Csak azt akarom, hogy vége legyen (Crystal Palace – Arsenal 3-0)

Elfáradtam. Az előző két meccs után újra elkezdett pislákolni valamiféle reménysugár, hogy van még értelme lejátszani a szezon hátralévő meccseit, de tegnap este világossá vált, hogy az aprócska fellángolás csak egy hiba volt a Mátrixban. Ennek a csapatnak vége, és már csak az a kérdés, meddig fog tartani ez az állapot. Most pedig már nem is igazán tudom, hogy kire kellene haragudni. A játékosokra, akiknél látszólag már én is több erőfeszítést teszek bele a meccsekbe azzal, hogy keresek egy viszonylag jó minőségű sztrímet? Wenger, aki ezek alapján most már úgy tűnik végérvényesen elvesztette az öltözőt? A vezetőség, akik semmiféle érdemi kommunikációra nem hajlandóak a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, és végignézik amíg mindenki megőrül? A fene tudja, és ez a legfélelmetesebb az egészben.

Terápiás jelleggel még egyszer nekifogtam az esti meccs megnézésének, de most már ez sem működött. A félidőben kikapcsoltam. Szó szerint büntetés volt ezt újra átélni, pedig nem egyszer kínoztam már idén magam rosszabbnál rosszabb meccsek újbóli megtekintésésével, de ennek már semmi értelme. Hiába találják meg az ellenfelek könnyű szerrel az ellenfelet az Arsenal sokszor rémesen összeszedetlen játéka ellen, a problémát már nem lehet csupán a mágnestábla alá besöpörni. A Crystal Palace tegnap nemes egyszerűséggel kihasználta, hogy a védőink semmiféle segítséget nem kapnak, és Benteke végig terrorizálta őket. A Palace szinte végig a hosszú labdákra játszott, miközben minél több ember igyekeztek a belga köré mozgósítani, hogy a lecsorgó labdák után létszámfölényes szituációt tudjanak kialakítani. Egyszerűen hangzik, ugye? Az Arsenal mégsem tudott ezzel mit kezdeni, pont úgy ahogy támadásban is él nélkül, jól felépített akciót nem produkálva sikerült letudni a 90 percet.

Xhakát rendszeresen körbevették a szűken helyezkedő Crystal Palace játékosok, így az Arsenal sosem tudott gyorsan támadást felépíteni a saját térfeléről. A támadók szinte egyvonalban túl magasan helyezkednek, Özil visszalépéseit pedig egyszerű emberfogással védekezte le a Palace, aminek a hibalehetőségét szintén nem tudta kiaknázni az Arsenal. De érdekel ez még bárkit is?

Reggel az Arseblogon jelent meg egy kiváló írás a mostani helyzetről, amihez ha még belegebednék sem tudnék érdemben hozzátenni, szóval aki még nem tette meg, az kattintson és olvassa el. Ez a bizonytalanság ami körüllengi a klubot egyszerűen csak úgy orvosolható, ha történik valami. Jelenleg nem csak a szurkolók, hanem a játékosok is teljes bizonytalanságban játszanak, és hiába nyilatkozza le 3 naponta valaki, hogy mennyire bíznak Arséne Wengerben, ha ezt a pályán sehogy sem tudják megmutatni. Az, hogy a tegnap este kapitányi karszalaggal játszó Walcott képes lenyilatkozni a lefújás után, hogy az első pillanattól érezték, az ellenfél jobban akarja a győzelmet, semmi mást nem jelent, mint hogy nincs senki aki képes lenne rendet tenni a fejekben. Wenger hiába nem a világ legjobb taktikusa, de eddig pedagógusként mindenki nagyra tartotta, de most már ilyen értelemben sem csak rezeg alatta a léc, hanem konkrétan egy apró szellő választja el a darabokra töréstől. A játékosok egyszerűen elkényelmesedtek az általuk betöltött pozíciótól, a csapat reputációjától, az önismétlő és eredménytelen taktikától, és a védőhálótól amit Wenger font köréjük. Mégis miért szakadnának meg, ha senki sem vonja őket felelősségre? Persze nem arról van szó, hogy pusztán akarással szignifikánsan jobb eredményeket érnénk el, de egy mentálisan összeszedett gárdával közel sem produkálnánk ekkora mélyrepülést.

Itt az idő meghozni a helyes döntést.

