összesen.

    • white__widow

     zavar van az erőben

  • Woolwich

   Mondanám, hogy Chambers meggyőzte a felkészülés alatt/edzéseken, bár az eddigi meccseken a keret közelében sem volt és jelenleg is max 5. számú CB.
   3 védős rendszerben pedig ha lehet inkább bal lábas játszott LCB-t eddig.

   • les 400 coups

    end of last seasonkor még nem volt mustafi ügy

 • Balázs Kozó

  Ej, ez a nap de kurva hosszú lesz.

  • Frimpong

   Hát még a két év

   • Balázs Kozó

    Sanchez utolsó izgulós napja..

 • Frimpong
  • changemynamekukac

   te hergelsz…

   • Woolwich

    Pluszban zárunk, kell ennél több?

   • Frimpong

    Nem én 😉

 • Frimpong

  Erősödnek a Draxli pletykák, felszabadul megint a 7-es mez.

 • Frimpong
 • penito

  Gecc, mik mennek, mustafit felajánlottuk a WBA-nak 😀
  https://twitter.com/bbcsport_david/status/903161038513823744

  • YellowRibbon

   Az hagyján, de vissza is utasították 😀

 • Trollséne

  ÚW facse oldal off :

  • pataKi[ng]_49

   why?

   • Trollséne

    A, Wenger azt is eladta
    B, Teljesen bekebelezte a novemberi közhangulat, aztán le lett lőve

    • pataKi[ng]_49

     A,Ha így van akkor egy ideig nem lennének anyagi gondjaink
     B,Mondjuk ezt teljesen meg tudom érteni..

     • Trollséne

      Utóbbira korábban is volt már precedens, de mindig vissza lett aztán kapcsolva

  • changemynamekukac

   fő a biztonság, rákérdezek, hogy az összetákolt tumblr megvan még?

   • Trollséne

    attól nem kell fosni, hogy ez az oldal is leáll
    anno az utwenger.com is csak azért lett offos, mert a sok szar közepette nem lett újból kifizetve a tárhely (Kutya valahogy így írta, ha jól rémlik)

    a tumbli amúgy megvan, viszont valami baszás van rajta a disqus-szal, szóval feldughatnánk 😀
    https://uthenger.tumblr.com/

  • Woolwich

   Lehet szidni Wengert, de ilyen aktivitás a blogon kommentelés terén még nem nagyon volt mióta én követem. 😀

   • Trollséne

    jaja, az Öregnek legalább itt sikerült változást eszközölnie 😀

    • changemynamekukac

     ha új házat veszel hirtelenjében akkor tudni fogjuk, hogy nem utaltad át a pénzt, amit beszedtetek reklámokból 🙂

    • Bálint

     Legvidámabb barakk

 • Auréliano Buendia ezredes

  OX hivatalos. Legalább ennyi jó van ebben a nyárban 🙂

  • changemynamekukac

   Gibbo, Sanogo, Jenkinson. Ha Debuchy elmenne, akkor a távozók oldaláról tényleg olyat hoztunk össze, amiért mind a 21
   ujjamat megnyalom. Az érkezőkkel van a gond.

   • Charlie Mops

    mármint, gondolom a nem érkezőkkel

    • changemynamekukac

     jah “érkezőkkel”. Kimész a kis táblácskával a reptérre, aztán senki nem jön.

   • Auréliano Buendia ezredes

    Igazából nincs gond az érkezőkkel, mert teljesen mindegy, kik játszanak itt, amíg a padon nincs kompetens ember. Wenger a keret minőségétől függetlenül hozza a 75 pont körüli eredményt a PL-ben. Szinte mindegy, hogy Arsavin, Chamakh, Gervinho, vagy Özil, Sanchez, Xhaka rúgja itt a bőrt, a végeredmény ugyanaz.

    • Charlie Mops

     mindig megelőzi a Spurst
     mindig beér BL helyre
     – a keret minőségétől függetlenül hozza a 75 pont körüli eredményt a PL-ben

    • changemynamekukac

     idén szerintem ezt nem hozná… az everton mennyit erősödött, meg a WBA behúz egy kriwochakot buzi kimondhatatlan nevű lengyelt, PSG-Sevilla vonalról, és akkor még a közvetlen versenytársakról nem is beszéltem.

     • Auréliano Buendia ezredes

      Szerintem se hozná, de sztem pár hónapig lesz már csak edző. Januárban majd az új coach igazolhat.

  • Charlie Mops

   most jön az, hogy a) ott meg jó lesz, és visszasírjuk elfelejtve, hogy mennyire nem voltunk vele beljebb, b) ott is szar lesz, de még őszintén kiröhögni se tudjuk a Poolt, mert előttünk végeznek.

 • Mityu

  Ha az utolsó pillanatokban rásózzuk Sanchezt a Cityre, csak azért, hogy kroenke farmján több tehén legelhessen, akkor tényleg hintsék be sóval a klubot és annak környékét …

 • pataKi[ng]_49

  Ha már mindenképp mennie kell Sancheznek akkor sokkal okosabb lenne a PSG-nek adni és bevonni Draxlert az üzletbe + 30-40 millió fontocskát

 • pataKi[ng]_49

  Közben Aurier-Spurs hivatalos. ez nagy up nekik

 • Frimpong
  • Mityu

   Ha annyira kell a pénz, akkor őt miért nem tudjuk eladni? Vicc ami vele is történik

   • changemynamekukac

    játékosmenedzselésben királyak vagyunk

 • Frimpong
 • Frimpong
  • changemynamekukac

   megérdemli, ezen nem akadok fenn. És jófej, hogy a Deporhoz megy vissza, szóval nekem szimpia. Öreg meg bassza meg, nem értem, miért csinálta vele azt amit. Őrá tényleg semmi panasz nem volt, mikor betette a csapatba, vagy becserélte, akkor kihúzta a szarból az öreget.

