TOPCLASS PODCAST EZT IS WENGERNEK KÖSZÖNHETED! [ AZ ÉTER LEGÚJABB
ONLINE FUTBALL MŰSORA ]
ELŐFIZETÉS

AKTUÁLIS MŰSOR

A legfrissebb adásunk az Arsenal legjobb franciáiról már elérhető!

007 | L'Arsénal - TOP 10 FRANCIA LONDONBAN

HOGYAN JUTOTTUNK EL PÁR LÉPÉSBEN ANELKÁTÓL HENRY-IG?

Arséne Wenger legelső igazolásával, tehát Patrick Vieirával kezdődött meg a francia futballisták forradalma London északi felében. Vieira óta több tucat gall játékos fordult meg az Arsenalban, közöttük vannak a klub legnagyobb legendái is. Sokan, sokféleképpen próbálták már meg rangsorolni őket egy 10-es listában, és függetlenül attól, hogy a jelek szerint az első 5 helyezett semelyik Ágyús szurkolónál nem kérdés, azért a lista második felében már bőven találhatunk érdekes arcokat.

És persze rengeteg sztorit, ebben pedig a segítségünkre lesz a francia foci hazai szakértője, Szabó Christophe is, valamint a műsor elején egy bejelentést is kénytelenek vagyunk tenni a további működésünkkel kapcsolatban.

Műsorvezető: Ablonczy Gábor

Beszélgetőtársak: Lantos Imre (Útwenger), Szabó Christophe (DIGI TV, Omlett du fromage), Márthon Geri (KNOWS)

TOPCLASS Podcast
007 | L'Arsénal - TOP 10 FRANCIA LONDONBAN
TOPCLASS Podcast007 | L'Arsénal - TOP 10 FRANCIA LONDONBAN

ÖSSZES EPIZÓD

Egy ideje már gyártjuk őket, itt vannak és lesznek a legjobbak.

A FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE SORÁN

az alábbi gyártók eszközeit és szoftvereit használjuk.

A PODCAST SZERKESZTŐI

és állandó szakértői, valamint vendégei.

Korábbi hálóőr, civil életében közgazdasági programozó matematikus, így aztán egyértelmű, hogy ő a legnagyobb rajongója Arséne Wengernek. A KNOWS alapítótagja és szellemi vezetője, a Budapest is RED rendezvénysorozat megálmodója, és nem utolsó sorban kiváló szakács. Egy picit lassan beszél.

főszerkesztő

A KNOWS blogjának szerkesztője, a SPÍLER TV angol meccseinek szakértője, 2 méter magas, klasszikus fotelblogger. Ő a brutális hosszúságú elemzések írója, és Olivier Giroud rendíthetetlen védelmezője. A hangja rengeteg középfrekvenciát tartalmaz, így mindegyik mikrofon őt veszi.

A DIGI Sport TV szakértője, a nagyszerű Omlett du fromage bloggere, a francia futball hazai apostola. Robert Pirés góljain nevelkedett, régi vágású wengerista, igazi mesélő, a futball romantikus oldalának nagy kedvelője. Hangja, mint egy éppen kinyíló futball-lexikoné, olyan.

A KNOWS pubjának vezetője, valamint egyik tulajdonosa. Kreatív fejlesztő, online marketing szakértő, grafikus és pedál-őrült. Erősen geek, van egy csomó vicces GIF-je, ő felel az online felületeinkért, de a tévéket is ő szerelte fel a kocsmában. Orgánuma leginkább a lágy karamelléhez hasonlítható.

műsorvezető

A podcast szerkesztője, a Budapest is RED megmozdulások főszervezője, a KNOWS másik tulajdonosa, szabadidejében pedig troll, tehát ő a Facebook posztok írója is. A macskáját II. Arséne-nek hívják. A műsorban rendszerint folyamatosan röhög, legtöbbször a saját poénjain.

TOVÁBBI ADÁSOK

A korábbi műsorok felvételei megtalálhatóak a Youtube-on, a Spotify-on és a SoundCloudon.