Bromance (Watford – Arsenal 1-3)

Így a harmadik forduló környékén éppen ideje volt, hogy az Arsenal végre behúzza az első győzelmét 2016/17-es szezonban. Már a kezdőcsapatok kihirdetésekor érezni lehetett, hogy támadásszervezésben fejlődés várható az Ágyúsoktól, hiszen Özil visszatérése mellett a védelem előzz ezúttal Xhaka oldalán nem Coquelin, hanem Cazorla kapott lehetőséget. Ez a fajta támadóbb felfogás pedig indokolt is volt, hiszen a Watford a várakozásoknak megfelelően nem épp támadó felfogásban lépett a pályára. Walter Mazzari a tőle megszokott 3-5-2-es felállásban pakolta fel a játékosait a gyepre, így a középpálya közepén a két csapat 3 középpályása papíron egy az egyben nézhetett volna farkasszemet egymással, viszont főleg az első félidőben a pálya minden pontján képes volt emberfölényes szituációkat kialakítani. Mivel Giroud elvileg még mindig nem teljesen fitt, ezért ismét Alexis Sánchez játszott a középcsatár helyén, de ez főleg Özil játékának köszönhetően sokkal jobban működött, mint az előző meccseken.

Utólag teljesen egyértelmű, hogy a Watford az első félidőben mutatott borzalmasan passzív labda nélküli játékával tökéletes öngyilkosságot követett el. Rendszeresen túl sok időt hagytak az Arsenal labdás játékosának, illetve a vonalak között is rendre hatalmas területeket hagytak, így Xhakának és Cazorlának iszonyatosan könnyű dolga volt, hogy megjátssza az ide behúzódó Oxlade-Chamberlaint, a visszalépő Alexist, vagy éppen Özilt. A Watford ezen stratégiája azt is lehetővé tette, hogy szinte laboratóriumi körülmények között csodáljuk meg, hogy mik Granit Xhaka erősségei. Mivel ezen a meccsen rendre jóval több lehetséges passzopció közül választhatott, a svájci albán látványosan demonstrálta, hogy mindenféle távolságra képes hajszálpontosan passzolni, ez pedig a támadásszervezés első harmadában létfontosságú. Xhaka a meccsen 87 százalékos pontossággal passzolt, 9/6 pontos hosszú labdája volt, valamint kialakított egy helyzetet is, ami szintén egy mélységi indításból keletkezett. Ezeken a számokon még lehet javítani, de az Arsenal tavaly ordított egy ilyen típusú játékosért, és most végre megkaptuk. Azonban tegnap nem csak Xhaka próbálkozott hosszú indításokkal. Az egyébként védekezésben is remekül teljesítő Rob Holding 7/4 sikeres átadást jegyez, ami nem rossz egy olyan 20 éves játékostól, akinek ez volt mindössze a harmadik meccse a legmagasabb szinten.

A videó kitűnően demonstrálja, hogy ilyen pontos passzokkal milyen könnyedén lehet akár egyszerre több védelmi vonalon is áthatolni. Xhaka és Holding pedig képes is arra, hogy rendszeresen ilyen labdákat osztogassanak.

Az viszont egyelőre kérdéses, hogy olyan csapatok ellen, amelyek ennél jóval nagyobb nyomást akarnak majd kifejteni a középpályásainkra és a védelmünkre -ennél fogva pedig jóval kevesebb idő lesz kivitelezni ezeket a passzokat – vajon milyen hatékonysággal sikerül majd mindezt kivitelezni? Továbbá azt se felejtsük el, hogy Cazorlának mennyire fontos szerepe volt abban, hogy ezúttal ennyire hatékonyak tudtunk lenni a pálya közepén. Coquelinnek ellentétben sokkal hatékonyabban vett fel jó pozíciót a pályán, a kettejük közötti technikai különbséget pedig nem is kell ecsetelnem.

passing

Az ábrán kiválóan látszik, hogy amíg a Leicester elleni meccsen Coquelin szinte passzív figura volt a labdajáratásban, most a Watford ellen Cazorla ugyanazon a poszton központi figura volt az Arsenal játékában. 

A meccs megnyerésének a kulcsa viszont egyértelműen Özil jelenléte volt, akinek a segítségével Alexis játéka is jelentősen feljavult. Lehet, hogy unalmas minden alkalommal elolvasni, de egyszerűen nem lehet eléggé a fejekbe sulykolni, hogy Mesut Özil az Arsenal legfontosabb játékosa. A német olyan mint a fokhagyma. Egyszerűen mindent jobbá tesz. A jelenléte egész egyszerűen szintlépést jelent bármely csapat számára. A játékintelligenciája és a technikai képzettsége a legtöbb futballista fölé emeli. Ezen a meccsen pedig leginkább az eszére volt szükség, és Alexis profitált belőle a legtöbbet.

özilalexisswitch

A Leicester City elleni meccsen az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy amikor Alexis kihúzódott a bal oldalra, középen senki nem foglalta el a helyét, illetve senki sem érkezett mélységből a középpályáról, akinek be lehetett volna tenni a labdát középre. Itt még csak a meccs elején járunk, de amint Alexis kint van a bal oldalon, Özil azonnal beindul a védelem mögé az üres területre. Itt még ugyan lesen kapja a labdát, de a harmadik gólt is hasonló szituáció előzte meg.

özilalexisswitch2

Alexis ismét a bal oldalon kap labdát, a Watford védője azonban teljesen passzív, még csak meg sem próbálja leszerelni. Özil ahelyett, hogy szintén kihúzódna a szélre, egyből beindul a középen hagyott üres területre. Holebas borzalmasan helyezkedik, így esélye sincs időben odaérnie a berobbanó játékosra, aki teljesen tisztán fejelve szerzi meg az Arsenal harmadik gólját. 