   • jimboy

    nem nagyon számít wengusnak hogy most egy emberrel több vagy kevesebb utálja

 • changemynamekukac
  • jimboy

   azt se hidd el amit kérdez

  • Regeth

   Elméletileg ez valami nagy bullshit, legalábbis reddites kommentek alapján.

   • changemynamekukac

    bár a sky szerint a számok jók, azt ők is lehozták, a Lemar rész maradt le.

 • Frimpong
 • Frimpong

  Hogy szokta Kutya? Csatárok mindenhol
  https://twitter.com/afcstuff/status/903237874832867328

 • Regeth

  https://twitter.com/TelegraphDucker/status/903239270332321792

  A végén még akár igaz is amit lentebb @changemynamekukac linkelt

  • white__widow

   sztem inkább cm-et kéne igazolnunk, seri olcsóbb is lenne

   • Frimpong

    De hát nincs pénz…

    • white__widow

     száncsezből lesz és amíg zsiru itt van gól is lesz

     • Frimpong

      Ironizáltam 🙁

     • white__widow

      én is

 • Frimpong
  • white__widow

   lacezette érdeklődve figyeli az új poziját – ikszdé meg lol

   • Frimpong

    Welcome back TO14 a kezdőben.

    • Woolwich

     Bmeg tényleg.

    • changemynamekukac

     egy 0 lemaradt kérlek

  • Auréliano Buendia ezredes

   Ez a Replacement nevű új srác remélem beválik, ha már ennyit beszéltek róla a nyáron 🙂

   • BVick

    En szivem szerint Replay-t igazolnam le, az mindig sok golt lo

 • Frimpong

  1. Csáncsi biztosan marad
  2. Ox biztosan hosszabbít
  3. Jelentős összeg van a kasszában erősítésre
  Kihagytam valamit?

  • Mityu

   bajnokok leszünk, jól sikerült a felkészülés stb.

  • changemynamekukac

   bajnok leszek 2017ig

  • Wide open

   4. Arsenal, már itt is csak hazudunk 🙁

 • Balázs Kozó
  • Bill F Murray

   van neki ott tetkója egyáltalán? ps gyanús, @Trollséne?

   • changemynamekukac

    nagy a feje

    • Bill F Murray

     a feje meg Kolarovra hasonlít

     • white__widow

      jetihead? – oké, tudom h szar, de szeretem a szart is

   • Trollséne

    jah nekem is a tetkó szúrt szemet, fake
    nem hiszem, hogy az elmúlt pár napban gyorsan varratott volna egyet

    • Balázs Kozó

     Gyorsan megnéztem az instàját, nincs tetoválása.

    • skiz

     elfeküdte… nekem is látszik a párna csücske a vállamon minden reggel.

    • BVick

     Ranagyaitottam, kicsit tisztitottam a kepet, az van oda irva hogy “love Josep”

     • changemynamekukac

      ez a kutyája neve?

 • Auréliano Buendia ezredes

  A Papa páriszban van, a Champ-Elysées-én állítólag tömött sorokban állnak a fiatal négerek.

  https://twitter.com/ArsenalTSN/status/903259662535020545

  • changemynamekukac

   Auriert kellett volna hozni,Bellerínt meg adni a Barcának, ha ennyire belelendült. De Draxler miatt én azért húznám a szám. Rabiot jöhetne, de őt meg nem adják.

   • Charlie Mops

    Aurier-ről mindig az jut eszembe, hogy óié-óíó-háhá-háhá-háháhá, tovarepü lamasina vezetiamedve, belekeve redikbalu aveszedelembe..

    • Wide open

     TaleSpin, legjobb mese volt a kölyökklubon

    • Woolwich

     Upvote, ha énekelve olvastad fel.

    • titok84

     A nap legjobb dolga, hogy ezt leírtad 🙂

   • Bálint

    Addig izgul mindenki, amíg a francia-holland meccsen meglátjuk a himnusz alatt, és kiderül hogy csak a meccsre jött 😀

    • Auréliano Buendia ezredes

     De zsákjában 10 kicsi négerrel jön vissza 🙂

     • Bálint

      Majd a reptéren vesz valamit a Lidlben

     • changemynamekukac

      de csakis azért mert vannak vámmentes boltok

     • Bálint

      Le fogja késni a gépét, amíg végigjárja a boltokat a legjobb értékarányú csokiért

     • changemynamekukac

      amit nem vesz meg végül, mert nem tetszik a csomagolás

     • Bálint

      csak stílszerűbben bezárt arra az üzlet 😀

  • Woolwich

   Hát még a Trocadéron mennyi tehetséges kulcstartó árust talál.

   • Charlie Mops

    egy euró egy darab – inkább adjál három euróért ötöt – oké

  • les 400 coups

   most tuszkolják be Draxlert a kocsiba

   • pataKi[ng]_49

    elrabolva 4

  • titok84

   Csak autót néz. Ma akciósak.

