Info

Ahogyan azt vártuk is, a pénteki bejelentésünkkel a Facebookon sok mindenkire sikerült ráijesztenünk, és rengeteg kérdést, továbbá megoldási javaslatot kaptunk a helyzetünket illetően. A francia podcast elején 5 percben gyorsan ledaráltam a szituációt mindenkinek, de előfordulhat, hogy ez kevés volt sokaknak a tisztán látáshoz. Itt vannak akkor most szöveges formában az okok és a miértek, továbbá az is, hogy mit találtunk ki megoldásnak.

Először is tisztázzunk pár fontos körülményt velünk kapcsolatban!

Ezúttal nem kezdeném el sorolni, hogy honnan hova jutottunk el, ha követsz minket, akkor tisztában vagy ezzel. Amit viszont fontos leírnom, hogy ez az egész hobbinak szánt időtöltés, amit egy évtizede csinálunk, az az utóbbi 2 évben már egy komoly, valódi vállalkozássá fejlődött. A KNOWS sokunk legdrágább gyermeke. Barátok, barátnők, haverok, követők, olvasók, és megannyi félig ismerős – félig ismeretlen arc sok éves munkájának, valamint befektetésének eredménye.

Az előkészületek és munkálatok során titeket is bevontunk, és a tavaly júniusi közösségi finanszírozás keretében több mint 800 ezer forinttal támogattatok minket. Bár még messze nincsen készen, de 2019-ben egy igazi otthona lett a magyar Arsenal szurkolóknak, és megnyitottunk novemberben.

Hogy ez mennyire egy közös projekt, és hogy milyen sok ember dolgozott rajta, azt talán az mutatja meg a legjobban, hogy a cégnek, amelyik a KNOWS minden kis részegységét működteti, az Arsenal Hungary Kft-nek összesen 7 tulajdonosa van, és álljon itt vastagon, hogy ebből 3 hölgy. Ez azért alakult így, mert itt barátok és barátnők, tehát sok ember rakta össze a saját vagyonából a dolgot cirka másfél év alatt. Remélem, hogy ebből is látszik mindenki számára, hogy nem azért vagyunk ennyien a tulajdonosok a cégben, mert ennyien akartunk volna a későbbiekben megélni a kocsmából, hiszen a hét tulajdonos közül egyetlen egynek van fizetése, az üzletvezetőnek, aki a pultban is állt minden nap. Hanem azért, mert ennyi embernek volt szívügye, hogy egyáltalán megvalósuljon ez az igen nagy álom. És tető alá is hoztuk, nincs készen, de ellájta a funkcióját.

Kellően szentimentális megállapítás az, hogy ez itt a barátság és a bizalom úgynevezett “üzlete”, ámbár maximálisan igaz ránk nézve. Hogy végül mindezek ellenére miért kényszerültünk arra, hogy fél évvel a megnyitás után most határozatlan időre bezárjuk a helyet, annak két fő oka van. 

SAJÁTOS PÉNZÜGYI HELYZET

Mint mindennek, ennek az egész projektnek is befektetők nélkül ugrottunk neki. Mindenkori alapelvünk a függetlenség és az önerőből való megoldások, nem véletlenül nem láthattál a saját dolgainkon kívül semmiféle hirdetést vagy ajánlatot az oldalainkon az elmúlt 10 évben, sem az Útwengeren, sem a KNOWS-on, sem a weboldalainkon. Nem reklámozunk más cégeket a szponzorációjuk ellentételeként, mert fontos nekünk az, hogy a körülöttünk kialakult közösség homogén maradjon, és elsősorban a szurkolásról szóljon.

