Hol vagytok?

Nagyon jó ez az Európa-bajnokság, csak sajnos továbbra sem érdekelnek az ilyen jellegű események, vagy mondjuk inkább úgy, hogy elenyésző mértékben kötik le a figyelmemet. Persze remek dolog, hogy futball ömlik mindenhonnan, csak hát egy külföldi klubcsapat szurkolójaként egy nemzetközi tornáról általában két dolog ugrik be: fáradtak lesznek a játékosaink a szezonra, lesérülnek a játékosaink a szezonra. Arsenal drukkerként mindez ezerszeres erővel mozog az emberben. Természetesen most a magyar válogatott jelenlétének esetében azért lényegesen nagyobb az élvezeti értéke az idei tornának, de ettől még az alaptétel életben marad.

Arsenal híján jóval 30 felett a nyár amúgy is tökunalmas, mivel hát nem arról szól, hogy letettem a vizsgáimat, szóval zúzhatok Soundra, hogy aztán egész évben arról meséljek, mennyire szétekiztem magam pár fidelitas pondróval a vipsátorban, és testfelépítés szempontjából sem vagyok alkalmas arra, hogy büdösre gyúrjam magam a teknószínpad mellett. Ennek okán nagyon strandra sem járok, mert az erkélyre is odasüt a nap, szóval hamar bekúrni ott is be lehet, és mivel hajam is csak voltdemárelmúlt, bármikor be tudom csapni a fejem a csap alá, ha nagyon izzadnék.

Főzni szeretek, újabban már ezt is megosztom veletek a fészbúkon, de mivel az anyagcserém rendkívül expeditív, azaz gyors és hatékony, kár belém az a sok-sok finomság, amit megfőzök, mert a vége úgyis ugyanaz lesz, és mivel én főztem, és közben még beszéltem is hozzá, hogy jajj, de finom leszel, így rossz érzés felállni a budiról. Már a szarás sem a régi, korábban ez is egyszerűbb volt, megnyitám kapumat és dicső zuhanás, nem volt semmi túlfűtött érzelmi vonal ebben.

Lehet, hogy be kellene járni egy irodába dolgozni, jelentsen bármit is ez a szó, de lenyomtam 12 évet marketing és sales vonalon, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy 1200 Ágyús sikít körülöttem az Ankertben, és úgy döntöttem, én inkább ennek szentelem a hátralévő éveimet, és dobtam mindent a picsába, ha már ekkora szerencsém van, hogy egy ilyen dolgot sikerült felépíteni pár társammal az évek során. Amúgy sem tetszett már az, amit csináltam, mert könnyen jött pénzek bizony könnyen jött költéshez és veszteséghez vezetnek. Az albérletre és a kiszarni valóra az összegek most befolynak mindenféle ócska programozási, meg grafikai melókból, szóval megdögölni nem fogok. Amúgy is elpusztíthatatlan vagyok, én tavaly azt is túléltem, hogy világ egyik legnagyobb faszságát megcsináltam, nevezetesen korlátlan alkoholfogyasztást adtam futballszurkolóknak a PeCsában. 600 ezret ittatok el beszerzési áron, és mivel senki nem kötött ki a detoxban, le kell borulnom az egészségi állapototok előtt, ezzel még egy novembert is túlélnétek, szeretlek titeket, ti kibaszott állatok.

Meg amúgy is, aki hivatásos troll lehet, az nem igazán alkalmas klasszikus jellegű munkára. Életem első két kazettája a Beastie Boys – Ill Communication és a Nirvana – Nevermind voltak, szóval inkább lázadok a rendszer ellen. Ehhez persze kell az is, hogy társakra leljen az ember a lázadásban, illetve kell egy olyan rendszer is, ami tetszik, ezt a rendszert meg Arséne Wengernek hívják. Ami egy sok szempontból rendkívül vicces rendszer, úgyhogy ebből nagyon sok szórakoztató tartalmat lehet gyártani. Eleve kiemelten fontosnak tartjuk, hogy amikor felkelsz, röhögj egyet, amikor burkolod be az ebéded, röhögj egyet, amikor hazaérsz a melóból vagy az iskolából, röhögj egyet, amikor eszed a vacsorádat, röhögj egyet, amikor pakolod a csajodat, röhögj egyet, és amikor nem tudsz aludni, akkor is röhögj egyet. 

Ó, igen, a taktika és a tudományok, meg a szakértés és a körző vonalzóval. Erre van egy kétméteres, ebből kifolyólag orbitális brével megáldott, csodaszép rózsabimbónk, aki a Peet névre hallgat, neki nem az a taktikája, mint nekem, hogy leszarom a taktikát, és inkább zsigerből üvöltöm, hogy Józsiakurvaanyád. Egyébként tegnap indított egy fészbúk oldalt magának, tessék követni helyettem is, mert amúgy ő egy nagyon okos fiú, nem csak szexi, és talán még nekünk is blogolni fog a jövőben.