 • BVick

  Egyebkent meg nagy genyak vagytok, az egyik legszorakoztatobb forumot rittyentette nekunk a Papus az atigazolasi idoszakok torteneteben, cserebe meg csak csesztetitek.

  • changemynamekukac

   nekem erről az a vicc jut eszembe, hogy:

   Mi a különbség a hihihi és a hűha között?
   20 centi.

   Most mi eléggé hihihi kategóriák vagyunk, mert papus olyan amilyen.

 • Frimpong
 • Gordon Cole
  • BVick

   Jovanna, meglepetesszeruen jott iden az aug.31

  • white__widow

   istenem bazmeg, mekkora ászok vagyunk, mennyire felkészültek….Ki a fasz gondolta volna h száncsez a citybe menne? Ki a fasz gondolta, h lemar lehet első számú target? Ki fasz gondolta mindezt egész nyáron??? Hát lássuk be ezzel az opcióval senki nem számolhatott előre, én megértem h ez túl prompt volt mindenki számára

  • changemynamekukac

   fasza lesz ám ez… tényleg 50 millát legalább megúsztunk volna, ha az öreg nem tutyimutyi zsugori zsidó az elején. Jövőre kopogtatunk, ott lesz rajtunk a kényszer. hiszen Alexis nem hiszem hogy maradna, akkor vaj milyen lesz az alkupozíciónk?

 • white__widow
  • Auréliano Buendia ezredes

   Istenem, ez a szánalmas játékoskoldulás, amit mi minden deadline day-en eljátszunk.

   • changemynamekukac

    nem ez a probléma úgy istenigazából, mert még el is menne, jókat lehet akasztani. A gond, hogykbre körberöhögnek, mert egész nyáron vakartuk a pöcsünk, így levesznek jól pénzzel. Nem az van, hogyha van valaki DD-n aki tényleg fasza azt elhozzuk, de amúgy a keret bőven kész, meg összeszokott, áááá de hogy. Wengernek kell a konstan 1-3 fordulóban legalább egyszer pofánvernek minden szezonban methódus, hogy felébredjen a delíriumos álmából, és összeszedje a pizsit, hogy ok, mostmár csinálni is kéne valamit, sok volt ez a bor tegnap este.

  • Trollséne

   szintén para, hogy 20:45-kor neki is jelenése lesz a hollandok elleni meccsen

   • changemynamekukac

    Clement jött azzal különben, hogy csakolyanokat hívtak be a francia keretbe, akik végig ott lesznek, nem mászkálnak el DD-en sehová. Se azért hogy eláírjanak, se azért, hogy orvosit csináljanak. Szóval aki a franciák keretében van az nagyrészt kilőve. Draxler lesz szerintem a célpont.

  • Woolwich

   CM poszton jelenleg is elég vicces a PSG kerete. Rabiot mellett van egy Verrati és egy 35 éves Motta. Valószínű, hogy simán elengedik Rabiot…

   • white__widow

    ja, ezt végig sem gondoltam

 • Woolwich
  • white__widow

   Sky azt írja a poolt preferálja

   • white__widow

    funfact h sancseznél ez ippen fordítva volt, lehet most másként döntene

   • Gordon Cole

    Nem eleg jo neki a juropa lig. Ox lemondott heti 60k-rol Jurgen mosolyaert, itt meg szembe lettunk rohogve egy 92 millios ajanlat utan.

    https://twitter.com/standardsport/status/903311813441409024

    • white__widow

     nem vagyunk elég vonzóak

     • titok84

      Vajon miért?

    • changemynamekukac

     azigen… Papának bemutat egy 21 éves egy ilyen fukkal…
     btw Lazac is ELről-ELre váltott, lehet hogy visszalépés bajnok Monacoból az Arsenal. Ezt nem gondoltam volna, hogy eléred papa, nagyon nem.

  • Bálint

   Nem vagyok biztos benne, hogy egy sértődött ne adj isten sztájkoló Sanchez jobb lenne, mint Lemar/Drax

   • pataKi[ng]_49

    Épp erre gondoltam, nem örülök a hírnek.. nem gondoltam volna,hogy ilyet fogok érezni ezzel kapcsolatban, de teljesen logikus,hogy változás kéne.

   • white__widow

    az atomhoz pont ez kell

    • Gordon Cole

     Ez kell, meg Humber.

 • Bálint

  Lemar kezd, gondolom nem a félidőben fogjuk leigazolni

  • changemynamekukac

   ha berohan valami hülye félmeztelen a pályára, akkor lehet hogy az öreg lesz az… újfajta megközelítést alkalmaz

  • Charlie Mops

   és ott szurkol a papa, hogy cseréljék lemár?

 • Bálint
  • changemynamekukac

   Abra ha behúzza tényleg leépítik azt az egy milliárdos adósságot.

 • BVick

  Ezaz!!!!! Perezt nem adtuk el!!!!

  • Trollséne

   de sajnos Debuchyt sem, továbbra is heti 80k-ért az U23-ban :S

  • Mr. Dhoan

   What? In Deportivo földe already.

   • Balázs Kozó

    Kölcsönbe

    • Mr. Dhoan

     Örökre elment, 79 millió fontért!

     • Balázs Kozó

      Nope.

    • BVick

     ..hiszen komoly terveink vannak vele hosszutavon..

 • Balázs Kozó

  Na, bejelentették már Mahrezt?

 • horvathpeter

  Gyerekek, hova lett az Útwenger?