Ennek köszönhetően valójában sosem állt egyben rendelkezésünkre az a mennyiségű pénz, amit végül mi is megtanultunk, hogy el kell költeni ahhoz, hogy egy 200 nm-es belvárosi ingatlanban lássad vendégül a barátaidat. Most már értheted, hogy többek között EZÉRT készült 1 évig a KNOWS. Eleve azt hittük, hogy 10 millió forint elég lehet hozzá. Aztán azt hittük, hogy 20 millióból már biztosan kijön. Tavaly ilyenkor, mikor kiraktuk a közösségi finanszírozást, már tényleg azt hittük, hogy már tényleg csak az a 8 millió hiányzik, amiről akkor beszéltünk nektek. Most pedig tartunk nagyjából 50 millió forintnál. Rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy végül ennyit el kell költeni.

Ebből már mindenki kitalálhatta, hogy a tavaly novemberi nyitásra úgy érkeztünk meg, hogy a cégünknek semmiféle pénzügyi tartaléka nem volt. Pedig azért ilyen nem árt egy cégnek. A jelenlegi helyzetre nem tudtunk felkészülni, és mint induló vagy indulásban lévő vállalkozást, amely még bőven abban a stádiumában van, hogy mínuszt termel, halmozottan hátrányosan érintett minket.

KORONAVÍRUS, VAGY MIALÓFASZEZ

El lehet poénkodni azon, hogy már ki lehet ülni a teraszokra, de a mi kocsmánk egy pincében van, hiszen meg is teszem ezt. De amikor ezt lájkoljátok 400-an, szerintem nem sokan tudtok arról, hogy ez most egy havi mínusz 2 milliós poén, amit “megengedek” magamnak. Alapesetben ennyibe kerül a KNOWS, tehát a bérlemény, a cég, és az alkalmazottak fenntartása, ennek minden rezsijével és járulékával, a könyvelőig és a közvetítési jogdíjakig bezárólag, minden. Mert igen, egy sportkocsmában azért is fizetni kell havonta 40 ezret, hogy egyáltalán bekapcsolhassuk a tévéket, és nézhessétek a meccseket, vagy szóljon a zene. Ez egyetlen tétel arról a 22 darabos listáról, amitől rémálmaim vannak bő fél éve minden hónap elején.

Március első hetében jártatok nálunk utoljára. Azóta egyetlen forintnyi bevétele nem volt a KNOWS-nak. A vendéglátást és az idegenforgalmat ténylegesen is hosszú hónapokra padlóra küldte a járvány, efelől ne legyenek kétségei senkinek, ez nem túlzás, sokkal inkább egy óvatos becslés. A fővárosban a kettő ráadásul nagyon is függ egymástól, turisták nélkül a budapesti vendéglátóhelyek minimum fele bezárhatna. Mi sportkocsma vagyunk, ami azt jelenti, hogy ha vége van a futballbajnokságoknak, akkor a nyarunkat csak és kizárólag turizmus, valamint a világesemények tudják életben tartani. Mint egy Európa-bajnokság, mint egy Olimpia, mint egy FORMA 1, mert ezek az események szerves részét képezik egy sportpub üzleti tervének az adott évre. Tehát, mint vállalkozásnak, nem csak az előző 3, hanem a következő 3 hónapunk is kuka.

Az egy nagyon örvendetes és jó dolog, hogy hamarosan, valamikor (!!!) visszatérhet a futball Angliába is, mert végre lesz miről írnom a KNOWS Facebookján azon kívül, hogy mi a franc történt ezen a napon 1931-ben, és hogy mennyire csodálatos ember a mi Papánk (ezt mondjuk még mindig nem unom, sorry). Rendeződik a helyzet, így szokták írni. Hamarosan. Kérdezem: a vendéglátósokat leszámítva azért bárki más belegondol abba, hogy egy ilyen bizonytalan helyzetre, ennyire vakon újra megnyitni egy hónapok óta vesztegzár alatt lévő vendéglátóhelyet Budapesten, súlyos milliókba kerül, és sok esetben (mint a miénk is) gyakorlatilag az öngyilkossággal egyenértékű?

