Korábbi hálóőr, civil életében közgazdasági programozó matematikus, így aztán egyértelmű, hogy ő a legnagyobb rajongója Arséne Wengernek. A KNOWS alapítótagja és szellemi vezetője, a Budapest is RED rendezvénysorozat megálmodója, és nem utolsó sorban kiváló szakács. Egy picit lassan beszél.

főszerkesztő

A KNOWS blogjának szerkesztője, a SPÍLER TV angol meccseinek szakértője, 2 méter magas, klasszikus fotelblogger. Ő a brutális hosszúságú elemzések írója, és Olivier Giroud rendíthetetlen védelmezője. A hangja rengeteg középfrekvenciát tartalmaz, így mindegyik mikrofon őt veszi.

A DIGI Sport TV szakértője, a nagyszerű Omlett du fromage bloggere, a francia futball hazai apostola. Robert Pirés góljain nevelkedett, régi vágású wengerista, igazi mesélő, a futball romantikus oldalának nagy kedvelője. Hangja, mint egy éppen kinyíló futball-lexikoné, olyan.

A KNOWS pubjának vezetője, valamint egyik tulajdonosa. Kreatív fejlesztő, online marketing szakértő, grafikus és pedál-őrült. Erősen geek, van egy csomó vicces GIF-je, ő felel az online felületeinkért, de a tévéket is ő szerelte fel a kocsmában. Orgánuma leginkább a lágy karamelléhez hasonlítható.

műsorvezető

A podcast szerkesztője, a Budapest is RED megmozdulások főszervezője, a KNOWS másik tulajdonosa, szabadidejében pedig troll, tehát ő a Facebook posztok írója is. A macskáját II. Arséne-nek hívják. A műsorban rendszerint folyamatosan röhög, legtöbbször a saját poénjain.