Breaking News!!!

Reggel az alábbi e-mail fogadott ZERO_L sporttárs jóvoltából:

A szar szezon nem dobos torta,

 

DE A VICC VÉDELEMMEL AKKOR IS MEGBASZTUK A KÉKEKET!!!!

 

 


 • Kolhicin

  Ya gunners, ya!
  BFG teljesítményének és Ramsey góljának kurvára örülök, látszott az egész csapaton és Wengeren is, hogy nagy szükségük volt erre a vigaszdíjra. Szép volt, na.

  • Woolwich

   BFG-t tegnap a Skyos kommentátor Big Friendly Germanként fordított 🙂

   • Kolhicin

    Magyar kommentátor is félbehagyta a magyarázatot, biztos a kiskorúakra való tekintettel, nehogy az F word megrontsa a gyerekkorukat.

    • Charlie Mops

     Fenenagy német

 • Woolwich

  Egyik kedvenc jelenetem tegnapról 🙂
  https://twitter.com/PremHighlightz/status/868673383340355584

 • Bálint
  • Kolhicin

   Bírom a srácot, remélem megragad jövőre a kezdőben, és nem jár úgy, mint a többi angolunk. Egyelőre bíztató, kérdés, hogy innen tud-e szintet lépni.

 • Balázs Kozó

  Köszönöm a tegnapi össznépi söritta könnyes cunamit. Csajom is elvittem, had szokja, kivel állt össze 🙂

 • Wide open

  Piszkosul nagyot játszott tegnap a csapat. Küzdöttek, űztek, hajtottak minden egyes labda után. Ha leheletnyivel pontosabbak ez akár 3-4-5 gól is lehetett volna. Elmondhatatlanul büszke vagyok mindegyikükre, hogy egy ilyen szar szezon végén legalább ezt ebben a formában össze tudták hozni.
  Nemtudom mit hoz a jövő a csapat számára, de határozottan kellemes szájízzel tudhatjuk magunk mögött a 16/17 es szezont. Wenger repül, Class is permanent, BP is RED.

  • changemynamekukac

   ‘határozottan kellemes szájízzel tudhatjuk magunk mögött a 16/17 es szezont’

   Pont ezért kurva gáz, hogy nyertünk, ha ez a felfogás marad. Mert csak besöpri mindenki, azon egyszerű tényt a szönyeg alá, hogy a buyern egy bálnafaszra húzott rá minket, vagy hogy ebben a még mindig cripple bajnokságban (bár nem annyira volt az, mint a tavalyi) 5.ek vagyunk, és nincs BL. Nem, kurvára de nem kellemes a szájíz. Belédnyomnak egy tál szart, de a végén adnak egy kis tejszínhabot cserenysznyével. Ezt nem mondanám jónak.

   • jimboy

    +1

   • ZERO_L

    ez a mondta nem azt jelenti, hogy felejtsük el ami télen/tavasszal történt… ne lássuk már ennyire kétbitesen a világot

    iszonyatosan naivnak kell lennie annak, aki komolyan elhiszi, hogy ez a győzelem bármit is befolyásol köv héten (vélhetően) megszülető döntésben, aki megélte a 9 év kupátlan időt és ezek után képes arra, hogy relativizáljon egy FA-kupa győzelmet, esetleg fintorog rajta, annak nem való az Arsenal drukkerség és lehet maga a sport sem

    • changemynamekukac

     A végére odaírhattad volna, hogy mi való nekem, kbre az hiányzott.

     De, ennyire kétbitesen látom a világot, nézd meg a tegnapi kommentek között, meg most is ezen post alatt is van úgy hogy kbre kisüti egy-egy meccs az ember agyát és hirtelenjében megint elhiszi, hogy a bab is hús, mi vagyunk a királyok, innen már minden felfelé megy. Semmi gond nincs ezzel, ha nem egy meccsből von le következtetést az ember, hanem mondjuk néz egy trendet. Mondjuk egy szezont, mondjuk két szezont, mondjuk 3-4 szezont. Mit lehet látni ez alapján? 13-14ben volt 79 pontunk, azóta egyre kevesebb, mások meg simán ugrálgatnak 80 fölé. Hajrá fejlődés, tuti siker. 2007-08ban volt legutóbb mikor efelé kerültünk, ok akkor még bőven stadion, de azt hinni az ember, hogy azért van előrelépés Özil érkezésével, és nem ugyanazt a langymeleg sz*rt akarják lelapátolni az ember torkán eladva siikernek 4 év alatt 3 Fa kupát. Félreértés ne essék ez is siker, de talán nem egy top10es klubnak, hanem mondjuk egy Leszternek, egy Evertonnak igen ez a fasza, makkfényezős dolog. Nekünk a siker kicsit más dimenzióban van.