ÖSSZEGEZVE:

3 hónap alatt mindenféle ideiglenes állami kedvezményekkel együtt “termeltünk” nagyjából 4.5 millió forint mínuszt, most pedig alsóhangon kellene nekünk az újranyitáshoz egy közel 1 millió forintos árukészlet, hogy egyáltalán legyen mit fogyasztani, továbbá mondjuk 3 hónapra előre meglévő bérleti díj és minimum alkalmazotti fizetések kellenének, csak úgy, hogy meglegyenek most, bármi is történik a következő hónapokban, hogy bármilyen szinten is üzemképesek és biztonságban legyünk. Nekünk ez a fal. Eddig tudtunk elmenni. Ez az, ami már annyira túlnőtt rajtunk, hogy nem tudjuk megoldani, sem pedig finanszírozni a továbbiakban.

Ténylegesen is BE KELL zárnunk a KNOWS-t, mert nem tudjuk újra megnyitni. Minden vércseppünk ellenére nem maradt más opciónk, meg kellett hoznunk ezt a döntést, tisztán látható, hogy miért. Azt még én sem tudom leírni, hogy ennek tényétől mennyire össze vagyunk törve mindannyian. De itt most életek mennek tönkre, és sajnos nem csak nálunk, nem csak mi vagyunk ebben a súlyos helyzetben.

MI LEHET A MEGOLDÁS?

Nagyjából kettő hónapot gondolkodtunk azon, hogy milyen lehetőségeink vannak arra, hogy kihúzzuk magunkat a slamasztikából. Ebben az elmúlt 2 hónapban mi tényleg megtettünk mindent annak érdekében, hogy valahogyan önerőből mentsük meg a helyzetünket, ezredjére is. Ez sajnos nem sikerült, ezzel szembe kell néznünk. Végigvettük az opcióinkat, jelenleg az alábbiak közül válogathatunk:

CIÁN TABLETTÁK

NÉMI BENZIN

1 DB ÖNGYÚJTÓ

ELŐFIZETÉSEK

Mint azt jól láthatod, az első 3 achievement még nincsen unlockolva, de óriási játékban vagyunk, ez életünk gémje, szóval ha így haladunk, akkor hamarosan miénk lesz minden bónusz, aztán savegame és altefnégy. Egyébként a való életben olykor egy elég szar játék a GTA – ha ránk hallgatsz, nem nyitsz sportpubot Los Budapesten!

Slide exkluzív KNOWS TÁMOGATÓI ELŐFIZETÉS PODCASTEK 10% WEBSHOP KEDVEZMÉNY HETI HÍRLEVÉL #SaveYourKNOWS JÚNIUSTÓL - DECEMBERIG 2000 Ft / hó UGYANITT MOSÓGÉP ELADÓ

BÁMM!!! Hát így nézne ki az oldalunk, ha nem önerőből oldanánk meg a dolgokat. Ide, miközben olvasol, jó nagyban, hogy a szemedet kiverje, szépen a bejegyzés közepére bevágnék egy hasonló reklámot, csak nem ez lenne rajta, hanem mondjuk Allianz, vagy Bárdi Autó, Mr. Busta legújabb trekkje, vagy a vácdukai Betty Ruhaszalon. Pepsi vagy Coca, nekem hótmindegy, amelyik többet fizet, az a finomabb!

KNOWS ELŐFIZETÉS

Az meg mire jó?

Egyrészt arra jó, hogy továbbra is jókat röhögjél nálunk. Másrészt, és ez a fontosabb, ezzel most ténylegesen is megmentheted a KNOWS-t a végleges bezárástól.

Minekután egyéb forrásból jelen helyzetben nem tudunk bevételt generálni a vállalkozásunknak annak érdekében, hogy megóvjuk a becsődöléstől, így egyetlen dolgot tehetünk, mert nem maradt más opciónk: azt adjuk, amiért a legjobban szerettek és a legrégebb óta követtek minket.