A helyzet ismerős lehet 2011 tavaszáról, amikor az elbukott Ligakupa döntő után tavasszal csupán félelmetes 3 győzelmet tudott felmutatni az Arsenal. Wenger akkor sem tudta összerántani a darabokra hullott csapatát, miközben egyértelmű volt, hogy a csapat két sztárja, Nasri és Fabregas távozni fog a nyár folyamán. Ismerős a szituáció? A különbség az, hogy a Premier League akkori viszonyai között még ez is bőven elég volt a 4. helyre, most viszont a versenyhelyzet növekedésének köszönhetően erre már szinte esély is alig maradt. A helyzet amit most átélünk egyáltalán nem új, viszont minden eddiginél drámaiabban csapódik le. Wengernek pedig felelősséget kell vállalnia. Fel kell ismernie, hogy itt ő már nem tud segíteni. Itt már nincs helye büszkeségnek és dacnak. Tartom annyira bölcs és lelkiismeretes embernek Arséne Wengert, hogy képesnek tartsam arra, hogy képes önmagát feláldozni azért, hogy a klub kikerüljön ebből a siralmas helyzetből. Máskülönben úgy végzi, mint a raszta csávó a Sport szelet reklámjából, aki csak segíteni akar, de aztán mind tudjuk mi a vége a dolognak.

Példátlannak tartom, hogy egy klubnál amely jelenleg kiesőjelöltekhez is méltatlan eredményeket produkál, még mindig az edző dönthet a saját sorsáról. Ez kiváló példája annak, hogy az Arsenal Football Club jelenleg strukturálisan is mennyire rosszul van felépítve. Itt már rég nem csak edzőkérdésről van szó, de rövid távon egyelőre csak az vezethet előre, ha Arséne Wenger átadja a stafétabotot egy másik személynek. Mert van amit már ő sem képes megoldani.

Ez a szezon menthetetlen, én pedig már csak azt várom, hogy végre történjen valami, és legyen végre vége ennek a rémálomnak.


 • Molnár Péter

  Hát jah.

 • athlon29

  Ez a 22-es csapdája. Sajnos Wenger képtelen már felvenni a ritmust, és adom, hogy fel kellene állnia. Viszont annyi minden összpontosul az ő kezében, hogy egyszerűen lehetetlen lenne pótolni, hiába ültetnénk ide Allegrit, Tuchelt vagy Jardimot, és nem fogja tudni ellátni a wengeri feladatot. Az egészet úgy lehetne megoldani szvsz, hogy ha ő maga vezényelne le egy fokozatos átmenetet, amiben átadna bizonyos teendőket mondjuk egy sportigazgatónak. A gondot az okozza, hogy mintha valami elefántcsonttoronyban ülne AW, nem látja be, hogy ég a ház, és a – hírek/pletykák szerint – és minden változást ellenez, ez meg feszültséget jelent Gazidisszel is.
  Szomorú, de hát az elmúlt hetekből/évekről már jó viszonyítási alapunk van, mi várható 2019-ig, aztán majd meglátjuk.

  • jimboy

   én tartok tőle, h itt csak akkor lesz előrelépés, hogyha teljesen függetlenné tudunk válni wengustól. lehet erős, de szvsz nem szabad hagyni h bármilyen szinten legyen beleszólása bármibe is.

   • athlon29

    Ezt teljes mértékben adom, de sajnos túl egyszerű lenne eltávolítani/eltávolíttatni Wengert és beültetni a helyére akárki mást. Én nem akarok mindent Kroenkére fogni, mert nem Stan tehet róla, hogy a védelem amatőr hibák sorozatait követi el hétről hétre, de azért az is tegyük hozzá: ez a board totálisan inkompetens bármiféle döntés meghozatalára. Aki képes rá, azt meg most jogosan szedjük szét…

    • Ez igaz, de ahhoz képest egyre több hír érkezik egy sportigazgató kinevezéséről, ráadásul azok az edzők akiknél eddig puhatolóztunk sem épp kutyaütők, szóval talán nem basznák el annyira a váltást. Csak ehhez az kell, hogy Wenger rákényszerítse őket.

    • Woolwich

     Pedig saját magán kívül csak Silent Stan az, aki felállíthatja Wengert a padról.
     Én nem hiszek abban, hogy idén sikerül a top4, ami ugye eddig minimális elvárásként mindig összejött. Talán egy kupák és BL hely nélküli szezon után kicsit elgondolkodna Kroenke is. Bár ebben az esetben meg azt mondom, hogy ha se FA kupa se top4, akkor az öreg is be fogja látni, hogy az ő ideje itt lejárt és önszántából távozik.