A félidőre tehát jelentős előnnyel vonulhatott el Wenger csapata, míg a Watford helyzete szinte teljesen reménytelennek látszott. Viszont ahogy már rengetegszer úgy a szünet után az Arsenal teljesítménye is jócskán visszaesett. Ebben nyilván lehet egy tudatos döntés is, hiszen három gólos előny birtokában nyugodtan vissza lehet állni védekezni, és keresni a kontratámadások lehetőségét (Pérez leigazolása jelzi, hogy ez Wenger egyértelmű jövőbeli szándéka). Bőven meg is voltak az Arsenal lehetőségei ellentámadások után, hogy újabb 2 vagy akár három gólt is szerezzenek, viszont a védekezés túlságosan is széles volt, a két középpályásnak túlságosan nagy területet kellett levédekeznie. Ebben a helyzetben hiányzott Coquelin, aki a gyorsaságával és energikusságával ilyen helyzetekben is hatékony tud lenni, de egy jóval kompaktabb védekezés is sokat javíthatott volna az Arsenal helyzetén. Szerencsére a Watford hiába váltott szerkezetet is a második félidőben, mindössze egy szépítésre futott tőlük, hála többek között Cech bravúrjainak is. Wenger pedig Elneny pályára küldésével végleg lezárta a meccset. Muszáj azonban felhívni a figyelmet az első és a második félidő közötti óriási különbségekre. 

watars1st

watars2nd

Akit még mindenképpen ki kell emelni, az nem más, mint Theo Walcott. Azon felül, hogy remek gólpasszt adott Alexis Sáncheznek, a mezőnymunkája is kiváló volt.  Ezen a meccsen 1 sikeres szerelés, és két lefülelt passz fűződik a nevéhez, de ezen felül is folyamatosan ott lóg az ellenfelek nyakán, és a zavaró repülései nem egyszer vezettek labdaszerzéshez. Ha pedig az eddigi három meccset összességében nézzük, akkor sem lehet sok panaszunk Walcott játékára, aki jól láthatóan bizonyítani szeretne Wengernek, hogy érdemes rá számítani. Nyilván limitált eszköztárból dolgozik, de 3 meccsen eddig 1 gól és 1 gólpassz a mérlege, miközben a mezőnymunkája is kifejezetten példás. Ugyanilyen jókat már nem mondhatunk el Oxlade-Chamberlainről, aki ezen a meccsen is nagyon szürkén játszott.

Összességében tagadhatatlan, hogy az Arsenal megérdemelten nyerte meg a meccset, és így azért jobb szájízzel várhatjuk a következő fordulót, amire a válogatott meccsek miatt két hét múlva kerül sor. A Southampton ellen pedig talán már a pályán láthatjuk az új igazolásainkat is Mustafi illetve Lucas Pérez személyében.


 • Frimpong

  Alapvetően egyetértek. Aki még egyértelműen gyenge volt, az Monreal.

  • titok84

   Lehet, hogy Gibbsnek kellene esélyt adni, talán Nacho is magához térne.

 • Bálint

  Mustafi (és gondolom Perez) kedden lesz bejelentve, előbbi 5 éves szerződéssel. (német Sky)
  Mi még a kész átigazolásokat is elhúzzuk 🙂

  • white__widow

   Leszámítva, hogy ezt már lezárhattuk volna egy hónapja, én kurvára örülök főleg azért mert amellett h hiányposztokra igazoltunk az öreg mentálisan elég felhúzott kis playákat (főleg xhaka és mustafi) zsákolt be ami nagyon hiányzott már az arsenalból.

   • ZERO_L

    hát ja, de mondjuk a legnagyobb problémánkat egy 27 éves, egy darab értékelhető szezont letudó spanyol virgonccal orvosoljuk
    (de nem spoilerezek 😀 )

    • Kapsz is majd tőle olyan knows-t, beszarsz. 😀

    • titok84

     A táblázatot érdemes átnézni. Jó kis számok ezek, ez nem véletlen…
     http://arsenalbanter.com/impressive-photos-stats-show-lucas-perez-is-better-than-giroud-griezmann/10876

     • ZERO_L

      én nem is a tavalyi szezonját vonom kétségbe, de azért nem tegnap óta követjük a futballt, láttunk már ilyet és olyat is, hogy a PL-ben sokkal nagyobb hype-al körülvett spanyol ligában ásznak számító csatárok simán felsültek

      csak azt nem értem, ha ennyire már már kriminálisan képtelenek voltunk a helyzeteinket belőni tavaly, akkor miért nem mentünk rá jobban egy biztosabb csatár opcióra

      kp-n is gond volt, oda jött egy biztos igazolás Xhaka személyében a csatár valamiért sokadlagos prioritást élvezett

      ettől még bejöhet és nem is a srác ellen szólaltam fel, csak ezt a stratégiát furcsállom

 • Trollséne

  Remélhetőleg mindenki túléli majd a válogatott meccseket és Novemberig sikerül úgy nyomni a csapatnak a pedált, hogy ott legyünk a tűz közelében, ami a bajnokságot illeti.

  • titok84

   Szerintem az öt pont hátrány már most nem kevés. Olyan, mintha Papa nem tudná, hogy augusztusban már játszani kell…

   • Trollséne

    Abban igazad van, hogy Wenger szarjon sünt, amiért ennyire belealszik a rajtba, viszont a ponthátrányt máshogy látom:

    Chelsea: újonc Burnley-resetelt Watford-dögrovásos WHU
    MU: manageri mágia által bennmaradt, egyik legolcsóbb kerettel rendelkező Bournemouth-managerestül lerabolt Southampton-újonc Hull
    M.City: csak tavasszal focizó, pár héttel a rajt előtt managert váltó Sunderland-2016 második legnagyobb szarja Stoke-dögrovásos WHU

    Mellé nem kevés elköltött zseton, viszont ezek ellen a csapatok ellen ebben a formában szerintem ez volt az elvárható minimum, hogy 9 ponttal álljanak. Amennyiben valaki akár csak egyet X-el, az angol sajtó már repítette volna felé az élesített szargrántátot. A java még csak most jön, nekünk pedig, ahogy fentebb írtam egy könnyű periódus következik. Hasonló hatékonysággal kell pofozni a kicsiket, ha komolyan akarunk valamit.

    • changemynamekukac

     azért ezek ellene a potenciális kiesőjelöltek ellen mindig ősszel kell játszani, sőt januárig megcsinálni az oda visszát. Februártól ég a talpuk alatt a föld, és mindenkitől veszik el a pontokat.
     Könnyű periódusok végén, nagy meccsek előtt szokott lesérülni valaki, mert rotáció 0, és agyon vannak a használva a BL-PL menetben. Elkapott téged is a gépszíj, egy meccs, meg két igazolás elég volt. 🙂

     • Trollséne

      Nem kapott el, egyenlőre még etetem a reményhalat, egy szokásos tavaszi leolvadás esetén meg már nem is kell out-ozni, ha nem blöffölt akkor megy magától a Papa. Szerintem egyáltalán nincs ez túltolva, ami a bizakodást illeti. Egyszerűen annyi, hogy a fentebbihez hasonló állapotban lévő ellenfelek ellen tőlünk is ez az elvárható minimum a _viszonylag_teljesen_egészséges_kerettel.