Most először arra kérünk mindenkit, hogy a következő időszakban az online tartalmaink megvásárlásával szponzoráljátok az életbenmaradásunkat.

Biztos, hallottál, olvastál már róla, hogy vannak ezek a fizetős tartalmak a világhálón… 2000 forintért én nem szeretnék neked itt erőltetetten szélszezni, inkább leírom, hogy mint a KNOWS elsőszámú felelőse, nevezett Ablonczy Gábor, mit gondolok erről az egészről őszintén.

Kezdeném azzal, hogy ez egy kényszer szülte döntés, ami ellenkezik az elveimmel. Mikor 2010-ben kiraktam a legelső bejegyzést az Útwenger blogjára, eszembe nem jutott volna pénzt kérni érte. Azóta sem, pedig írtam több ezer bejegyzést nektek weben és Facebookon egyaránt. Utóbbin lehet, hogy több tízezret. A mémeket inkább nem számolom. Írtam rohadt hosszú blogbejegyzéseket, meg írtam olyat, amiben csak annyit volt, hogy “SEMMI”. Én voltam az, aki éveken keresztül egyedül vitte az Útwenger facebookját, majd ezt leadtam az Iminek. Én gyártok videókat barátomról, Mustyról, meg én írok verseket legkedvesebb múzsámnak, JZSKRVNYD-nak a KNOWS-on. Tőlem kapod meg az aktuális időjárási információkat is. Nekem köszönhetően ismered a vöröskői FORRÁST. Én vagyok az az elvetemült is, aki megír egy telefonbeszélgetést, vagy egy első nyilatkozatot. Az a valaki is én voltam, aki párszor elküldött mindenkit a francba, amikor már tényleg csak tombolni jártatok az oldalunkra a szar eredmények miatt, sőt, volt hogy be is zártam hetekre a Facebook oldalt. Én vagyok az, akivel évente minimum egyszer összetűzésbe keveredsz az oldalon, ha kommentelsz, mert hát nem egy anya szült minket, meg én sem vagyok teljesen normális, sem mindig jó fej. Hajnalban a személyimet szorongatva tőlem kérdezi meg a fiatal rendőr magáról megfeledkezve, miközben igazoltat Óbudán, hogy “KNOWS???”, majd azt, hogy hazavihetnek-e, mivelhát érezhetően jégermájsztertől billegek, és egy félig megmajszolt Kinder Buenot pakoltam ki a motorháztetőre – ez azóta is első hely.

Természetesen főként én voltam az, aki a hibákat is elkövette. Volt néhány necces posztom és megszólalásom, fogalmazzunk így. Amit a legjobban bánok, hogy kétszer is cserben hagytam a blogunk maroknyi kommentelőjét a Facebookért, pedig az első után megígértem, hogy nem lesz még egy ilyen. Meg a pecsás kupadöntő első 20 percét, azt nagyon sajnálom. De én vagyok az, akinek van egy excel listája azokról, akiknek a korábbi rendelések alkalmával 1-2-3 évvel ezelőtt bent ragadt 1-1 mezük, pólójuk, pulcsijuk, akármilyük, csak már szarnak rá, mert úgy vannak vele, hogy itt ez a szerencsétlen, tuti mindig elfelejti, majd megdöglik ebben az arsenalos hülyeségben, amit művel, egye-bassza, költse gyógyszerre, ráfér. Speciel az is én vagyok, akit egy bizonyos méretű arsenalos hazai mag rendkívül utál és megvet, de hálistennek én vagyok náluk az is, akiről ha a kocsmájába látogatnak, azért azt elismerik, hogy ez szép munka volt, nárcisztikus narkós.