     • athlon29

      Ugyan már, tudjuk, hogy minden meg lesz magyarázva. Paradox módon talán csak akkor sikerülne Wengert rábírni a távozásra, ha nyerne valami igazán nagyot. (Vagy még akkor se, sajnos Wenger önző, makacs és dacos, fél a nyugdíjtól, és ezért hajlandó beáldozni az Arsenalt is. Ez van.) Addig az egója nem tűri el, hogy a 7-ik helyről vonuljon vissza.

  • ZERO_L

   Gazidis-nek egyáltalán vannak saját gondolatai? Én nem látok benne többet egy egyszerű bábnál

   • athlon29

    Állítólag az összes sajtóanyagot ő találta ki, amik a napokban lejöttek, hogy ő változtatást akarna. Így akarja magát jobb fényben feltünteni a szurkolók szemében.

 • Auréliano Buendia ezredes

  Számomra óriási csalódás lesz, ha Wenger marad. Mert az azt jelentené, hogy ez az általam imádott ember minden kapcsolatát elvesztette a valósággal (nem vonok aktuálpoilitikai párhuzamot, de…). Egy önmagának felépített álomvilágban él, a tények, realitások nem érnek el hozzá. Ez pedig végtelenül elkeserítő és tragikus lenne.

  Nagyon remélem, hogy most már napokon, max. heteken belül bejelenti, hogy átadja a helyét másnak.

 • Trollséne

  big up és köszönjük az eddigi elemzéseket
  bízzunk benne, hogy augusztustól nem ennek a folytatását kell majd hétről hétre végignéznünk :

  • changemynamekukac

   olyan szép a hétvége, lehet családdal, természetben tölteni, okosodni. A májam is kezd helyreállni, hogy nem iszom annyit. Öregszik az ember na.

 • Wide open

  Csak egy dolog éltet perpill, hogy Cazorla majd megvált minket augusztustól (spoiler: nem fog).

  • jimboy

   hogy aztán szeptembertől ismét az augusztust várd?

 • titok84

  Allegrit szeretném. Most. Na jó, júniusban.
  Az a baj, ha nem lesz tragikusan rossz a helyezésünk, Papa maradni fog. És önmagában ez a tény szörnyű.

 • Mr. Dhoan

  Én tavaly törtem meg, amikor a Leszter előttünk ért be a célba… az legalább akkora fityisz volt szerintem, mint a 8-2, az 1000. meccs, meg a ligakupabukta. Az idei év csak jobban a Papa és a Board ellen hangolt.

  • changemynamekukac

   2014 tavaszán a földbeállást, még úgy ahogy el tudtam viselni. A minőségi upgrédnél engedtem el a dolgot teljesen, hogy ennyire balfaszok nem lehetünk. Azóta sem tudta az agyam felvenni a láncot, és inkább racionálisan nézem a történéseket, kicsit hátrébb lépve. A leszter elleni dolgon röhögtem, kínomban, de röhögtem. Spursi balfaszságok elértek a szintünkre (ok másokat még jobban elkapott). Idén már a nevetés sincs, sőt teljesen nyugisan hagyok már ki random meccseket, és szervezek helyette más programot bűntudat nélkül. Utána ránézek a kommentmezőre, abból meg kitűnik, hogy ugyanolyan szar volt a meccs mint máskor, szóval nem veszítettem semmit, cserébe élvezetesen telt az este/délután. Biztatok erre mindenkit a szezon hátralévő részére. Augusztustól meg reméljük a legjobbakat.

 • Már most jönnek a klubtól a nyári 200 milliós PR cikkek, természetesen Wengerrel. Szóval meg lehet nyugodni, lófasz sem lesz még itt egy pár évig.

  • jimboy

   valami parasztvakító igazolás azért csak lesz

   • changemynamekukac

    vagy Sanchez-Özil el(igazolás) az is parasztvakítás mondjuk.

    • jimboy

     rosszabbak nem leszünk, mint most

   • Gordon Cole

    Hat nem tudom. A Peet altal hivatkozott PR cikkek olyan neveket dobtak be, akiktol – talan egy kivetellel – meg az Everton szurkolok se jonnenek lazba (Lacazette, Zaha, M. Dembele, Tierney, Pickford). Persze lehet, hogy ez a lista mar az EL-realitasokat tukrozi.