  • Wide open

   Néha el szokott tűnni az oldal no para, majd visszajön 🙂

   • horvathpeter

    Ja vágom, a szerver még nem tudta feldolgozni Oxi eligazolását. 🙂

    • changemynamekukac

     nem oxal volt ott a baj, sok volt az out

 • ZERO_L

  kurva szar napom volt, szóval még csak most dolgozom fel a történteket, nem tudom hova tegyen Alexis vélhető maradást

  egy biztos, a pluszos nyárral kapcsolatban csak ennyit tudok mondani:
  https://www.youtube.com/watch?v=M3ipJTCtzC4

  • changemynamekukac

   nem volt minőség a piacon, vagy pénz, vagy csak BLben akar szerepelni, és büdös az Arsenal, vagy csak a Papa

  • pataKi[ng]_49

   eskü végignézem

 • Bálint

  Még 90 perc van a DD-ből.
  Addig újranézem a hétvégi meccsünket.

  • titok84

   Ne hazudj:)

 • ZERO_L

  BOSS lesérült a válogatottban…

  lehet tippelni, hogy egy vagy két évre esik ki

  • Bill F Murray

   az már tényleg egy korszak vége ha már te is ilyen pesszmista lettél 😀

   • ZERO_L

    ez a pluszos nyár mindennek a legalja…

    • Bill F Murray

     próbáld meg úgy nézni, hogy Kala market value-ja úgy 20-30 lehet, hátha úgy könnyebb

 • Auréliano Buendia ezredes

  Aha, ez a Lemar gyerek 16oson kívülről lövöldöz bombagolokat. Így már értem.

  • Bálint

   csak hogy még viccesebb legyen az este

  • Charlie Mops

   Gól!

   • Woolwich

    Remélem Wenger ma is szakért valamelyik francia TV-nél.

    • Bill F Murray

     Ollalla! Merde, quel dommage!

  • pataKi[ng]_49

   csak,hogy mégjobban fájjon a szívünk

 • Bálint

  Kóla assist
  érthetetlen módon nem középhátvéd
  https://twitter.com/arseblog/status/903351724156604416

  • titok84

   Eszetlenül szaladgál a szélen, majd jól kispadra kerül.

 • Woolwich

  Benzemáért kellett volna menni, vele nem lett volna gond, hogy elkérjük a válogatottból tárgyalni…

 • ZERO_L

  lehet szentségtörés, de szerintem Lemar nem ér 90M fontot…

  persze, baromi nagy potenciállal bír és már most is tud hozni egy komoly szintet, de ennyi pénzért világklasszis matériáért kéne adni (pl Griezmann)

  az meg, hogy AW mégis képes ekkora összeget letenni érte az számomra azt mutatja, mennyire kétségbe van esve

  • Bálint

   Nem baj addig eljutottunk, hogy 2-3 év múlva azt lehet mondani, hogy figyeltük és majdnem leigazoltuk.

   • Charlie Mops

    de legalább Sanchez maradt, mert erős klub vagyunk, ami meg tudja tartani az értékeit.

  • Charlie Mops

   Azon vigyorgok épp, hogy a francia válogatott kezdőcsatárát Olivier Giroudnak hívják, a padon meg csücsül Mbappe meg Lacazette, a Dembele meg még ott sincs.

   Én sajnos azt érzem, hogy ezt a foci dolgot el fogom engedni hamarosan. Már jó ideje csak az Arsenalt követem, egyszerűen semmilyen érzelmeket nem váltanak ki belőlem a többiek..

   • BVick

    Mondjuk itt legalabb bepotolhatsz minden hianyzo ingert 🙂

    Egyebkent same here, ezert vagyok bajban amikor nevekkel dobalodzas van, juniusig meg az “igazoljuk lemar” poenokat sem ertettem.

 • Mr. Dhoan
 • Bálint

  Thomas Lemar to Canal Plus: “I want to have a good season with my club.”
  Na de melyik az Ő klubja -.-

 • changemynamekukac

  No, akkor kijelenthető, hogy megint az augusztus egy nagy sz*r volt. Nem értem a papa miért szalad bele minden évben ugyanabba a pofonba.

  • Balázs Kozó

   Nem értek egyet. De hogy kinek lesz igaza, jövő tavasszal meglátjuk.

   • Gordon Cole

    Judge me in May, az orokzold slager…

 • Attila Balla

  Ehh, az megvan, hogy közben Malen a PSV játékosa lett? Valahogy az a kép élt bennem, hogy ő belőle itt még lehet valami a jövőben. No mindegy.

  • ZERO_L

   nagy ígéretnek volt beállítva, de ezt a pályán kevésszer jelent meg… Dragomir a másik ilyen a “román tehetség”, hát lassan neki is ajtót kell mutatni

   • Woolwich

    Maradt egyébként még valaki az utánpótlás csapatokban, akit Jonkerék hoztak?

 • Auréliano Buendia ezredes

  Tehát a legjobb, legértékesebb játékosunk vagy jövő ilyenkor megy ingyen, vagy januárban bagóért. Well done.

  • titok84

   És bár ez lenne a legnagyobb gondunk…

   • Auréliano Buendia ezredes

    Szorosan összefügg a legnagyobb gondunkkal.

 • white__widow

  mondjuk az sem lenne egy rossz forgatókönyv, ha wenger képes lenne most kurvára összerázni a csapatot, mint mondjuk conte tavaly a 3:0 után és hasítanánk júniusig, de azért ennek elég kevés esélyt adnék, így marad az atom.