Egyébként Szekszárdon születtem, pedagógus anya és mérnök apa első gyermekeként 83-ban, és még én vagyok az, aki a pólókat tervezi és a gyártást intézi, aki becsomagolja a webshopos rendeléseket, én vágom 8-10 órákat újabban a podcastjeinket, én rakom össze ennek a weboldalnak a felét, és természetesen én vagyok az is, aki a Budapest is RED eseményeket főszervezi, meg elég gyakran mosom fel azt a padlót a KNOWS-ban, amit én (is) raktam le. Persze sajnálom a hibákat, és elnézést kérek értük, de lesznek még. Annyit hadd írjak le, hogy mindezekért én az elmúlt 10 évben egy forint fizetséget nem kértem, nem vártam el, inkább ellenkezőleg történt mindez.

Minden egyes fillér, amit korábban befizettetek tagságik, támogatások, közösségi finanszírozások keretein belül, az a szerveződésre lett költve. Meg még ennek az összegnek úgy a húszszorosa pluszban, mindenféle magántőkékből. Szerintem, szerintünk megérte.

Ebben az egészben, de főként a tartalomgyártásban van egy tökéletes ellenpólusom és egy tökéletes társam, a kezdetektől fogva, töretlen fejlődéssel, étvággyal és lelkesedéssel, aki az igazi szakmaiságot és minőséget hozza a dologba. Akivel annyira szeretjük egymást, hogy egyszer majdnem összeverekedtünk Wengeren. Szeretném itt és most leírni, hogy a KNOWS kocsmája csak a második számú, jól látható bizonyítéka annak, hogy valamit remekül csináltunk az elmúlt 10 évben. Az elsőszámú Szabó Peet. Akire mondhatsz bármit irigységből, de akkor is ő ül ott a Spíler TV szakértői székében, deal with it, nigger. Ez nem véletlen, már csak azért sem, mert azt nem árt tudni, hogy az exfocistákkal ellentétben az ún. fotelbloggerek bizony komoly szűrésen esnek át azért, hogy képernyőre kerülhessenek, belőlük tényleg a legjobbak ülnek ott. És mindegyikük önszorgalomból, elhivatottságból, szenvedéllyel, és sok évnyi munkával jutott el oda. Ennek része az is, hogy éveken keresztül egy több ezres olvasói tábort ingyen szórakoztatnak. Szabó Péterre minden FM-ező, fifázó, különböző felületeken és kommentmezőkben a véleményét a futballról nagyon fontosnak és kellően megdönthetetlennek tartó, ehhez a sporthoz határozottan értő, a csapatát maximálisan ismerő, a külföldi cikkeket orrvérzésig olvasó, akármilyen szurkoló büszke lehet. De csak mi hívhatjuk Rózsabimbónak!

MIÉRT FIZESSÉL ELŐ RÁNK?

Remek kérdés, még jó, hogy én tettem fel. Nehéz válaszolni erre azok után, hogy valamit 10 évig hobbiból és szenvedélyből csináltál, ingyen. De az írást speciel Anyukámtól és Magdi nénitől tanultam még általánosban – ezért pénzt kérni? Nem tudom. Te kérnél azért, mert megtanultál biciklizni?

Teljesen őszintén? Egy baromságnak tartom. Ráadásul tökéletesen feleslegesnek, ebben a formában nem fér bele nálam a wengeri filozófiába, és ezt viszonylag nagyon egyszerűen meg tudom indokolni, hogy miért érzem így, pusztán számokkal, melyek sosem hazudnak.

A KNOWS Facebookját jelenleg 5811 ember követi. Ha közületek csak EGYETLEN EGYSZER, mindenkiben megszólalna az a bizonyos hang, és mindenki befizetne most mindössze 2000 forintot, akkor az több mint 10 millió forintnak megfelelő összeg. Nem kellene ez a körítés, nem kellene előfizetés, nem kellenének csomagok, nem kellene regisztrálni, nem kellene semmivel sem szórakozni. Ennyiből mi nem csak, hogy minden létező, az utóbbi hónapokban összeszedett adósságunkat törleszthetnénk egyszer és mindenkorra, de azonnal kinyithatnánk, amint csak lehet, és egy hétig non-stop folyna a sör a csapokból, és mindenkit kis piros talicskával tolnánk alájuk tátott szájjal.

