• KNOWS ARMY

A KNOWS RÖVID TÖRTÉNETE

A KNOWS az Útwenger nevű Arsenal szurkolói blog elindításával kezdődött 2010 októberében.

Az oldal szerkesztői elsődleges célként tűzték ki azt, hogy közös meccsnézéseket szervezzenek az olvasóknak, így az egyre növekedő érdeklődés hatására 2012-ben megrendezésre került az első Budapest is RED esemény, amely a következő években egy valódi mozgalommá nőtt.

2014-ben 1200 fővel vonultunk fel a Hősök terén, a következő évben pedig 1600 Ágyús tömte meg a Petőfi Csarnokot, hogy megtekintsék az FA Kupa döntőjét. Az események szervezésében az Arsenal Hungary, az ArsenalFAN és az FC-Arsenal is közreműködött, így nem csak Magyarországról, hanem az összes környező országból érkeztek szurkolók, és az ASZK közbenjárásával egy korábbi Arsenal játékost, Anders Limpart is vendégül láthattuk a PeCsában.

Mivel a hazai Arsenal rajongók egysége töretlen, így 2016 októberében 600 fővel hivatalosan is megalapíthattuk szurkolói klubunkat, valamint az ezt működtető céget, a Knows Enterprise Kft-t. Közösségi összefogásunk legfőbb célja az, hogy professzionális hátteret adjunk a további terveinknek, és hogy a megfelelő minőségben menedzseljük ennek a kivételes társaságnak az igényeit.

Mindezzel a mások és magunk szórakoztatásán túl, az Arsenal legendás edzőjének, Arséne Wenger munkásságának szeretnénk emléket állítani.

KNOWS Team

WHAT THE KNOWS?

Amennyiben komolyan érdekel ez az egész, és szeretnél a világ legjobb szurkolói klubjához tartozni, továbbá megtudni, hogy milyen folyamatok zajlanak jelenleg, és hogy ez milyen jóságokkal járhat számodra, akkor sok szeretettel várunk!

PARTNEREINK