  • Bill F Murray

   ezt újra fogom nézni a közeljövőben: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

   • changemynamekukac

    nagy film

   • white__widow

    én beveszem a leszarom tablettám és tolom a nagy lebowskit

  • ZERO_L

   ehhez egy sérülés mentes szezon kéne és az, hogy minden más kupát leadja a B-C-ifi

   az utóbbiban bízom, de az előbbi:
   https://i.ytimg.com/vi/hpbGz9JPadM/mqdefault.jpg

   • white__widow

    menő az új avatarod ian

  • YellowRibbon

   :DD
   De szeretném ezt őszintén elhinni…aztán ránézek a papára, meg Contéra és el nem tudom képzelni.
   Marad(t) az atom (meg humber is).

 • Regeth
 • pataKi[ng]_49
 • Balázs Kozó

  Megtartottuk a kulcsembereket, igazoltunk egy jó csatárt és egy tankot. Mi baj lehet?

  Még pénzt is hoztunk a bajszos fasznak, aki a Rams-be vitte át a csapat tőkéjét.

  https://uploads.disquscdn.com/images/6a5f999e547214854b344d00f94f2c1a29e18b0d4c8424b74ab7e6e41cdba202.jpg

  • Regeth

   Crowley-ban összesen ennyi volt csak? Én naívan pár éve(?) még azt hittem ő lesz a következő Wilshere.

   • ZERO_L

    kb nulla alázata volt… bárhova ment kölcsönbe csak a balhé volt vele, elpazarolt tehetség

   • Frimpong

    Az is lett

  • BVick

   Baszki Perezert meg penzt is kaptunk?!?! Oriasi.

 • Woolwich
 • Frimpong
  • changemynamekukac

   Ennek két olvasata lehetséges, ha ez igaz:

   Egyrészt kv szomorú, hogy majdnem 2 év alatt Klopp egy döglődő Poolból olyan projektet hozott össze, hogy inkább arra áll a cerka, mint miránk. Papa is csinált ilyet nem is rég. Özil jött és nyomtunk egy 2013as őszt, Sanchez nem gondolkodott sokat hogy Pool vagy Arsenal. Most megfordult minden, pedig szerintem még mindig jobban állunk, mint ők, csak hát ott megvan ez a believe, nálunk meg nincs. Pedig volt azóta 2. helyünk is (tom Leszter).

   Esetleg igaz az amit Regeth írt a britannián Ornsteintől, és beintett a Papának, mert egy zsugori f*szkalap volt elsőre. Ornstein az expressben:
   “Perhaps it’s quite confusing to a player who was being chased by Arsenal in the summer and it’s our understanding that he did say he would join Arsenal, he was prepared to make the move, but when that interest ended, it was almost like it was put to bed, and on the final day of the window, you’re possibly back on. So, how does that affect your mindset as a player?”

   http://www.express.co.uk/sport/football/848565/BBC-Sport-David-Ornstein-Thomas-Lemar-Arsenal-transfer-news
   (tom express, 21 éves Lemar, nem 23, minőségi újságírás lvl xy)

 • Frimpong
  • titok84

   És ez a gyakorlatban hogy néz ki? Addig nem jár edzésre? Vagy csak félszívvel, és ájlávpepes pólóban?

   • Frimpong

    Úgy, ahogy egy átlagember, ha közös megegyezéssel lépne, de a főnöke ragaszkodik a 6 havi felmondási időhöz.

   • changemynamekukac

    Costa is a braziloknál van vagy mi. Amúgy tényleg belelátnék az öreg fejébe, hogy mégis mi a faszt gondolt végig augusztusban, meg mivel töltötte az idejét. Nem keveset buktunk a távozókon, mert olcsón mentek el (de legalább elmentek) érkezők meg … jah.

    • Woolwich

     “Actually, between Campbell’s situation and the Perez deal, on which we’ve essentially wasted £17.5m + wages (because the manager simply
     doesn’t want the player), we have two high quality examples of what not to do, and how not to do it, in the transfer market.”

     Ezekkel a kölcsönadásokkal évről évre szivatjuk saját magunkat.
     Volt olyan játékos, akit egy ilyen szezon után drágábban adtunk volna el, mint amennyit az előző évben ajánlottak érte?
     Perezt vitte volna a Depor €14m-ért, de nem nekünk ez nem elég. Majd jövőre eladjuk a feléért.

     • changemynamekukac

      Valamire majd csak jó lesz gondolta magában. Amúgy szülők ilyenek. Van egy csomó háztartási gép otthon, ami érintetlen, mert a régi szocis működik, addig minek felbontani. 10 évesek kbre, már a technika ott van, hogy a füvet lenyírja az új kávéfőző, de nem baj, majd csak jó lesz valamire, meg amúgy is, ha majd meghalnak (remélem nem közeljövőben) én majd használhatom. F*szt… na itt is kbre ez van. Egyszer még jól jöhet, nem baj, hogy ennyit fogyaszt, padon elfér, vagy kölcsönbe… Öreg tényleg szorgosan dolgozik azon, hogy az imázsából semmi ne maradjon.

    • BVick

     Melyik sale-t kevesled?
     Ox-ert pl tobbet kaphattunk volna juliusban (mert hogy ugye o a main driver)?