Amit ezzel mondani akarok: ha össze akarunk fogni, akkor ezt ne azért tegyük, mert kapunk érte podcastet, cikkeket, meg kedvezményeket a webshopban. Ne annak legyen most pénzbeli értéke, amit eddig pusztán kedvtelésből, szeretetből és ingyen kaptál, és lehet, hogy egy másik formában, máshol is megkaphatod. Azért fogjunk össze, mert speciel össze akarunk fogni, egy közös célért, egy értékért, ami mindenkié, akinek az Arsenalért dobog a ketyegője, és csak egyetlen helyen és formában kapható meg. Ez pedig a törzshelyünk Magyarország fővárosának kellős közepén. Amiből tényleg nincsen másik, ami a jelképe annak, hogy mi itt, sokan, nagyon sokan, hosszú évek óta együttműködünk valami nem éppen kis volumenű dolgon.

Mindezek ellenére illetve mindezek mellett a miértre a válaszom az, hogy természetesen én is tisztában vagyok az elmúlt 10 évünkbe fektetett munkánk értékével a tartalomgyártás szintjén is. Őszintén mondhatom és hiszem, hogy ha a Szabó Peet mellé még hozzárakom azt a Lantos Imrét, aki az Útwengert alapította velünk, aki az első meccsnézéseket és Budapest is RED-et megszervezte, meg aztán még hozzápakolom a nagyszerű omlettes Szabó Christophe-ot, meg a szintén remek Fociólógus bloggerét, a Belovai Gyurit, akkor garantálható a minőségi kontent folyamatosan. Ők tényleg azok az emberek, akikért én is fizetnék. A sokszínűségnek köszönhetően rengeteg igényt ki tudunk így elégíteni mind szöveges, mind pedig podcast formában. Amiért jelen esetben nem kell szégyenkeznünk, és nem kell elvi kérdést csinálnunk abból, ha ebben a szorult helyzetben ezért pénzt kérünk. A szakértők majd szakértenek, mi pedig felelünk minden másért a Gerivel a háttérből, meg az Attilával a pultban, remélhetőleg minél előbb. Ez a tervünk, ez az álmunk, ez az ajánlatunk.

EGY DOLGOT AZÉRT SZÖGEZZÜNK LE:

Ebben a pillanatban jelen vagyunk, és szórakoztatunk sokezer embert összesen 8 online felületen. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify, Soundcloud, Apple Podcast, és van egy elegáns weboldalunk. Biztosak vagyunk abban, hogy minimum egyszer már könnyesre röhögtettünk. Az alapítótagunk az ország egyik legnézettebb sportcsatornájának szakértője. Újabban van egy igen sikeres podcastünk, amelybe bárkit is hívunk meg a hazai frontvonalról, örömmel és kérdés nélkül csatlakozik. Szerveztünk 12 nagyrendezvényt Budapesten pirosban, több ezer résztvevővel, 11 meccsig veretlenül. 2012-óta gyártjuk a saját ruházati termékeinket, és időszakos jelleggel voltak és vannak webshopjaink, ahol kedvezményes áron lehetett beszerezni minden más szurkolói felszerelést. Mivel szorosan együttműködünk a hazai osztaggal, így hivatalos Arsenal szurkolói tagságot, valamint meccsjegyeket is eredeti áron tudunk intézni neked, de mehetsz mozogni a bőrrel a Labdakertbe is. Mindezek megkoronázásaként, együtt, közös összefogással létrehoztuk a szerveződésünk központját, a KNOWS-t nem kevesebb mint 200 négyzetméteren, Európa legszebb fővárosának a szívében, ahol a megfelelő minőségben és körítéssel nézheted az Arsenal meccseit. Kereken 10 év alatt értük el ezt. Akik egy ennél komplexebb és kielégítőbb szolgáltatást tudnak nyújtani egy külföldi klub szurkolójának csendes kis hazánkban, őket kéretik elénk hozatni, hogy letérdeljünk eléjük. Ha netán még előfizetésük is van, az a legjobb, akkor mi abból azonnal kérnénk 10-et, de legyen 20, bármennyibe is kerül, megadás, jöhet a flop!