     • changemynamekukac

      hát nemtudom, a tapasztalat meg az évek azt mondják, hogy az ilyen szeptember-október topoftheleag end of the year dolgokat engedjem el, mert márciusra úgyis fejjel állunk bele a földbe. Most jött egy jó védő, Holding is fasza, Kos is (ki fog üln a padon?) Monreal eddig nem annyira, Gibbsel ha kell rotálni, és tavaly egy fasza szezon volt, idén nem lesz az, akkor coppancs. Teo sem javult meg szerintem, Ox ott van, ahol tavaly volt. Lopezt meg láttam a Deporba, ide kevés lesz. Ha hoz 10-12 gólt, én örülök, de ennél szvsz nekünk jóval több kellene. Ráadásul ő inkább kontrajátéknál lenne hasznos, azt meg Wenger mostanság nem tolja. Szumma szummárum, nem annyira fasza ez a dolog eddig. Jah búnusztipp. Szezon negyedén, vagyis 9 meccsen tuti hiányozni fog a mi jó Jackunk.

     • Mityu

      Jó, azért Wilshere sérülésére tippelni már nem olyan nagy tudomány, ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy az első 20 hely valamelyikén végzünk 🙂

     • changemynamekukac

      😀 de akkor nem értem, hogy miért van nálunk még mindig?:) Amúgy viszont tavalyi év, hogy szezon harmadát tippeltem, és a 90%-t hagyta ki az kemény volt. Most csökkentettem a penzumot, hátha többet lesz velünk.

 • white__widow

  jó poszt

 • white__widow
  • Bálint

   Én azt tippeltem, hogy minden mutatóban már túlszárnyalta tavalyi énjét.

   • white__widow

    Sam be is hívta

 • faja1234

  fasza poszt!
  és az a passing map gyönyörű

 • Mityu

  TO munkája beérett, csak el ne bízza magát

  https://twitter.com/Arsenal/status/769974561978843137

 • Bill F Murray

  Na leicester közben megvette Slimanit 26M fontért. Azért kicsit parázok hogy a Péreznél jobban fog beválni valamelyik másik nagy pénzért vásárolt csatár.
  Leicester: Musa 17m, Slimani 26m
  Spurs: Janssen 19m
  City: Gabriel jesus 27m (ő asszem csak télen csatlakozik)

  MU: Ibra
  West Ham: Ayew 20m, Zaza 25m
  Chelsea: Batshuayi 33m
  Swansea: Borja Baston 15m
  Crystal Palace: Benteke 30m (jó, ez biztos nem jobb üzlet Pereznél :D)

  • Mityu

   Giroud: felbecsülhetetlen, minden másra ott a mastercard

  • white__widow

   ha annyit hoz mint zsuzsi már elégedettek lehetünk, 17 milla lófasz pénz manapság

  • changemynamekukac

   ‘Egyszezonosok’:
   Volland 17 milla €
   Gomez 7 milla hohohóóóó
   Dost 10 Milla
   Milik 32 milla
   Dzeko 11 milla
   El Shaarawy 8 milla
   Yedder 9 milla
   Vazquez 15 milla

   Persze Gamerio 32 millás árához képest jó üzlet, de ő nem is egy szezont futott eddig jól.

 • Bill F Murray

  “I did not see Per for a long time because he quit international football but I talked to Mesut,” Mustafi told Sky Sports in Germany.

  “He told me everything I wanted to know. Everything was positive, so I was convinced very fast. It did not take much.
  Özil csak nem akar annyira lelécelni ezek szerint

  • Woolwich

   Mostanában feltűnően jó kedve van. A pályán sem hisztizik annyit, mint szokott + a közösségi médiában is folyamatosan pozitív üzeneteket oszt meg.
   Ettől függetlenül, ha neki és Sancheznek is lesz egy legalább átlagosnak mondható szezonja és nincs bajnokság vagy BL (muhaha) akkor nagy szarban leszünk jövő nyáron…

  • ZERO_L

   még szerencse, hogy nem Avi kuzintól kért tanácsot

   https://www.youtube.com/watch?v=J5qPHsvGMQI

 • Bill F Murray
  • white__widow

   teljesen fasza főleg h holdingban 2-3 meccs alapján cbk-ént nagyobb potenciál van

   • Charlie Mops

    2-3 meccs alapján Chambers-ben is nagyobb volt.

    egyébként tényleg jó ez így, remélem tanul belőle sokat, Chambers hosszú távon több mint használható szvsz.

    • white__widow

     ez így igaz, remélem 2x nem lépünk u.abba a szarba

  • Trollséne

   Érthető, sérülésektől elvonatkoztatva 6 középső védő azért már a ló túlsó oldala lett volna, még úgy is, hogy Chambers tavaly inkább back-up RB volt.

 • Bill F Murray

  Wenger said: “We bought two players… Mustafi and Perez We will integrate them into the team, it was a lot of hard work, there are no plans for further transfers.”

  • Balázs Kozó

   Jókor jön a válogatott szünet. Perez tuti nem megy a válogatottba, őt szerintem nehezebb dió beépíteni a csapatba.

  • changemynamekukac

   hát azért egy last minute Draxler-Meyer deal elférne

 • BVick

  Urak, mi van itt?!?
  Lemegyek 10 napra a terkeprol, visszajovok es mar vannak pontjaink, igazolunk kettot, meghozza hianyposztokra, es meg TO is focistara emlekezteto dolgokat muvel..? Ezek szerint megnyerjuk a PLt..

 • ThimLife

  Nem értem hogy sokan miért akadnak ki,hogy Wenger Chambers kölcsönbe küldi, főleg az első osztályba.
  Jelen esetben itt úgy sem kapna folyamatos lehetőséget.
  Miért ne játszana (ha fog, reméljük) egy másik csapatban rendszeresen,
  Ha pedig gáz van, gondolom úgyis vissza hívja.
  Van ilyen opció is.

  • Bill F Murray

   szerintem csak Lac akadt ki ezen 🙂

   • titok84

    Gnabry vagy Wilshere az érthetetlen, Chambersnek jó lenne többet játszani. Talán az is kiderülne végre, hogy mi az igazi posztja…

 • Bálint
 • white__widow
  • Woolwich

   Egy fél szezonra még nem is lenne akkora hülyeség. Jelenleg úgyis csak Ramsey sérült a középpályán.
   Persze ez a kölcsönadás is max. akkor érne valamit, ha egészséges tudna maradni…

  • Charlie Mops

   Ezt nem értem. Szokott játszani, ha épp nem sérült, szóval ez így nekem nem logikus.. (vagy ez ilyen távozás előtti-helyetti kölcsön? az meg meglepő lenne sztem)

  • Kolhicin

   FB elégedett arca vagyok.