    • jimboy

     középszerű edzőnek középszerű focisták valók?

  • BVick

   Valaki jol fogalmazta meg itt korabban, kicsit ataludtak a bejelentes lehetoseget a kalapacsos meccs utan.
   Most aztan nem lesz konnyu megtalalni a megfelelo idopontot, hogy mosolyt lehessen eroltetni az arcokra a kezfogas melle.

 • ARSNL

  Exkluzívban hozták reggel, hogy Overmars lehet az új DoF! Ebben az opcióban azért látok némi fantáziát, Piressel ellentétben, akinek semmilyen hasonló jellegű tapasztalata nincs.

  • Gordon Cole

   A forras (Mail) miatt azert fenntartassal kell kezelni, de az alabbi jellemzes alapjan illene a kepbe. 🙂

   However, despite the club’s financial growth – partly down to sales, four consecutive seasons of Champions League football, a new domestic television deal and further commercial operations – he’s earned the nickname “Marc Netto” due to his frugality and reluctance to spend often citing a lack of value in the transfer market.

   https://twitter.com/Squawka/status/852127156964478976

   • ARSNL

    A forrással kapcsolatban persze lehet kérdőjel, de arra jó, hogy kicsit elfilózzon rajta a szurkoló.

    • changemynamekukac

     nst-n volt, diri linkelte azt hiszem. Origós, mondjuk nem értem, hogy egy aránylag korrekt cikket hogy tud az a lap még lehozni, de az utánpótlás rész elgondolkodtató.

     http://www.origo.hu/sport/futball/20170329-a-holland-labdarugo-valogatott-hanyatlasanak-okai.html

     Ok dofnak jön, meg volt is errefelé játékos, de ott is Papa-féle játékoskiválasztás és menedzselés mehet. A rosszat észreveszi a jót, meg elengedi.

     • ARSNL

      Én nem látom a kapcsolódási pontot Overmars munkája, és a holland labdarúgás kollektív hanyatlása között.

     • changemynamekukac

      A kapcsolódási pont, hogy már az Ajax akadémia sem az az Ajax akadémia minőségben, ami a fejünkben él.

     • ARSNL

      Minőségében nem, de ezt sok tényező befolyásolja, többek között az is, hogy már a nagy klubok is felismerték az utánpótlásnevelés jelentőségét.

 • ZERO_L

  Nketiah tavaly után ismét 20+os szezont tol…

  most “csak” egy mesterhármast hozott össze a City ellen u18-ban, úgy hogy kihagyott egy tizit is (nyertünk 4-3-ra)

  elnézve a csatárposztunkat, biztos lesz lehetősége megmutatnia magát a köv 1-2 évben a felnőttek között, addig meg úgy kéne rá vigyázni mint a hímes tojásra

  https://twitter.com/Arsenal/status/852146197552914432

  • Definitely Maybe

   Pedig ez szokatlanul eros City kezdo volt az U18 ligaban (leszamitva a serult legjobb CB-t), lathatoan ramentek a rajatszas gyozelemre, de ezzel az eredmennyel ez alighanem eluszott.

  • Az ilyeneket azért érdemes úgy kezelni, hogy Afobe is hozott 30 gólos szezonokat korosztályos szinten, aztán PL szinten meg egy jó alsó középkategóriás arc lett belőle.

   • ZERO_L

    de pont ez az, hogy nem szezonokon keresztül teljesített, volt egy nagy kiugrása u18-ban aztán az megalapozta a hype-ját, Nketiah most már plusz egy igen produktív szezonnal többet tett le

    egyébként nyilván még baromi hosszú út áll előtte és simán megsérülhet többször is (ami Afobe-nak is limitálta a karrierjét), de ekkora csatártehetség nem tudom mikor volt az akadémiánkról