Egyébként nagy terveink vannak erre a nyárra, jut eszembe. Ezzel a KNOWS-zal visszük majd tovább azt az értéket, amit Papánktól kaptunk, de mondhatnánk úgy is, hogy most költözünk éppen az Emirates-be. Ez nagy mértékben annak köszönhető, hogy az ország legnagyobb tőkéjével ellátott sportruházati cége lett a befektetőnk, de a neve még maradjon titok, jelenleg csak ott tartunk velük, hogy ezért idomított fókaként cuppantom őket akkor, amikor éppen követelik. Ez olyan dolgokat fog júliusban eredményezni végre már, hogy a világ legjobb szurkolói klubjának leszel a tagja, és kapsz mellé egy egyedileg sorszámozott és a neveddel dedikált pólót, amin még az is rajta lesz, hogy mióta vagy Arsenal drukker. De ez Xhaka jéghegy csúcsa, knows-t gurítunk, nem szart.

Igazából a faszomsetuggya, miért írtam le most mindezt nektek, mert elvileg megegyeztünk, hogy komolyodunk egy picit. De valszeg azért, mert hiányoztok, én meg unatkozom. Kurva szar, hogy nem volt semmi májusban, azon kívül, hogy igazoltunk. Fogjuk fel ezt egy hosszúra nyújtott marketingkanócnak annak érdekében, hogy ott legyél a szezonnyitón augusztusban, mert nagyon fasza pancsikolás lesz ottan a pudlik ellen, akiket nyilván agyonbaszunk, mert amikor a pannongúnárok összecsendülnek Budapesten, akkor ez történik.

Ha nem leszel, az sem gond, mi akkor is elmegyünk hozzád. Az ebéd ma nem tudom mi lesz, mert még csak most fejeztem be ezt a posztot. Illetve még annyit akarok mondani, hogy leszophatnál, Jamie Vardy, ha érnél feleannyit, mint Szalai. Habcsók!


 • Jon

  😀 Jó poszt, élvezet volt olvasni 😀
  Kivéve az első bekezdést. Nagyon fontos az Arsenal nekem is, akkor is, ha szarok vagyunk, de szerintem a foci csúcsa az a válogatott foci.
  Azért meg, hogy még egyszer átélhessek egy magyar-osztrák meccshez hasonló…szavakba önthetetlen valamit, odaadnék egy komplett szezonunkat. (Úh, ezért lehet kiátkoztok 😀 De akkor is.)

  • Biztos ez,h a válogatott foci a foci csúcsa? Mármint úgy értem,h érzelmileg lehet, bár ebben nekünk ugye mostanában nem sok részünk volt nemzetközi tornán, de inkább mondanám a BL-t a foci csúcsának, mint egy nyári tornát, ahol már széthajtott játékosok próbálnak valami értékelhetőt a pályára rakni, és javában már nem arról szólnak a meccsek,h melyik csapat tudja kidomborítani az erősségeit, hanem arról,h melyik csapat tudja a háttérbe szorítani a gyengeségeit – ez meg sok szempontból nem lehet a foci csúcsa.

   • Jon

    Természetesen érzelmileg gondoltam. Minőségre nem közelítheti meg (legalábbis nagyon-nagyon ritkán) a BL-t, vagy akár egy nemzeti bajnokságot.
    Viszont érzelmileg, meg…hangulatilag szerintem magasan a klubfoci fölött van, még akkor is, ha nem vagyunk érdekeltek benne. Elég megnézni a himnuszokat.
    Ha meg érdekeltek vagyunk, akkor nincs kérdés.
    És szerintem a fociban ez a lényeg. A szenvedély. Annak meg ez a csúcsa.

 • Kolhicin

  A magyar meccseket leszámítva természetesen, elég langyos fos az EB eddig. Tényleg nehéz másra gondolni, mint hogy két hónap, és igazi foci jön.

  • Max annyi szól mellette, hogy szép gólok vannak, amúgy eddig kb csak a mi meccsünket néztem végig, érthető módon.

  • Jon

   Minőségre sajnos tényleg gyenge…viszont szerintem izgalmas. Rettentő szoros az összes meccs, és majdnem mindig a végén dőlt el a meccs, vagy ott volt a csattanó, ami miatt elég emlékezetes meccsek voltak.
   Franciák két meccse, angolok két meccse, még a spanyolok meccse is, németek ukránok elleni meccse, szlovákok oroszok elleni meccse, stb.

