Mind a(z) 10 találat megjelenítése

DREAMS (black)

5 990 Ft5 990 Ft

Az egyik legrégebbi, legnépszerűbb pólónk, lassan 6. éve található meg a KNOWS kínálatában, de még mindig nem tudunk eleget gyártani belőle. Úgy néz ki, hogy ez a mintánk sosem megy ki a divatból, így most először fekete pólószínre húztuk a fehér festéket. Ennek eredménye egy igazán klasszikus ruhadarab lett.

GOAT (black)

5 990 Ft5 990 Ft

Mivel nem csak az Arsenalnak, hanem önmagában a Premier League-nek is nagy rajongói vagyunk, így régóta terveztünk már egy olyan pólót piacra dobni, amelyen azon menedzserek arcképei találhatóak meg, akik a karrierjük során veretlenül nyerték meg az angol legfelsőbb pontvadászatot. Végre elkészült, végre itt van! #eztisWengernekköszönheted

GOLDEN MOMENT (black)

5 990 Ft5 990 Ft

2012 januárjában az Arsenal örökös gólkirálya visszatért az őt bálványozó szurkolók közé. A 12-es mezszámot kapta, ebben lépett pályára a Leeds United ellen. Csereként érkezett, és 12 perccel a lefújás előtt győztes gólt szerzett. De mielőtt felrobbant volna az Emirates, és elhangzott volna a legendás “He may be cast in bronze, but he’s still capable of producing truly golden moments!” mondat, az angol kommentátor, Peter Drury a mozdulat pillanatában tökéletesen megfogalmazta Thierry Henry lényegét.

LORD (black)

5 990 Ft5 990 Ft

2005. október 25-én a 89. percben érkezett csereként a pályára a Sunderland ellen. Volt szélső és volt csatár is az Arsenalban. Aztán megfordult nagyon sok csapatnál, de a LORD nem ettől LORD.

Szabadidejében általában iszik, és ilyenkor egészen kalandos eseményekbe keveredik. Főként taxisofőrökkel. Volt, hogy a pöcsével ütögetett meg egy taxit. Később 2018-ban egy vita során eltörte egy másik taxis állkapcsát is, mivel soknak találta a kb. 1800 forintos viteldíjat. Ezért végül 50 napos börtönbüntetésre ítélték, ami ellen nem nyújtott be fellebbezést, hanem leülte.