  • Mityu

   Beszarás lenne, ha Londontól távol egyből egészséges maradna és top formában játszana

  • Aureliano Buendía ezredes

   3 frontos a szezon, és még szűkíteni akarjuk a keretünket? Érthetetlen.

 • changemynamekukac

  Serge Gnabry will join Bayern Munich from Arsenal who will then loan him to Werder Bremen, according to Sky Germany

  Hello Campbell,milyen az idő a portugáloknál?
  http://news.arseblog.com/2016/08/serge-gnabry-linked-with-bayern-munich-switch/

  van ám itt knows a szélső poszton, meg be akarjuk építeni ám.

  • Trollséne

   Jövőre lejár a szerződése és tán nem igazán akarja meghosszabbítani, szóval eléggé a sarokba vagyunk szorítva. Köszönhetjük magunknak, mert az egy dolog, hogy 2 éve nem játszott egy meccset sem a felnőtt csapatban, ha az Olimpiás forma nem csak egy délibáb volt és kijön a benne rejlő potenciál, akkor most először lehet majd igazán a fejeket a falba verni, hogy nem fogtuk tovább a kezét egy exU21-es játékosnak.

   • changemynamekukac

    Nem fogja itt senki a fejét a falba verni. Theo és Ox a jövő, ők minden esélyt megérdemelnek. Még akkor is ha már eljátszották számtalanszor, akkor is jár nekik újból. #regenerate.

  • Ez faszság, megnyugodhatsz.

   • Frimpong

    Mitől vagy benne ennyire biztos?

    • white__widow
    • és mégsem. Jó nagy kretén Gnabry is mindenesetre.

     • skiz

      mér’?

     • Wenger idén már újra az első csapatnál számolt volna vele, a Bayern pedig első kézből rögtön kölcsön adja. Nyilván utóbbi esetben rendszeresebben játszana, de Oxlade formáját elnézve nem lett volna kizárt egy breakthrough az Arsenalban sem.

     • skiz

      fasza
      kurva jól megideologizáltam az egészet, mire kiderült, konkrétan a werderhez igazol

     • Attila Balla

      Miért engedte el Wenger? Mennyit tehetett le érte a BM? Vajon mikor Campbellel megtárgyalták a kölcsönt, tudtak már erről? Igazából winger téren kilóra még így is megvagyunk: Ox, Walcott, Iwobi és néhány ellenfél ellen talán Ramsey is (vagy akár még Özil, bár arra tippelek, Wilshere előbb megy kölcsönbe, minthogy lesz kezdő CAM), de egyik se kiemelkedő, szóval következő szezont illetően nem bánom Gnabryt. Távlatilag mennyit veszíthetünk ezzel?

     • 1 év múlva lejárt volna a szerződése, ha nem engedjük el most akkor baszhatjuk. 8 millió euróról beszélnek. Igazából Gnabry az elmúlt 2 évben sérült volt, vagy kölcsönben a padot koptatta. A jól sikerült Olimpia kicsit megnyomta most, Wenger is számított volna rá, de ha nem akar maradni, nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Campbell szerintem mindenképp ment volna kölcsönbe, külön kérte Wengertől. Ne feledjük, hogy Adelaide is felkerült most a felnőttekhez. Ő nyomhat idén egy Iwobit.

     • ZERO_L

      mondjuk Adelaidenek olyan poszton kéne betörnie, ahova Jacknek sem sikerül… anno Gnabry és Iwobi azért volt szerencsés mert a szélen kevés jó teljesítményt nyújtottak az első csapat tagjai (na meg sokat volt sérült Ox és TO is)

      ha év elején kellett volna mondanom egy nevet én Akpom-ot mondtam volna, de látva, hogy inkább bohóckodunk Alexisszel középen, minthogy végre Chuba kapjon egy kis PL terhelést, így már kevés esélye lesz, neki tényleg csak a ligakupa meccsek maradnak

     • Jeffnek még bőven van ideje, neki belefér az U23-felnőtt között ugrálás.

     • ZERO_L

      persze, csak tőle azért sem várható Iwobi féle áttörés (szerintem) mert olyan poszton játszik ami iszonyatosan telített mind mennyiségben mind minőségben

      aztán persze ki tudja lehet idén Özil-Santi-Rambo egyszerre fog lesérülni hosszabb időre…

     • A csatár mögött bármelyik poszton tud játszani, de ahogy olvastam a Pool elleni U23-as meccsen CM volt.

     • ZERO_L

      nagyon hasonlított egy kiforratlan Pogba-ra, öröm volt nézni, ahogy 2-3 pool játékos között tartja meg, cselezi ki magát

      remélem a Forest ellen láthatjuk a pályán (Chuba-val együtt)

     • Aureliano Buendía ezredes

      3 valódi szélső 50 meccsre. Ebből kettő ipari hulladék, a harmadik meg fiatal reménység. De még holnap leigazoljuk Reust vagy Mahrezt. Ja, nem, dehogy.

  • Woolwich
   • changemynamekukac

    erre a cikkre hivatkozik, vicces, hogy pont az utolsó mondatot hagyják le 🙂

    http://www.swr.de/sport/fussball-bundesliga-serge-gnabry-zu-bayern/-/id=1208948/did=18049242/nid=1208948/1e1d2k8/index.html

    Gnabrys Vater Jean-Hermann ist von den Wechselabsichten seines Sohnes gar nicht angetan. Dem SWR sagte er: “Ich hätte es gut gefunden, wenn Serge sich hier bei Arsenal London durchgesetzt hätte. Er besitzt noch einen Vertrag bis 2017. Aber er ist in Gedanken bereits weg.

    összefoglalva, apa ellene van, ő úgy gondolta, hogy a fia Londonban telepszik meg, a szerződés 2017ig szól, de a fejében már máshol vannak a gondolatok.

    • Woolwich

     A valódi ok úgysem fog kiderülni, hogy miért akart váltani.
     Wenger is elmondja a sablon szöveget, hogy mennyire sajnálja, majd Gnabry is mindent megköszön a klubnak és ennyi volt…

     • changemynamekukac

      jah, ilyen értelemben ennyi volt. Hát ja. Jól sült el ez a Pulis magices kölcsönadás, igazi knows volt azt hinni, hogy a keze alatt majd rendszeres játéklehetőséget kap a fiúnk.

  • Woolwich

   Na közben a Werder részéről kicsit máshogy mesélik ezt a Gnabry sztorit 😀
   https://twitter.com/werderbremen_en/status/770610590201049088
   https://twitter.com/werderbremen_en/status/770608511898284032

   • changemynamekukac

    egy végső dealt már várok ezzel. Ha opciós joggal van kölcsönvétel, akkor nézhetünk megint.

    • Kölcsön max akkor lesz, ha Gnabry alábiggyeszt nálunk egy új szerződést.

 • Bill F Murray
 • white__widow
  • Frimpong

   Sárkányfűárus

 • white__widow
 • Woolwich

  Perez in – hivatalosan is:
  http://www.arsenal.com/assets/_files/images/aug_16/gun__1472375496_Perez.jpg.jpeg
  Chambers meg egyre biztosabb, hogy out – igaz csak kölcsönbe a Borohoz:
  https://twitter.com/SkySports_Keith/status/770611396082036737

  • white__widow

   fasza, kíváncsi vagyok a spanyolra

  • Aureliano Buendía ezredes

   Holnap pedig bejelentik Mustafit, így két egymást követő napon is igazoltunk új játékost. #JujjDeNagyonKnows 😀

 • white__widow
 • Bálint

  Azt hiszem betárazok sörrel holnapra, mert jó kis TDD lehet ebből, nem (csak) miattunk.

 • ZERO_L
 • white__widow
 • white__widow

  “I think people will be a little bit surprised maybe, because nobody knows him very well. He has travelled a bit across Europe.
  “He’s a late developer in this position because he has always played on the flanks. He’s got a good eye for goal and had an outstanding season last year in a team that didn’t create too many chances.
  “I’m confident. He has pace, good technical levels, is a good finisher and he has the ingredients to be a success. It’s always a little bit of a gamble to come from one country to another, with different challenges, but I believe it was a gamble worth taking. I’m excited about that.”

  Lássuk

  • Woolwich

   “It’s always a little bit of a gamble to come from one country to
   another, with different challenges, but I believe it was a gamble worth
   taking.”
   Hát nem kis kockázatot vállalt azért vele.
   Ha nem válna be és a tavalyihoz hasonló lesz a helyzetkihasználásunk akkor megint meg fogják találni kiritkusok és a szurkolók is…

 • white__widow

  Wilshere Roma link – di_marzio

  • Bálint

   A Romát is át lehetne nevezni levitézlett Arsenalra

 • white__widow

  One other thing that has me a little nervous is that Valencia sold Alcacer to Barcelona for £27.5m. That sale was literlayy not supposed to happen. Valencia insisted on keeping the player and part of what made the Mustafi deal to Arsenal palatable to them was that they would be able to sell Mustafi, use the money from that sale to stay above FFP rules, and keep their star striker. But now that they have sold Alcacer they don’t need Arsenal’s money… We know that Mustafi wants to leave and wants to come to Arsenal but I’m worried that Arsenal’s hardball tactics may have backfired and Valencia may shut the deal down. I’m not hearing any movement on this deal and I’m now officially worried that it will fall apart.

  • Frimpong

   Ezt ki írta?

  • Charlie Mops

   Nocsak

  • Woolwich

   Annyira azért csak nem vagyunk amatőrök, hogy a Mustafi deal előtt elengedjük Chamberst.
   Akit közben már be is jelentettek a Boronál.

   https://twitter.com/CalumChambers95/status/770699678505639936

   • white__widow

    remélem

    • Charlie Mops

     Bzdmeg ezt a 10 percet xd

     Ofisöl

     • white__widow

      értek a hangulatkeltéshez

   • changemynamekukac

    lehet hogy én vagyok ilyen gyakorlatis buznyák, de inga alá nem szokás venni polót, hogy a bimbók ne szúrják ki hidegben a hölgymunkatársak szemét?

    • Woolwich

     Embere válogatja. Engem mondjuk jobban zavar, ha látszik a póló alakja az ing alatt.

     • changemynamekukac

      nem a trikóra gondolsz? mármint poló az bicepszen, könyök fölött végződik, és jobban belesimul, vagy csak sas szemed van 😀 scoutnak jó lennél 😀

     • Woolwich

      Az ing anyagvastagságától függ igazából, hogy mennyire látszik mi van alatta.
      Nyilván megvan az oka, hogy miért kell ing alá trikó/póló, csak sokszor elrontja az összképet. 🙂

     • titok84

      Ez az oldal multikulti, interdiszciplináris stb. stb. Zseniális, hogy ez is téma lehet itt. 🙂

  • ZERO_L

   sokáig nem kellett aggódnia 😀

 • BojoG78

  Mustafi is ott vigyorog már a .com-on

 • Mityu

  Azért a médiaosztály is megér egy misét: “Shkodran, who is currently on international duty with Germany, becomes our sixth signing of the summer. Lucas Perez, Granit Xhaka, and the young trio of Rob Holding, Takuma Asano and Kelechi Nwakali have all recently joined.”
  6 (hat!!) igazolás, na ki itt a sóher?

 • Sovy
 • BVick

  Persze varjuk ki a veget, de egyelore nem nez ki ez rossz atigazolasi szezonnak. Szerintem egyedul az idozitesre panaszkodhatunk. Mar aki realisan es ketlabbal allt a foldon a piacnyitaskor.

 • white__widow

  Köszi Wenger

 • Bálint

  Állítólag nem akarjuk elengedni Debuchyt (akinek a mezét egy ideje már nem lehet megvenni a hivatalos shopból.
  Ha el is adjuk Gnabryt jó nagy hülyeség lenne visszavásárlási opciót nem belerakni a szerződésébe.
  Meg ennyi kp távozó mellett remélem egy kisebb játékos még érkezhet

  • Woolwich

   Nem hiszem, hogy fog még jönni valaki, viszont nagyon úgy néz ki, hogy Wilsheret tényleg kölcsönadjuk a szezonra:
   “It is understood Wilshere and his representatives met Palace boss Alan Pardew on Tuesday afternoon and Cherries manager Eddie Howe in
   the evening. Both those meetings were in London and Wilshere told Pardew and Howe he would inform the respective clubs of his decision on
   Wednesday morning.But Italian giants Roma have now joined the race – making a “significant effort”, according to Sky sources”

   Bár Ornstein azt írta jelen állás szerint Szczesnyvel lesz reunion…
   https://twitter.com/bbcsport_david/status/770928830739537921

   • changemynamekukac

    egyedüli probléma ezzel, hogy egyik sem olyan club, ahol jó a medical részleg. Jó lett volna pontot tenni erre a Jack a hibás, az edzések a hibásak, az orvosok kezelik félre vagy mégis mi a fene baj van vele dologra. Bár így is tisztul valamennyire a kép, de sajnos ez szerintem a vég kezdete Jack esetében.

    • Ja, meg az se ártana ha a pályán nem tördelnék szanaszét a lábát.

     • changemynamekukac

      Ez is persze, de nem hiszem, hogy csak Jackre utaznak az ilyenekkel.

     • Woolwich

      Azért ez ellen ő is tehetne:
      “He goes into challenges where he isn’t favourite and he is dangling his leg out.
      He is too brave for his own good and has paid the price for that.”
      Liam Brady

   • Charlie Mops

    Wojo vagy Nainggolan biztos szívesen ad majd neki tüzet..

  • Debuchyt most már faszság is lenne eladni, akármekkora fostalicska is lett belőle. Jenkinson még októberig biztos nem játszhat, ha a francia menne nem maradna valódi RB backup.

   • Charlie Mops

    Mustafi spec RB-nek se épp rossz. Mármint, előbb raknám őt oda, mint Debuchyt be.. (Persze nyilván van az a dögvész, ami ezt is borítja)

    • white__widow

     Oszt kit raksz akkor cb-be? – ha má puzzle

     • Charlie Mops

      Noigen, ezért írtam, hogy van az a dögvész.. Normál esetben Debu nélkül van két LB – két RB, meg 5 CB.. Most épp a backup RB, meg két CB van rottyon, máskor más lesz, ennyivel sztem meg lehet oldani.
      (Persze brutál nagy mák, hogy nem én rakom össze a csapatot. Főleg Gabrielnek és Debuchynek..)

     • white__widow

      wengas disaster recovery plan

     • Mr. Dhoan

      Lul IT-s a bácsi? 😮

     • white__widow

      yep, business analytics & cpm

 • Jon

  Bár örülök a két igazolásnak, de Jackért nagyon, rettenetesen fájna a szívem, ha akárcsak kölcsönbe is kerülne. Tehetsége és képességei alapján kirobbanthatatlan kéne legyen a kezdőből, erre ide jutott/jutottunk, és még csak azt sem mondhatom, hogy nem logikus lépés egyik fél részéről sem a kölcsön.
  Gnabry meg… hát érte meg szintén.

  És az a poén, hogy itt most nem is nagyon tehet a klub egyikről sem :/

 • Bálint

  Lehet rámozdulunk egy PL-es csatárra, CF és nem rossz.
  Sturridge vagy Sturridge?

  • Charlie Mops

   ez mi ez?

   • Bálint
    • Charlie Mops

     kösz. Azért meglepődnék. (de hát végülis, ha Jack kölcsönmegy, lesz szabad kapacitás a gyengélkedőn Welbeck mellett)

     • Bálint

      Meg úgy tűnik Mané elé kerülhet a sorban, a hétvégén is mutatták a cseréknél, hogy nem elégedett.
      De persze ez lehet csak egy egyszerű kacsa.

    • white__widow

     Érdekes…

    • Aureliano Buendía ezredes

     A hitelesebb oldalakon mind azt írják, hogy nem jön már senki. Sajnos.

     • titok84

      Szerintem nagy luk már nincs is, inkább cserélni lehetne. (Igen, TO-ra gondolok. Esetleg Oxra. Bármelyiket előbb elengedtem volna, mint Gnabryt.)
      A Jack Rómába megyhez mit szóltok?

     • Aureliano Buendía ezredes

      Én nagyon sajnálom Jack-et, de remélem a Papa azzal engedte el, hogy “Most elmész, megerősödsz, aztán egy év múlva visszajössz, és beváltod azokat a reményeket, amit milliók fűztek hozzád”

 • Charlie Mops

  Kicsit azért vigyorgok magamban azon, hogy Fabregas meg Nasri épp utálódnak kifelé, Adebayor csapat nélkül.. és akkor még a török meg tatár vidéken zúzó exágyúsokra nem is gondoltam.

  • changemynamekukac

   Fulhamhez megy a csoki lelkem, ha minden igaz.

  • Bálint

   Nevetsz-nevetsz, aztán Flamininek sincs még klubja

   • Charlie Mops

    nincs is rászorulva.. 🙂

   • white__widow

    Ő özil kurvája

   • titok84

    Majd vesz magának…

 • Aureliano Buendía ezredes
  • white__widow

   Le is sérült 3-4 hónapra és a whu 43 millió fontstörlingjét is visszadobták, szal 50 körül nem biztos h faszságot csinált az öreg h nem hozta el

   • Aureliano Buendía ezredes

    Na tessék, néger is, francia is, sérült is 😀

    • white__widow

     Jaja, arse dna

   • titok84

    Így, hogy Perez megvan, egyelőre tényleg jobbnak tűnik.

 • white__widow

  Csecsnyivel mi van? Nálunk véd még?

  • Frimpong

   Rómában

   • white__widow

    az oké, de csak kölcsönben. Vagy nem?

    • Kölcsön.

     • white__widow

      köcc

    • ZERO_L

     én olvastam olyat, hogy vételi opciója van a Romanak, kb 15M jurót írtak

 • changemynamekukac
  • changemynamekukac

   és ezzel a kérdés el is dőlt, byebye Gnabry

   https://twitter.com/werderbremen_en/status/770986402079207425

   • most pedig összedől a világ, hogy elvesztettünk egy olyan játékost, aki 2014 óta nem játszott 90 percet bajnokin.

    • white__widow

     Mondjuk most h wenger talán adott volna neki meccseket, lehet maradtam volna a seggemen, hamá nem a münken repült rá

     • ZERO_L

      vagy lehet úgy gondolta, hogy jobban jár ha nulláról felépíti magát egy ismerős, hozzá közelebb álló, könnyebb környezetben

     • white__widow

      én kevésbé vagyok romantikus

    • changemynamekukac

     Alig pár sorral lejjebb még te mondtad, hogy megnyugodhatok, mert a kis csokigyerek nem fog távozni ugyanis Wenger szívecsücske (NST-n még plusszban, hogy hosszabb távon számolunk vele). Szóval értem ezt a kirohanást, meg hogy cunt, hogy büdös volt neki a pad, de olimpiai ezüsttel talán a kezdőben képzeli el magát már ennyi idősen. Ezért meg nem hibáztatom, főleg ha látja, hogy a társai a korosztályos csapatban hol és mit csinálnak, mióta alapkezdők és hasonlók. Míg mi meg Pulis keze alá adtuk kölcsön mert besztlíg.

     • LOL. Szép eredmény az olimpiai ezüst meg a gólkirályi cím, de azért ne csináljunk úgy, mintha egy korosztályos tornánál nagyobb értéket képviselne. Wenger nyíltan megmondta, hogy számít Gnabryra idén, hogy utána baszott szerződést hosszabbítani, és inkább elment egy bundás kiesőjelölthöz, az ne a klub meg Wenger sara legyen már.

     • changemynamekukac

      Az nem is, az viszont, hogy idáig eljutott a dolog már annál inkább.

     • Te sírtál volna a legjobban ha az elhízott sérülés után lábadozó Gnabryt erőltette volna Wenger a csapatban. Szóval szerintem be is fejezhetjük.

     • changemynamekukac

      Nézd, alapjában véve, addig míg nem esik pofára az ember egy játékossal kapcsolatban (meg amúgy is), addig hisz. Én azt nem értem, hogy mondjuk Jackről miért gondoljuk 5 év után is hogy képes lehozni egy teljes szezont, vagy hogy TO-ra kellene építeni az egyik oldalt a csapatnak, mikor már a gyorsasága is kopik, ezen felül pedig sok minden plusszot nem lehet a számlájára írni. Ox is devalválódik a szememben a tavalyi év után. Az ideit ott folytatja, ahol abbahagyta májusban.

     • Jon

      Ha Jack fél szezont letudna hozni évente, már megérte minden eddigi szenvedés a tehetsége miatt.
      Tavaly, sérülésből visszajőve is szinteket tudott emelni a játékon, szinte (szinte) azonnal. Úgyhogy nem megalapozatlan a hit Jack-el szemben, szerintem.

     • changemynamekukac

      persze, én ezt nem vitatom. Nem csipázom a srácot, spurs is shit és hasonló agymenések mellett, de a focihoz van érzéke, ha a pályán van. Viszont fél évre tartani valakit, majd teljes évre fizetni a fizuját, hát ennyi erővel kereshetnénk is talán valaki olyat, akinek ezt a 90kt oda lehet adni teljes évre és olyan box-to-box mint Jack.

  • Trollséne

   Megpróbálva követni a néger logikát, ha a Bayern hívott volna én is eltakarodok Londonból, mivel momentán ott is elég szar a helyzet, ami az egészséges szélsőket illeti. (Arról nem is beszélve, hogy azért münkenben jóval jobbak az ember oddsai trófeákat nyerni.) De így ez a Bréma deal? Ha szürkeszamár lesz és kizuhannak a Bundás 2-be kb. le is húzta magát a WC-n.
   Kisebb rizikó lett volna aláfirkantani egy szerződést és megpróbálni itt kikaparni a gesztenyét, ha már “csak” a szintén tehetség Iwobi és a több, mint hullámzó Walcott-Ox duó a konkurencia. Amennyiben nem megy egy Bréma kaliber akkor is elvitte volna. Azért egy nagy kalappal neki.

   • changemynamekukac

    Tavaly is egy kvázi kiesőjelöltnél volt pados, most kezdőbe menne elviekben. A néger logika pedig. Van Meyer, meg Brandt fix kezdőben Schalke-Kusen vonalon, akik a leginkább kihívók a generációjában a későbbi válogatottság kapcsán, addig míg a Reus-Draxler-Schürrle-Müller vonal ki nem kopik, csak egy fog meghívót kapni. Fiatalabbak, és 2-3 Bundás szezon van mögöttük, úgy hogy folyamatosan épültek fel. Mind a kettő kapcsán már mondják, hogy ideje lenne feljebb lépni, kinőtték a csapatukat, ami azt jelenti hogy lassan Dortmund-Bayern vonalon fognak mozogni. Ehhez képest ő? Igencsak le van maradva. Szóval a logikája szerint 20-25 meccs vagy még több otthon jobban megéri 10-15 Ligakupa és hasonlókban bohóckodva TO-Ox mögött a padon. Ő hamarabb meglépte ezt a lelécelést mint Campbell, ami azt mutatja a szememben, hogy több a szürkeállomány, mint a costaricaiban.

    • Trollséne

     Van ráció abban, amit írsz. (Sanét kihagytad a felsorolásból) De ennyi erővel szöv.kap fejjel gondolkodva meg látom, hogy van egy top klubban pallérozódó tehetséges fiatal szélső, aki nem érzi magában, hogy elég jó a kezdőtagság kiharcolásához, ezért egy óriásit hátralép és inkább elmegy a határszar Brémába. (Mert ez a csapat már kurvára nem egy Schalke-Leverkusen kaliber, 2000-es évek eleje már elmúlt.) Akkor ezek után tudat alatt ott motoszkál, hogy lehet mégsem olyan top-top kvalityi a csávó, akivel a válogatottban komolyabban lehetne számolni. (Mondjuk ez az Elfnél sem evidencia, ott is akadnak ügyeletes Lieblingek.) Még egyszer leírom a Bayernre egy kurva szót nem lehetett volna szólni, de ez így elég szarnak tűnik, a potenciális fix játék ellenére is.

     • changemynamekukac

      Jah Sané, meg ha már így nézzük, akkor Weiser a Herthából is megér egy misét, lévén hogy Pali előző szezonban kényszerből játszatta elviekben jobbhátvédként, tud ő feljebb is játszani, amolyan német Aurier vonalon, de ez nagyon ha. És ugyebár tavaly a Bayern után egy éles váltás a kiesőjelölt Hertha, aztán meg… Nem mondom, hogy a Bréma fog ilyen feltámadást csinálni, de könnyebb lépni egy lépcsőt felfelé otthon, mint a padról nálunk, főleg ilyen To-Ox favorizálással, meg várva, hogy melyik sérül le előbb. Skrypnyk nem az a kókler edző. Kbre olyan mint Pál, csak a Brémánál. Első nagycsapat, jópár hibával, de van benne kurázsi a németesek szerint.
      Szöv kapitányként nekem a fix játék a fontos. Wirslinek is mekkora tehetsége van, Bagoly mégis hagyta itthon, mert nem meccsfit. Szöv. kapitányként nem válogatok be olyat, aki nem meccsfit. Jah, Löw hülye, de nem az van, hogy most telik le lassan a szerződés, meg hogy abbahagyná?