   • Kolhicin

    Igen, mert az egyik csapat beáll sündisznóba, a másik meg játssza a labdatartóst (lásd még: labdabaszóst), aztán vagy bírják 90 percig mentálisan, vagy nem. Franciák 2-0ja is jól mutat, de 85 percig sima 0-0 volt, elbaszott középpályával meg mindennel, aztán a gól után persze már könnyebb volt a kinyíló ellenfelet bedarálni. Angolok dettó, szembejön egy bunker, és meg vannak lőve. Nyilván egy folyamatosan változó, egymást alig ismerő válogatottnak nem rutinfeladat feltörni egy 10 emberes védekezést, ez nagyobb csapatoknak sem megy mindig olyan könnyen, szóval nem tudom kit okoljak ezért, ha egyáltalán bárkit.
    Pár napja megemlékeztem már a 2008as EBről, az volt talán az utolsó normális világesemény, amire emlékszem. Meg ott is a törökök, akik szolgáltattak bőven meccsvégi fordulatokat, még ha nem is drukkoltam nekik egyik meccsükön se (nem bocsátom meg azt a 150 évet olyan könnyen).
    Összességében az zavar picit, hogy az esélyesnek beharangozott spanyolok, németek, franciák (akár angolok, de esélyes?) mind erőn alul teljesítenek, ha a neveket nézem a keretben, legalábbis nekem ez az érzésem. Úgyhogy jó, hogy legalább egy válogatott van most, akinek teljes szívvel tudok drukkolni.

  • Charlie Mops

   Hú én mindig EB, meg VB buzi voltam, ilyen fosom Svájc-Ukrajna 120 perc + tiziket is végignéztem.. Régebben még kis tacskó koromban minden csapatból 3-4 játékost tudtam, kis füzeteket írtam, lényegében egy holland válogatotton keresztül kötöttem ki az Arsenalnál.

   Egy ideje már észrevettem, hogy a négy évvel ezelőtti EB résztvevők felsorolása nagyobb gondot okoz, mint pl a ’98-as Brazília-Skócia-Norvégia-Marokkó csoportban az összes eredményt felidézni, Cesar Sampaio fejesével, Musztafa Hadzsi hosszú sarokra lőtt góljával, vagy Kjetil Rekdal sárga csukájával.

   Idén a magyar válogatott teljesen új kaput nyitott, valahogy úgy érzem, hogy most élvezem, és élem át igazán először valamelyik válogatott tornát.. Viszont szerintem, ha borul a papírforma, és a döntő előtt kiesik a magyar csapat, akkor a hátralévő meccseket pont olyan magasról fosom majd le, mint a BL negyeddöntőket az előző években.

 • Bill F Murray

  He wants to go to Manchester United and we are still trying to resolve the situation,” Raiola said.

  “We are still talking to Dortmund and working hard on this. We are trying to be reasonable. They are aware that Micki wants to leave now.

  “Dortmund presented an official offer which was rejected, but now the club bosses fear their own fans. Suddenly they tell Micki, that he should go next season on a free transfer. This is very bad management.

  “Manchester United is a unique opportunity, Micki wants to go there.”

  BL helyett EL, London helyett Manchester, Wenger helyett Mou
  fura gyerek ez a Miki

  • Kolhicin

   Szerintem Raiola buziskodik; no offense a tehenesek felé, de nem hiszem, hogy jelen pillanatban sok szempontból vonzóbb uticél lenne a MU, talán egyedül a fizetés. Ha nagy múltú klubhoz akar igazolni, a Nottingham Forest is tárt karokkal várja.

   • ZERO_L

    ha elhiszi, hogy Józsi végre révbe ért, tanult a hibájából (MUHAHAHAHA) a hőn szeretett pozíciójában, akkor lehet vonzóbb
    kérdés a tavalyi minősíthetetlen munkája/színjátéka miatt ki az a hülye aki ezt elhiszi

    egyébként hatalmas tökön rúgásként élném meg

    • Kolhicin

     Pedig sajnos mindig benne van a pakliban egy ilyen. (lásd még: higuain)
     Mondjuk ha se Vardy, se Miki, ráadásul José miatt, akkor már tényleg morcos leszek.

 • ZERO_L
  • Mityu

   És az is könnyen megeshet, hogy ez volt az utolsó mérkőzése 🙁

   • Kolhicin

    Tuti. Hamstring, meg a jó édes faszom.
    Most ez nem is az EBről szól, mert sok már úgysem jutott volna a cseheknek, hanem hogy Mozart még folytatta volna pár évig, erre most megint egy ilyen szar.

  • white__widow

   Igazoljuk le

 • BVick

  Jeeee, itt vagyunk..?

 • Trollséne

  A kebabosok remek partnerek Morata árának feltornázásában… Wenger készíti is az aprót, ha már Vardyra nem kell rátolni:

  http://kepfeltoltes.hu/160604/wenga_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 • Frimpong

  Na jó, én is idetolom az arcom.

 • white__widow

  Első

  • Frimpong

   hello vater

   • white__widow

    szevasztok londoni deszkások

 • titok84

  Üdv mindenkinek Marseille mellől, srácok, itt mindenhol magyarok vannak! Király lesz a hangulat…

 • Luvya.