     • changemynamekukac

      lengyel-polák-gibbó hármas. Nem az zavar, hogy jöhetett volna be egy 10 milla plussz, ha normálisan csinálja. Üsse kő, de nem jött. Plussz ha az öreg ezért a 28 milláért szőrözött egy hónapig, hogy összekuporgassa, úgy hogy az időszak elején 30milla volt neki Lemar, majd hirtelen felment 92re, akkor ott gondok vannak.

     • BVick

      Yep

      Ha megnezed kik mentek el milyen hatterrel, osszesen mit kaptunk ertuk, szerintem is kb stimmt (normalisan cigi-gate elott azert Sziszit tobbre tartottam, de jelenleg evvan).

      Az a franya plussz egy kvalityi hianyzik csak.

     • changemynamekukac

      jep, és vaj melyikkel járánk jobban, jön egy plussz egy kvality normálisan, cserébe nem 28at húztunk volna be csak 20at ezekből, de tudott volna menni Sanchi 60ért, amiért valszeg, még augusztus elején is el lehetett volna hozni Lemart, vagy ahogy most állunk? Ha Sanchi télen redukált áron, vagy nyáron totál ingyen igazol, akkor hol is leszünk? Megérte ez az egy hónap balfaszkodás azzal, hogy kit mennyiért adunk el?

     • BVick

      Valojaban ha meg barki epkezlab velunk szobajott kvalityi jatekos jon, es Szancso mondjuk megy, minden korulmenyek kozott jobbak vagyunk.

     • changemynamekukac

      Nem biztos, de hogy nem egy év lesz hátra a szerződéséből akire cseréltük volna az is biztos.

     • BVick

      Jaja, ugy ertettem en is hogy osszkepileg lettunk volna tuti jobbak (“sztarjatekost” fiatalabbra cserelni hosszu szerzodessel), nem feltetlenul rovid tavon eredmenyileg.

 • titok84

  Még hogy nem igazoltunk. Campbell visszajött.
  Telhetetlen banda….

  • BVick

   Jah, visszajott, majd visszament.

   • titok84

    Eh, már látom, tényleg. Akkor lehet, hogy mégis keveset igazoltunk?…

    • BVick

     Huzd be helyette Jack-et.. 😉

     • titok84

      Akko’ jó.

 • Trollséne
  • Frimpong

   Mióta félrekeffentett nem nagyon mer ellenkezni az asszonnyal

 • Frimpong
 • titok84

  Régen többen azért jöttek hozzánk, mert Papával akartak dolgozni. Most meg…
  Így tranzit a gloria mundi.

 • Mr. Dhoan

  Sanchót el kellett volna engedni 60 miskáért, akár utánpótlás nélkül is. Ez lett volna ebben a szituációban a legjobb döntés.

  • changemynamekukac

   meg talán a legkorrektebb felé

  • ZERO_L

   De mit kezdünk a pénzzel? Semmit?

   • Mr. Dhoan

    Mivel az utolsó órákban voltunk, uszkve semmit. De abban a szituációban, a deadline day végének közeledtével jobban jártunk volna, ha eladjuk. 60 millió júró nem kicsi pénz egy olyan játékosért, aki: el akar menni, lejár a szerződése, nem akar hosszabbítani, szexel a kutyáival.

    • ZERO_L

     eladjunk jul közepén kit hozol?
     Lemar szerintem az a ketegória volt mint nálunk Alexis, ha irgalamatlan pénzt ajánlsz akkor mehet amúgy nem, szerintem a Monaco többre taksálta mint 50-60

     rajta kívül? Seri? vagy több olcsóbb játékost, azzal előrébb lettünk volna?

     • Mr. Dhoan

      Még mindig az utolsó napról beszélek és nem a biszem-baszom nyárról, Monacoról, Lemarról, Seriről, meg utánpótlásról. Kegyegett az óra, kaptunk egy jó ajánlatot a csillésért, el kellett volna fogadni. Pontocska.

 • Trollséne
  • Bill F Murray

   a spurs 61 ezres stadionjára rákontráz 2 ezer új székkel <3

   • BVick

    Pontosan ezen gondolkodtam egy ideje, a Papus mosolygott amikor egyszer bedobtak neki mekkora tyukol keszul a szomszed szemetdombon.

    Illetve igy legalabb elmondhatjuk: stadionepites miatt nem tudtunk igazolni 🙂

 • Bill F Murray

  https//twitter.com/nfieldHQ/status/903670905506848768 bazmeg 😀

  • Frimpong

   Ez mi volt?

   • changemynamekukac

    focista nyilatkozik, és bebizonyosodik, hogy agyhalott. Hamar asszimilálódott a szívem szottya, és még mielőtt kérdezed, ezt valóban sikerült neki lenyilatkozni.

   • BVick

    Marmint hogy szinten nem tudod megnyitni, igaz..?

 • ZERO_L
 • Woolwich
  • jimboy

   ezt is a fasznak fizetjük…

 • changemynamekukac

  múltkor elmélkedtem a haszonkulcsról

  https://twitter.com/FootballFunnys/status/903841396188164100

  • ZERO_L

   És ezzel most nekünk mit kéne kezdenünk??? Legyünk mi is nevelö egyesület?

   • jimboy

    inkább mint hogy azt képzeljük magunkról, hogy komoly tényezők lehetünk bármilyen komolyabb sorozatban

   • changemynamekukac

    ez a nevelő egyesület kivert minket a BLből, tavaly meg a Cityt, plusszban megnyerte a francia bajnokságot. Az hogy eladják a játékosokat egy dolog, biztos kell az oligarcha bácsinak a még több pénz, hogy üljön rajta, mint Wenger, bár szerintem a buzi orosz jól fekteti be. Amit akartam mondani, hogy fiatalok kerültek a látókörükbe, volt eredménykényszer és mégis kijött belőlük valami értékelhető. Első szezonom a Bundásban és második vagyok Lipcse detto. Lehet hogy csak jó a scout.