    • jimboy

     azért az akadémiáról kijövő játékosainktól nem dobta le senki az ékszíjat

 • Márton János

  Na végre belátod (belátjátok?) Hogy jó ideje edző kérdés is van a levegőben. Persze a játékosok egy lyukas garast sem érdemelnének. Még zsoldosnak se lehet ezeket nevezni,mert még a kurva pénzért sem hajlandóak hajtani. Szánalmas banda annyira középszerek,hogy kb a palaceba férnének be vagy még oda se. Theo nyilatkozata meg nonszensz . Keownék idejébe ugrálóköteleztek volna a beleivel kb. A vezetés a másik probléma a jenkivel gazidisel meg a többi patkánnyal akik szemen köpik a szurkolókat azok meg egymást csépelik a stadion előtt (ami nem történt meg csak a média fújta fel ugyanis pont mellettem volt amimor a robbie elfutott mert megkergette őt 3 tag akikkel nem akart interjút csinálni. Szóval mindent azért mindent nem kell elhinni)! A másik idén többször kaptunk 3 vagy annál több gólt mint ahányszor rúgtúnk ráadásul papíron kisebb csapatoktól. Plusz a bayern 3 meccs 15:3 vicc. Ez nem nagy csapatra vall és ahohy te is leírtad semmilyen terv nincs arra,hogy wenger után hogyan építenék fel a klubbot. Egyszerűen át lett baszva mindenki évekkel ezelőtt és ez most ütközött ki . Illetve a korábbi jobb helyezések is inkább a riválisok botladozásainak volt köszönhető sem mint a mi sziporkázó meneteléseinknek (tisztelet a kivétel) most ez megszűnt és lám itt tartunk. Ahol tartottunk chamakhokkal,silvestrekkel pedig papíron jobb csapatunk van elvileg akik a legyőzhetetlenekkel is felvennék a versenyt. Ők szétcincálnák ezeket.

 • Bálint

  Tesóm meg Roma drukker. Tudunk választani 😀
  http://index.hu/sport/futball/2017/04/12/mazlifaktor_a_bl-ben/

 • Frimpong

  +1 Peet

 • Woolwich

  Nem is értem miért nem ő váltja Wengert?
  https://twitter.com/442weets/status/852136623055794177

 • Balázs Kozó

  Szomorú vagyok, hogy a köv hét vasárnapi veretésre nem gyüttök 🙁

  • ZERO_L

   Astoriánál lesz a meccsnézés? kicsit erősnek érzem ezt a 3km-es sétát a Hősökről

   • Balázs Kozó

    Az első alkalommal kb az operáig vonultunk.

    • ZERO_L

     tudom, ott voltam 😉

   • Dürerbe megyünk.

    • ZERO_L

     remek 🙂

     egyébként fel a fejjel, ha bejutunk a döntőbe, meg lesz az ezres létszám 😀
     (főleg ha a csirkések is)

 • Gordon Cole
  • jimboy

   nane

   • changemynamekukac

    #knows

   • titok84

    Nem értek egyet. Eladnánk 40-50 milláért. aztán vennék 35-ért valakit, aki fele annyit sem érne. Persze közben hírbe hoznának minket három 80 millás spílerrel.
    Másrészt az ő megtartása hátha Sampaoli érkezését jelzi..

   • Mr. Dhoan

    Az egyik legjobban fizetett játékos lenne a világon így…. őőő kicsit én is túlzásnak érzem.

    • Bill F Murray

     sztem nem lenne gáz, pár év múlva átlagos lesz a 300k-s sztárfizetés. ás ha a 250 elofgadható akkor az a 50k plusz ami évi 2 és fél millió már nem? ami fura lenne hogy kb 10x annyi lenne a fizuja mint egyes csapattársainak, de minden nagycsapatnál van ilyen és ők meg tudnak birkózni ezzel, akkor nekünk is meg kell ha velük akarunk versenyezni

     • Mr. Dhoan

      Az oké, hogy ez a trend, de Messi kaliberű arc keres ennyit in-Europe. Sanchó azért nem ennyire jó játékos, hogy 300k-val rohangáljon szerintem.

     • Bill F Murray

      emiatt ne aggódj, messi most fog aláírni új szerződést, ami csáncsiénál jóval magasabb lesz

     • jimboy

      az a gond, hogy ezen csapatoknál legalább 3-4 olyan játékos van, akik teljesítmény alapján meg is érdemlik azt a pénzt. nálunk 1 sincs

   • ARSNL

    Tök logikus, hogy ha adott egy klasszis a keretben, aki értéket képvisel, és a csapat egyik legnagyobb sztárja, akire a főbb stat. mutatók alapján többé-kevésbé idén sem lehet panasz, akkor annak bedurrantunk egy ilyen szintű ajánlatot. Egyébként a ligába befolyó óriási mennyiségű pénz ezt generálja, nem hiszem, hogy ezen nagyon meg kellene lepődni.