Ez nem nagyképűség, ezek a szigorú tények, a realitás. Azt más szurkolói klubok vezetői is elismerik, hogy amit a magyar arsenalosok csinálnak, az valami egészen durva. És nem mondhatjuk, hogy nem vagyunk büszkék arra a kivételes emberi közösségre, amelynek dolgozunk, és az együtt elért eredményeinkre.

Egyfajta végszónak ezt itt hagyom…

Miközben ezt a bejegyzést írom, drága barátom, Bence alszik halálos nyugalomban velem szemben a kanapén a KNOWS-ban. Délután fél három van. Hajnalig kártyáztak itt ezek a faszok, és szokás szerint megint nekem kell eltakarítani a koszt utánuk. Fel kellene borítanom ezt a kis buzit a kanapéval együtt. De valamiért nagyon szeretem, hogy itt szundít. Jól esik. És alig várom, hogy szétoltsam a másnapos pofáját, miután felébredt.

Szóval nem kocsma. Hanem törzshely. A legutolsó atomjáig bezárólag. A miénk még, benne van mindenünk, belőlünk épült ez az egész. Baromi sokan vagyunk. Nem veszíthetjük el mindezt. Cselekedjünk, és fizessünk elő nem másra, mint saját magunkra, arra a rohadt sok szép emlékre, amit együtt összehoztunk, és amely végül a saját törzshelyünkben öltött formát. Itt, a kibaszott Kárpátok közepén, közösen, együtt, és csak mi, Arsenal szurkolók. Sőt! Végre megint van illetve lesz csapatunk, túléltük a hibbant denevér túlkapásait, nekivághatunk az armageddon utáni új világ kihívásainak az univerzum legstabilabb sérójával.

Tehát mit gondolsz, jöhet erről MÉG EGY REKLÁM??

Slide exkluzív KNOWS TÁMOGATÓI ELŐFIZETÉS PODCASTEK 10% WEBSHOP KEDVEZMÉNY HETI HÍRLEVÉL #SaveYourKNOWS JÚNIUSTÓL - DECEMBERIG 2000 Ft / hó ELŐFIZETŐI CSOMAGOK

Arséne Wenger azzal búcsúzott, hogy óvjuk a klub értékeit. Álljon itt azoknak a neve, akik velem együtt az elmúlt 10 évben azért dolgoztak, vagy a pénzükkel támogatták azt, hogy a KNOWS végül a valóságban is létezzen, és végtelenül hálásak lesznek minden segítségért. Ők itt a teljes keret, klasszisok mindenhol:

Almási Attila, Baricz Barna, Belovai György, Bob Lóránd-Péter, Bolla György, Botyánszki Nóra, Brandt Vivien, Édes András, Farkas László, Fodor László, Füleki István, Gazsó István, Gáti András, Horváth Attila, Kerekes Gergő, Kisillés Hajnalka, Kisillés Sándor, Kövér Attila, Lantos Imre, Lepsényi Dorina, Lepsényi Marietta, Márthon Gergely, Molnár Bence, Mozsolics Péter, Nagyfejeő Gergő, Naszály Ferenc, Pádár Péter, Rocska Attila, Sárosi Dávid, Simai Szilárd, Steckl György, Szabó Ádám, Szabó Christophe, Szabó Péter, Szakáll Kornél, Széll Sándor, Szongoth Mátyás, Sztancsik Tamás, Tóth Dávid, Tóth Zoltán, Tömördi Máté, Ungurián László, és persze a Cucikám. És még rettentő sokan a tartalékok között.

#SaveYourKNOWS #köszönjük

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment