Slide TOPCLASS PODCAST EZT IS WENGERNEK KÖSZÖNHETED! [ AZ ÉTER LEGÚJABB
ONLINE FUTBALL MŰSORA ]
ELŐFIZETÉS

AKTUÁLIS MŰSOR

A legfrissebb adásunk a 3 nagyágyúval már elérhető!

#009 | AllStar Speciál - HARASZTI, KELE, PEET

TOPIC: FA KUPA, MEG A TÖBBI

Szóval százakárhány nap után visszatért a Premier League a képernyőkre, mi pedig örvendünk ennek, mert végre ismét van miről beszélnünk nektek. Ezen felbátorodva, második nekifutásra már sikerült összehoznunk az All Star felállást, és hát nem is nagyon maradt olyan téma, amit az angol foci kapcsán ne érintettünk volna a mostani adásban. Főként az FA Kupa elődöntőjébe bejutott csapatokról társalogtunk, de természetesen lefutottuk a tiszteletköröket a Liverpoolnak is, és ezúttal sem maradhatott el Józsi, valamint a Tottenham ekézése – de még Janeknek is visszadobtuk a korábbi tweetjét Soáresről.

Műsorvezető: Ablonczy Gábor

Beszélgetőtársak: Haraszti Ádám (Sport TV, Teljes Terjedelem), Kele János (24.hu, Gólra Játsszák), Szabó Peet (Spíler TV)

ÖSSZES EPIZÓD

Egy ideje már gyártjuk őket, itt vannak és lesznek a legjobbak.

A FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE SORÁN

az alábbi gyártók eszközeit és szoftvereit használjuk.

A PODCAST SZERKESZTŐI

és állandó szakértői, valamint vendégei.

Korábbi hálóőr, civil életében közgazdasági programozó matematikus, így aztán egyértelmű, hogy ő a legnagyobb rajongója Arséne Wengernek. A KNOWS alapítótagja és szellemi vezetője, a Budapest is RED rendezvénysorozat megálmodója, és nem utolsó sorban kiváló szakács. Egy picit lassan beszél.

főszerkesztő

A KNOWS blogjának szerkesztője, a SPÍLER TV angol meccseinek szakértője, 2 méter magas, klasszikus fotelblogger. Ő a brutális hosszúságú elemzések írója, és Olivier Giroud rendíthetetlen védelmezője. A hangja rengeteg középfrekvenciát tartalmaz, így mindegyik mikrofon őt veszi.

A DIGI Sport TV szakértője, a nagyszerű Omlett du fromage bloggere, a francia futball hazai apostola. Robert Pirés góljain nevelkedett, régi vágású wengerista, igazi mesélő, a futball romantikus oldalának nagy kedvelője. Hangja, mint egy éppen kinyíló futball-lexikoné, olyan.

A KNOWS pubjának vezetője, valamint egyik tulajdonosa. Kreatív fejlesztő, online marketing szakértő, grafikus és pedál-őrült. Erősen geek, van egy csomó vicces GIF-je, ő felel az online felületeinkért, de a tévéket is ő szerelte fel a kocsmában. Orgánuma leginkább a lágy karamelléhez hasonlítható.

műsorvezető

A podcast szerkesztője, a Budapest is RED megmozdulások főszervezője, a KNOWS másik tulajdonosa, szabadidejében pedig troll, tehát ő a Facebook posztok írója is. A macskáját II. Arséne-nek hívják. A műsorban rendszerint folyamatosan röhög, legtöbbször a saját poénjain.

TOVÁBBI ADÁSOK

A korábbi műsorok felvételei megtalálhatóak a Youtube-on, a Spotify-on és a SoundCloudon.