     És de simán elhiszem, hogy a fociügyekben beleszarós tulaj, elhiszi azt az érvet, hogy 3meccsből kétszer megverni a bajnokot, akkor itt nincsen probléma. Gazidis meg mehet a tengeren túlra, így még egy fék kiesik az öreg mellől.

     • ZERO_L

      ki a faszom hiszi azt, hogy a bab is hús?!?! ezt már megint csak beképzeled

      mindenki annak örül, hogy mocskos nagy underdogként, min 3 fix kezdő nélkül hülyére domináltuk a bajnokot a kupa döntőben, end of the story
      senki nem mondta, hogy adjunk az öregnek +5 évet, jövőre irány a bajnoki cím…

      9 évig azért sírtunk mert semmi vasat nem nyertünk, most meg lefittymálni a 4 év alatt 3 Fa kupát, eléggé furcsa, bár neked úgy is csak a bajnoki cím jelenti a sikert, de akkor már most szólok AW-val vagy anélkül még nagyon sok sikertelen szezon vár rád, jobb ha már most kezdesz hozzászokni

     • changemynamekukac

      nem mondok nicknevet, nézd meg újra a kommenteket

      AWval én tudom hogy nem lesz semmi ilyen. De lásd utóbbi két év edzői, vagy kicsit hosszabb ideig tartó átalakulás (2-3 év) más csapatoknál igenis hoz eredményt. AWból nem nézek ki semmi ilyet.

      Az Fa kupa nekem ‘alapelvárás’ ha már úgy nézem, hogy presztizsben a 3-4. számú kupasorozat. Mindenki a BL-PL kombóra hajaz, amit azért lehet érteni a pénz, a siker értéke miatt. Ez kbre a futottak még, olyan mint a Ligakupa, talán egy fokkal jobb. Ha a csapat nem lenne ilyen helyzetben, mint amilyenben van, akkor igenis örülnék neki. Külföld: pl. Lazio pl mostanság az olasz kupadöntőkben van, de látszik mennyire szarul vannak menedzselve, ez bőven erőn felül teljesítés. Most is erőn felül teljesítés az olaszoknál. Ehhez képest minket előzött két olyan csapat is a bajnokságban, ami bőven a seggünket nézi pénzügyileg, egy másik cripple meg behúzza az EL-t és mehet ugyanúgy a BLben. Igen ezzel a pénzügyi háttérrel, kerettel, 4 év alatt 3 FA kupa, kbre a 2eshez elég, főleg hogy jópár versenytárs tényleg az ifiket dobálja fel a meccsekre, meg azokat akik formán kívól vannak, mert másra a prioritás.

     • ZERO_L

      az a két “olyan csapat is a bajnokságban, ami bőven a seggünket nézi pénzügyileg” lófaszt nem nyert már lassan/több mint 10 éve…

      amikor nulla pénzből hoztuk a BL-t, akkor az volt a baj, hogy nincs serleg, mikor van serleg akkor meg az, hogy nincs top4/nem végzünk előrébb

      bele sem merek gondolni mi lenne ha MU drukker lennél, SAF éra után már 20szor felvágtad volna az ereidet :DDDDD

     • changemynamekukac

      Lehet, hogy lófaszt nem nyertek 10 éve, de a trend náluk fejlődés, a Spursnél egyértelműen, és a Polnál is. Emellett a stadion projekt ott is megy, és pénzügyileg is zárkóznak ránk.

      Mint mondtam, én nem azért vagyok, voltam outos régebben, mert Wenger nem teljesített jól, 2013ig. Volt egy korlátozó feltétel, abban jók voltunk. Én azt mondtam, hogy lehet hogy a papával is fejlődünk, de mással még többet fejlődnénk. Jelenleg az van, hogy a papával NEM fejlődünk. Ez továbbra is különbség. Nem látok semmi olyan tényezőt (a papán kívül), ami a klubot korlátozná az előmenetelben. Van pénz, igazolhatnának normális embereket. Nálunk ez nem megy, papa kezében van minden, és látjuk hogy ez mire elég.

      Nem lennék MU drukker. 98ban kezdtem nézni a csapatot, itt tartok azóta is. Ha 99ben néztem volna, akkor lehet MUs lennék, de nem vagyok. Viszont ha már eljátszunk a gondolattal, a SAF 2012ig, hozott volna nekem BL meneteléseket, jópár bajnokságot. Simán kitartana még a lendület, ha már a stadionos korszakot megértem az Arsenallal, cserébe a serpenyő pozitív felében nem 3 FA kupa virítana. A negatívban sem lenne 8-2, 5-1, 6-0,10-2 stb az elmúlt évekből.

   • Wide open

    Gondoltam hogy valaki félre akarja majd érteni ezt a mondatot. Nyilván nekem sem tetszett az ami karácsonytól cirka áprilisig tartott a csapatnál és kurvára nem kérek belőle mert köszönöm szépen elég volt, de ha nekem te azt mondod hogy az uccsó 10 meccs egy kicsit sem dobogtatta meg a szívedet vagy a FA kupa nem jelentett neked semmit akkor nyilvánvalóan kamuzol.

    • changemynamekukac

     Nem, ezt már tavaly is mondtam. Két dolgot nézek, és nyílvánítok véleményt sarkosabban. Milyen a szeon összeképe, illetve a csapat hány meccses nyerési szériát hoz, mert az a mentally strong. A PL nézem ezügyben és azt mondom, hogyha 5 meccset egymás után nyerünk, akkor talán megmozdul bennem valami

     Ez idén kétszer volt ilyen, most utolsó 5 forduló, illetve szezon legeleje akkor volt egy 6os. Nem túl acélos szintentartás a lelkesedésemet illetően, főleg ha a Chelsea a 3-0 után olyan sorozatot nyomott amilyet.

     • Wide open

      Egész évben keseregtem a szar játék miatt eddig. Most amíg van rá okom bizony delériumos tudatlanságba száműzöm magam. A vezetőségi ülés és a Wenger coming out idejéig nincs kedvem agonizálni. Te se tedd. Majd utána együtt.

   • Attila Balla

    “még mindig cripple bajnokságban” – ez alatt mit értesz? Nekem úgy tűnt, a PL élmezőnye idén kiemelkedősen erős volt: ezt jelzi, hogy 75 ponttal nem volt még top4-en kívül csapat, vagy, hogy a 8. helyezett Sotontól kezdve már mindenkinek negatív volt a gólkülönbsége, az élmezőny és a többiek közötti szakadékban egyedül az Everton volt. Persze ha onnan nézzük, hogy mennyire erősek n.k. szinten a PL legjobbjai: az MU nagyobb skalp nélkül nyert EL-t, a BL-ben se váltotta meg senki se a világot. De ez utóbbi meg nem újdonság.

 • ZERO_L

  Nobbs kisasszony néha lenézhetne a fiúk edzésére, hátha eltanulnak tőle valamit a srácok…

  https://twitter.com/WSUasa/status/868818442064994304

 • pataKi[ng]_49

  Elmondani nem tudom mennyire boldog voltam tegnap, a mutatott játék és a végeredmény miatt is..pláne,hogy az általam legutáltabb csapatot vertük a döntőben. De aztán azok a képsorok mikor Wenger és Alexis ölelkeztek, az a “buli” amit kinn csaptak a játékosok, Özil: “YaGunnersYa” ordítása és minden egyes dolog amit láttam így volt kerek és szép.
  Na meg egy eléggé meglepő dolog is történt, mármint nekem meglepő.. mégpedig Mertesacker játéka.. talán még soha nem láttam ilyen jól játszani és nagyon meglepett.Gyakorlatilag egész szezonban nem játszott és most a kupadöntőben a bajnok ellen lerak egy ilyen meccsen egy ilyen teljesítményt..le a kalappal előtte, minden tiszteletem az övé. Egy igazi vezér volt!
  Örülök neki,hogy egy ilyen pocsék szezon után is sikerült nyernünk egy trófeát, ez remélem megadja a játékosoknak(és Wengernek is ) azt a löketet,önbizalmat,hogy a következő szezonba magunk mögött tudjunk mindenkit a bajnokságban is végre. GO GUNNERS <3

 • Woolwich