    • ZERO_L

     és a PL-ben ez szerinted mennyire járható út? hol szerzel itt BL helyet 18-19 éves suhancokkal? Leicesternek egyszer bejött a lottó ötös, most akkor mi is vegyünk 0-10M fontért játékosokat, hátha 100 év alatt összejön egy keret amiben lesz 5-6 gyémánt egyszerre?

     fel kéne már dolgozni, hogy más körülmények vannak, el lehet ismerni a Lipcse és a Monaco teljesítményét, de amíg ezt egy olyan bajnokságban teszik ahol egy komolyan vehető csapat van, addig elég megmosolyogtató “követendő” példaként állandóan hivatkozni rájuk, mikor a PL-ben 6-an versenyeznek a 4 BL spotra

     ők nem akarnak nagy/elit klubok lenni, nekik elég ez a projekt és ezt ki is maxolják (minden elismerésem ezért, pontosan tudják hol a helyük de abban vér profik)
     DE nekünk mint top10 bevétellel rendelkező, Anglia egyik legtradicionálisabb klubjaként sokkal magasabb célokat kell kitűzni, a célunk eléréshez szakmailag sokkal de sokkal többet kell nyújtani ez nem kérdés, de a cél akkor sem lehet más mint PL-t és BL-t nyeri, ezt meg nem a 16-17 éves Lemar-ok leigazolásával és kinevelésével fogod elérni

     és ne hidd azt, ha Fabinho-t, Bernado Silva-t, Mendy-t, Lemar-t, Mpabbé-t lescoutoltuk volna 15-16-17 évesen akkor ugyan azok a játékosok lennénk mint most, nyilván van egy-két olyan kivétel aki bárhova kerül megállja a helyét és beváltja az ígéretét (Fabregas), de nem árt ha általában megvannak a kellő feltételek (fix játék lehetőség, játékstílus, játék környezet stb), egy Bernando Silva 20 évesen hol lett volna nálunk fix kezdő, egy Lemar 19 évesen fix kezdő a Caen-ban és azóta a Monacoban és így tovább

     arról már ne is beszéljünk még ha összejönne az álmod és ilyen csoda tiniket igazolnánk nyakra főre, mi a biztosíték, hogy nem Wilshere2.0 lesz belőlük a túljátszatás miatt, mert ügye ezt is gyakran az öreg fejéhez szoktátok verni, na már most az említett játékosok mind folyamatosan kapják a meccseket, őket valamiért nem éri útól a túljátszatás és az ebből következő sérülés, ez valamiért furcsa módon csakis nálunk játszik szerepet

     szóval baromi jól néznek ki ezek a számok és populista módon most baromira meg lehet hülyíteni pár elkeseredett szurkolót, de kicsit lehiggadva, hideg fejjel csak egy kicsit utána gondol az egésznek az ember már is rájöhet mekkora baromság ezt egy Arsenal szintű klubnak követni

     btw, nem te voltál az aki elsőként röhögted ki a 3 FA kupa győzelmet(senki nem mondta, hogy ez legyen a fő cél, de azért nem is egy hatalmas semmi, meg “put the pressure on”), most meg francia bajnoki címmel példálózol, gondolom ha ezek után képmutatónak bélyegezlek akkor meg megsértődsz

     • changemynamekukac

      Szerinted mennyire járható út, hogy a Leszter bajnokságot nyer?
      Ez a suhancos dolog, pedig már a PL történetében egyszer bevált. Egy borgőzös skót, meg pár pattanásos arcú megcsinálta. Nem mondom, hogy minden évben megnyerik, főleg ha ilyen transferköltéseket hoznak a szigeten, de nem reménytelen a projekt, mert utána lehet rájuk építeni. Csak tényleg jó scout kell hozzá (btw a leszter is részben ezért nyert, mert ki tudták szúrni azt aki megéri). Emellett vagy egy kva fasza edző (lásd Jardim) vagy egy közepes edző, ellenben jó rendszer (Lipcse).

      Nem muszáj mindig 5-10 millióért elhozni a 18évest, de miért van az, hogy Keitat a Lazioból apróért el tudja hozni a Monaco, úgy hogy tele volt a zsebeük, esetleg a Dortmund Dembele után, hogyan lehet hogy apróért meg tudta szerezni Yarmolenkot, vagy éppen Sanchot? Hogy az EL helyekre hajtó ellenben pénzzel kitömött Milant sem veszik le, vagy tavaly a Nápolyt mikor tömték őket Higany pénzével? Hogy kp-re kellene egy ember, és Geist simán behúzza a Sevilla kölcsönszerződéssel?