    Spúrkodásról beszélni a tavaly nyári átigazolási szezon után nem lehet, és olvasva a pletykákat valószínűleg az előttünk álló transzferidőszakban is vastagon fog fogni az a bizonyos toll.

  • Trollséne

   eddig nem az volt kifelé kommunikálva, hogy a klub nem borítja a bérstruktúrát és még 200 fölé sem megyünk?
   van baj, nem kevés

  • Trollséne

   “How much is that per year?”
   “More than you.”

   https://youtu.be/onKWrXXDtLE?t=749

  • penito

   most lesz az, hogy Wegner edzői deficitével keletkezett lyukat próbáljuk meg pénzzel betömni, egyre kevesebb sikerrel.

 • Gordon Cole

  Kolasinac allitolag alairt. Az Evertont es a Milant sikerult tullicitalni (fizetesben, amugy free transfer).

  https://twitter.com/ed_aarons/status/852978479402541057

  • Woolwich

   Amennyire én követem a Bundást azért Kolasinac nem egy Ricardo Rodriguez.
   Na persze nem is kerül 25+M-ba, ami Wengernél még mindig fontos szempont…

   • Gordon Cole

    Itt egy rovid preview, hogy nagyjabol milyen jatekost kapnank vele.

    http://news.arseblog.com/2017/04/who-is-sead-kolasinac-and-what-kind-of-a-player-are-arsenal-getting/

    Ami talan elsore feltuno, az hogy egy fullback-hez kepest milyen eros fizikumu, de ez kevesbe megy a gyorsasaga rovasara. Inkabb a vedekezeset dicserik, a tamadojateka meg work in progress, de allitolag az idei szezonban ebben is fejlodott. Ami kockazat, az a korabbi ACL serulese.

    Szoval valoszinuleg egy jo alapanyagot kapnank, de a potencial kiaknazasahoz kellene a megfelelo rendszer, coaching, szoval…

    • Woolwich

     Pont most olvastam én is.
     “Already suffered a serious injury, ruled out for over five months after rupturing his cruciate ligament in 2014.”
     Így már minden ok, illik a csapatba 🙂
     Viccet félretéve még mindig nem tudom hogyan értékeljem ezt az igazolást.
     Bár kiemelik, hogy a 3 védős rendszerben biztatóan mozgott (21 meccs, 3 gól, 5 assziszt), de ugye mi még egyszer sem próbálkoztunk ilyen felállással és ki tudja, hogy egyáltalán tervez e ilyennel az öreg?

     • Gordon Cole

      Vedekezes szempontjabol latnam benne a raciot a jelenlegi rendszerben is. Iden eleg sok golt kaptunk Monreal oldalarol, ami persze reszben az LW-k elegtelen vedomunkajaval magyarazhato, de sokszor vertek meg Nachot egy az egyben is, ezen a teren a bosnyak upgrade lehet.

   • skiz

    hát, ha kettőjük kéne most választanom és mondjuk ballparakwise hasonló lóvémban lenne a két ember, jó eséllyel kolát vinném.

    • skiz

     amúgy parádé, ahogy a benfica egy vödörnyi finomfőzeléket se tud 30 milliónál kevesebbért elnyomni a piacon, a schalke ingyér’ osztogatja ezeket az arcokat

 • Woolwich

  “I’m here to give the players a kick up the arse and win games. I have 40
  years of experience. Practice makes perfect, that is my way.”
  https://twitter.com/markbeard37/status/853187258035449856

 • white__widow

  Leszarom

 • Mityu

  Az edzésen készült képeken látható mezkiosztás alapján holnap Ramsey, Ox és Giroud is a kezdő 11-ből figyelhet

 • BVick

  Mi lesz itt Belaim..? Nyakig er a szar, es lotyogtetik..

  • titok84

   Ami biztató: nem látszik, hogy volna lejjebb. 8.-ak leszünk? Na és?

   • Gordon Cole

    Na ez az, hogy mar 8.-ak se lehetunk, igy nem tudjuk az EL-t elkerulni. Marad a csata az Evertonnal a direkt EL csoportkorert. Tasty.

 • Trollséne
  • BVick

   10pont hatranyt ugyebar koztudottan dolgoztunk mar le papiron gyengebb brigaddal, itt van ma az alkalom elkezdeni a 11et ledolgozni 😉

   • Trollséne

    Ehhez 30-án nagyon földhöz kéne csapni őket a Lane-en, ami ugye az utolsó NLD lesz a jelenlegi stadionjukban… Fingers crossed, de nem vagyok túl optimista

    • BVick

     Hat jah, cselezkij csak ossze szedi magat ellenuk, szoval azert lesz meg pont hullajtas naluk is. De belatom kisse biliben a kezem

 • Trollséne

  lö 3 kh-s felállás
  Walcottnak meg sokba került az a meccs utáni nyilatkozat

  https://twitter.com/Arsenal/status/854031729727852544

  • Mityu

   Nem hittem volna, hogy megéljük Wengus alatt a 3 védős felállást, kellően kétségbe lehet esve az öreg. Nekem tetszik, viszont ha ez sem fog működni, akkor már valószínűleg semmi …

   • titok84

    Nekem tetszik, de jobb bunkóban tényleg Gabriel volt az egyetlen opció?

    • Mityu

     Ha Merte játszana, akkor az lenne a baj, Bellerin pedig inkább a futó pozíciójában lenne otthon szerintem, mint ebben a kvázi-középhátvédben

   • Trollséne

    csak Kos ki ne dőljön, mert akkor kártyavárként omlik össze az egész (ha vissza is állna 4 védőre, azért Holding-Gabriel középen, hát ööö), de hátha nem üt be a szar

    • Trollséne

     mesélj még köcsög

   • jimboy

    tegnap leszimulálta a meccset FM-ben. ott biztos aratott vele

    • Mityu

     de remélem a 14-ben tette, mert abban a G. Ramírez-Downing-Negredo trió legalább annyira god mode-ban játszott, mint amilyet mostanában a védelmünk csinál az ilyen szintű játékosoknak

  • Bálint

   Teszteli a taktikáját a kövi szezonra 🙂

  • Frimpong

   Mustafival mi van?

  • ZERO_L

   4-3-3 dont fos

 • Bálint

  Szép volt Chubi!

  Akpom has now been involved in two successive promotions to the PL in two years, after helping Hull City win the Play-Off Final last season.

  • Woolwich

   Csak úgy szórta a gólokat ahogy látom 🙂

   • Bálint

    Kabala 🙂
    Örüljünk már az apró sikereknek

 • Woolwich

  Amikor valami új felállással próbálkoztunk az utóbbi években általában 5-6 meccsig nagyon nem úgy tűnt, hogy működni fog a dolog – volt, hogy utána sem.
  Ma sem várok csodát ettől a 3 védős rendszertől.

 • BVick

  Minden adott egy jo kis 4:4hez

 • Bill F Murray

  Mr 300k!

 • white__widow

  Sanchezzzzz, adjuk meg a 300at

 • Woolwich

  Chamberlain után Gabriel is megkapta a maga sárgáját. Szép lesz az utolsó 20 perc 10 emberrel…

 • Balázs Kozó

  Jó lesz ez végső eredménynek is.

  • jimboy

   ez se olyan rossz

 • Frimpong

  Rambó valami irgalmatlan szar

 • white__widow

  Jeeee

 • Frimpong

  fasza

 • Bill F Murray

  ez nem kos szezonja 🙁

 • white__widow

  Kibaszott lófasz ahogy védekezünk, wenger, geci, csinálj már valamit bazmeg

  • Bill F Murray

   4 trágár szó <3

   • white__widow

    bunkó napot tartok

 • Trollséne

  Sancheznek kurva nagy prémiumot fizethet a Nike, az idei naptári évben kurva sok labdát ad el

 • Trollséne

  legalább az alibisarkazás örök Ramseynél

 • white__widow

  O_0 joobbal

 • Frimpong

  na

 • Charlie Mops

  Nocsak.. még a végén kettőből egyszer csak megverünk egy olyan csapatot, ami 22 gólt rúg 31 meccsen.. (vagy kapunk tőlük min. kettőt..)

  • Trollséne

   és utoljára 4 hónappal ezelőtt nyert bajnokit…

 • titok84

  Rambó belejön lassan.

 • Woolwich

  3 hónap után sikerült újra bajnokit nyernünk idegenben.
  Január 14-én a Swanseat sikerült legyőzni. Azóta 4 meccsből 4 vereség volt a mérleg.

 • BVick

  Ox a meccs utan marad gyakorolni egy kicsit.

 • Frimpong

  Agyvérzéses győzelem végre

 • ZERO_L

  Addig edes mind1 milyen fellasban jatszunk, amig marad ez az allva nezzuk ahogy a tobbiek passzolgatnak felfogas

 • Woolwich