HOME OF FOOTBALL Sok évnyi munkánk, minden tudásunk, elkötelezettségünk és szeretetünk ékköve, amelyre végtelenül büszkék vagyunk. TÖRTÉNETE ITALLAP

10 YEARS IN THE MAKING...

A Budapest központjában található KNOWS Bar & Shop annak a folyamatos fejlődésnek és együttes felelősségvállalásnak az eredménye, amely 10. éve emeli ki a magyarországi Arsenal rajongókat a szurkolói közösségek közül.

Az otthonunk története valahol azzal kezdődött még 2010-ben, hogy néhány Ágyús drukker összeismerkedett egy indexes fociblogon, és bár az azóta eltelt években az imádott csapat nem igazán lépett előrébb, a hazai szurkolói klubról azonban ennek ellenkezője mondható el: mi egy nagy, erős és aktív közösséggé kovácsolódtunk össze.

Kezdettől fogva szervezzük a meccsnézéseinket, és köszönhetően az Arsenal valaha volt kupadöntős szerepléseinek, az évek során több olyan rendezvényt lebonyolítottunk a Budapest is RED keretében, amelyen sok ezer szurkoló vehetett részt. 2019-ben végül oda jutottunk, hogy a főváros szívében birtokba vehettük a saját törzshelyünket.

BOSS ROOM Elszeparált, 8 fős asztalok, külön hűtő a kedvenc italoknak, Samsung UltraHD okostévé, JBL Partybox 300, csocsó és dartshasználat, bottle service, és egy Arsène Wenger portré a falon. TEREMBÉRLÉS

NEM KOCSMA. TÖRZSHELY.