      Miért a Bundásban hányan mennek a 4 BL spotra? Ott nem kell az olyan tradícionális klubokat megelőzni, mint a Dortmund-Kusen-Schalke-Gladbach-Wolf esetleg újkori felkapaszkodó Hoffi? Hány német csapat indult a BLben az utóbbi 5 évben? (8: Bayern, Hoffi, Lipcse, Dortmund, Kusen, Gladbach, Wolf, Schalke)

      Ha ez a cél, hogy PL-t, BL-t nyerni, akkor félve kérdezem, hogy hogyan értékeled a plusszos átigazolási ablakunkat, vagy hogy érdemben két ember jött? Ráadásul ezt másodszor játssza el az öreg 3 év alatt.
      Ha ez a cél, akkor hol csúszott ez az egész félre? Egyáltalán az, hogy mi azt hisszük, hogy ezért kell mennünk, meg title contender, aztán ránézel a keretre és felteszed a kérdést, hogy ok ez a klub top10es gazdasági futballhatalom, mégis hogyan lehet hogy egy Spurs-Pool-Everton kbre pariban van a mostani Arsenal keretével?

      Neked is ezt lenne jó megérteni, hogyha nem költünk egy petákot sem, szar az orvosi szobánk, az utánpótlás olyan amilyen, akkor azzal nem megyünk semmilyen címért, hiába top10es a csapat, csak a lassú leszakadás jön. Vagy ha úgy tetszik, előznek azok akik jobb döntéseket hoznak a működés során. Én per pillanat nem értem, hogy miért járnak a burzsújok meccsre. Szurkolókat megérteném, de a jegy drága, így ők kiesnek. A buzi burzsuj meg nem fogja fel azt amit lát a pályán, meg hogy ez nem kikapcsolódás, csak önszopatás?

      Ha az öreg így folytatja ezt az igazolósdit, akkor van pár évünk próbálkozni, mert BL nem lesz. Jövőre levesznek minket ha akarunk egy Sanchez kalibert aki helyettesíti. Emellett Gülü sorsa is érdekes, Kos és Cazorla lassan nyugdíjba megy, 2 év múlva a keretet kell újra összerakni, mert kicserélődött. Most akkor mi is ki fogunk baszni 200 millát egy ablakban? Az hogy az öreg nem tudja ezt az átállást levezényelni az egy dolog, de nem hiszem, hogy normális edző, vagy lipcsei rendszer ne állítana vissza minket a fejlődési ívre (foci szempontból).
      Engem a legjobban ez zavar: egyhelyben állunk mint lófasz a hidegvízben már 2-3. éve. Míg a körülöttünk lévők fejlődnek. És tényleg nem az MU-City vonal zavar, mert ott van pénz dögivel. A Chelseanél is, de ott valahogy ki is termelik. a Spurs-Pool-Everton vonal az amiért fostos a gatya, mikor Schneiderlin, Wanyama-Gueye, Matip tagokat apróért húznak be, úgy hogy simán tellik nekik az 50 milliós igazolásokra is emellett.

      Nézd már meg hogyan lett felépítve Lemar. Nem Jack szinten lett túljátszatva, hanem folyamatosan kapta a perceket. Ezt mondtam Iwobi tavalyelőtt, tavaly Holding tavaly, fokozatosan kapta a percet. Bellerín mikor bevágta a kezdőbe akkor meg nesze fiam, mostmár kezdő vagy, addig míg el nem baszod az nem ez a kategória.

      Nem sértődök meg. Francia bajnok a BL 4 között búcsúzott, úgy hogy a Cityt, meg a Dortmundot ütötték ki. Mi a 16 között. Ennyit ér az Fa kupa. Lehet nagyra lenni vele, angoloknál talán még ér is valamit a Ligakupa mellet, hogy porosodjon a vitrinbe. Ellenben továbbra is csak az elődöntő-döntő az ami komoly meccs, a többit az ifikkel be lehet húzni. Bajnokságban meg van 38 meccs, BLben is 10+ ha jól csinálod. Mi 8nál megállunk.

     • Fin de foot

      Jajj. A szar csodálatos elkenegetése. Jelenleg azonban ott tartotok, hogy az utánpótlásotokat (és az azokból kikerülő “nyersanyagokat”) sehol nem jegyzik, ami van, az is nagy részint még mindig katalán import. A scout és benne az identitásképzés pedig egy kötelező dolog, nemhogy nem elégséges, de szükséges feltétele is azon célokhoz, amiket vázolsz. Ezeket pedig kötelező jelleggel, ha nem is prioritás szintjén, követni kell, szemben azzal az elhanyagolással, ami jelenleg érvényben áll.

     • Fin de foot

      A Monaco elitklub, tavaly az orosz tulajt kiröhögték, amikor a BL címet vázolta, és csak két lépésre maradtak el tőle, átgázolva a PL top6 két daliás, idén is a dobogón végzett csapatain (Spurs oda-vissza, Guardi papa meg először lett 16 között kiejtve általuk) és idén is ezt vázolják. A sztárjaikat azért nem tudják megtartani, mert 3 éve a világ legnagyobb adóparadicsomából (0%) a leginkább megadóztatottabb (75%) térségé váltak. Lásd 2013-ban ők is eszetlenül lerohanták a piacot Falcao, James, Abidal, Toulalan, Moutinho egy 200M csomagból származott.

      Szóval ez a pontosan tudják hol a helyük beszéd azon a nyergen, amin ülsz, elég szórakoztató.

 • ZERO_L

  @trollsenewenger:disqus
  majd nézd meg ki a fasírt

  • Trollséne

   fasza lett, remélem a borító így is megfelel, amit küldtél valóban nagyon kicsi volt :S

 • BVick

  Na most akkor izze… Matyio nalunk jatszik iden..?

  • Trollséne

   az jó kérdés, hogy játszik-e majd, de sajnos a nyakunkon maradt

 • Trollséne