     • Trollséne

      TM szerint Löw kontraktusa a ruszki VB végéig szól.

     • changemynamekukac

      Én ezért mondtam, halványan él bennem, hogy otthon azért fészkelődtek az emberek Jogi miatt

      ‘Low is still under contract until 2018, but it wouldn’t be too surprising to see him leave the post. Germany coach for a decade now, the 56-year-old needs only two more games to tie the legendary Helmut Schon for most matches in charge of the national team.’
      http://bleacherreport.com/articles/2650887-euro-2016-a-missed-opportunity-but-germany-need-joachim-low-to-stay-on

     • changemynamekukac

      tegnapi meccs, Löwijogi tesztelte Brandt-Meyer vonalat, Gnabry sehol.

 • Woolwich

  Úgy tűnik nagyon megsértődtünk a Romara, amiért nem támogatták a nyáron Manolas Londonba igazolását.
  Így viszont Wilshere Szczesny helyett Afobeval játszhat újra egy csapatban a Bournemouthban.
  Hát érdekes lépés.
  https://twitter.com/bbcsport_david/status/771001968093454337
  https://twitter.com/bbcsport_david/status/770972497105788936

  • Trollséne

   Rögtön Pulisék ellen debütálhat is, csak szét ne rúgják. #fingerscrossed

  • changemynamekukac

   Milan bejelentkezett a Roma helyén olaszból.

   • Bálint

    Én jobban örülnék a Bournemouthnak, már a Roma sem tetszett nekem, itt legalább PL-ben marad

    • changemynamekukac

     Nekem elsődleges mérce az orvosi szoba lenne. szóval én nem bánnám a más környezetet, hogy kiderüljön, mi is Jack baja.

     • Bálint

      Emlékeim szerint Romában sincsenek nagyon jó dokik
      De így a BM is jó: ha ott sem válik be, akkor sajnos le kell mondani róla

     • changemynamekukac

      jep, de a Milannal talán jobb a stáb,mint a CP-Bournemouth duonál.

  • white__widow

   Ennyi volt wilshere arsenálos pályafutása, kár érte bírtam a srácot

   • Bálint

    Hát azt írják, hogy hosszú távú tervekben még benne van, de nekem is komoly kétségeim vannak eziránt. Én azért még szurkolok neki 24 éves, még mindig előtte van jópár minőségi év.

    • white__widow

     Egy nevet mondj aki nem csikó és a folyamatos játéklehetőségért adtunk kölcsön (pl chambers most) és a klubnál maradt.

     Szomorú inkább az, hogy nem érezte azt h itt megküzdhet a helyért és ő akart menni. Meglepődnék ha maradna. A klub meg jól döntött a kölcsönnel, ha lesz egy jó szezonja kaphatunk érte egy relatíve korrekt összeget

     • Bálint

      esetleg Coq, de őt a szerencse sodorta a kezdőbe, ahol sikerült megragadnia
      de igazat adok neked, azért is gondolom hogy ez a dal vége lesz

     • white__widow

      nem biztos h igazam van

     • Attila Balla

      Úgy rémlik, tavaly Cazorla kidőlésével leginkább azon szívtuk a fogunkat, hogy ha egy egészséges Wilshere lett volna, az egész leolvadás kibírhatóbb lett volna, aztán mikor visszatért, kifejezetten ígéretesnek tűnt. Persze lehet azt mondani, hogy Elneny vagy Xhaka is a középpályára jött, de azért mégis elég más típusú játékosok. Kíváncsi leszek holnap Peetre, mert ez így első blikkre nem tűnik egy tuti húzásnak vagy “Wenger úgyse rotál” jeligéjű vállvonással elintézhetőnek, miközben minden fronton harcban kéne lenni, és közben egyes posztokon sérülések nélkül sincs igazán megfelelő csere.

     • white__widow

      persze, de azzal nem tudsz mit kezdeni h a játékos akar kölcsönbe menni, szal ez legkevésbé wenger hibája

     • ZERO_L

      ne csináld már, Jack lenne az utolsó ember akiről ezt kellene feltételezni

      összekapja magát sorozatterheléssel és jövőre visszavárjuk és simán be fog férni a rotációba, neki itt a helye

      (egyébként Campbell-t mindig kölcsönadtuk, maradt itt egy fél évet, újra kölcsön adtuk majd tavaly lenyomott egy teljes szezont itt, szóval van visszaút)

     • Trollséne

      (off: Mester várjuk az Átigazolási összesítőt, ha már volt tervezet is. 🙂 )

     • ZERO_L

      azért még várok valami punic buy-t… 😀

      egyébként jó, hogy nem írtam meg előre Mustafi+Perez előtt átment volna egy fröcsögős rant-be 🙂

     • white__widow

      jó, lehet ez ügyben kissé pesszimista vagyok

     • Szerintem nem ennyire gyászos a helyzet, de holnap úgyis jön róla a poszt.

     • white__widow

      ok, majd vitatkozunk alatta 🙂

     • Trollséne

      Ramsey speciálisabb eset volt, neki a súlyos lábtörése után be lett iktatva egy Nottingham-Cardiff champos kölcsön. Talán valami hasonló a plan, de képlékeny a dolog mivel az is homály, hogy Wenger itt lesz-e még jövőre egyáltalán.

 • ZERO_L

  kezd az új igazolásunk, remélem Özil egy percet sem kap
  https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/771041744251125760

 • Frimpong
 • white__widow

  Özil fossa a gólokat, amúgy meg köcsög löw

 • ZERO_L

  https://twitter.com/LeeSobotYEP/status/771084345696190464

  csak ne Akpom elől vegye el a perceket, plíííííííz

 • Trollséne

  Igaz nem volt magasan a léc, de abban megegyezhetünk, hogy az idei nyár igazolások szempontjából jobban sikerült, mint a tavalyi. *ba dum tss*

  • titok84

   Egyértelműen. Már Perez és Xhaka is ezt jelentette volna.

  • white__widow

   konkrétan kurvajó volt, max egy madness jöhetett volna…

  • Bálint

   Talán a Sanchezes nyár volt jobb, de akkor több lyukat is kellett tömni.
   Érkezők oldalán teljesen jó (persze lehetett volna jobb), távozók terén van bennem hiányérzet egyedül.

   • Trollséne

    Debuchy pl. eléggé wtf, viszont a történtek fényében valamilyen szinten érthető, hogy maradt. (Arról nem is beszélve, hogy lehet a kutyának se kellett.)